4 часа спорт, 5 - красота - работният ден на "ангелите"

Каква е цената на перфектния външен вид
15 дек 2014 15:37,
3
4 часа спорт, 5 - красота - работният ден на "ангелите"
Снимка: Reuters, архив

С "ангелите" си "Victoria's Secret" успява да продаде бельо на стойност 6,6 млрд. долара годишно, пише Бизнес Инсайдър.

Модният гигант е известен с педантичността си при избора на своите модели. Така например в миналото топ моделите Миранда Кер и Ерин Хедъртън бяха обвинени, че не продават достатъчно марката.

Даниел Прескод, моден редактор в Elle, проследява един обичаен месец на ангелите.

„Никога не съм се чувствала толкова грозна, дори и в училище“, пише Прескод. „Това не е удар срещу самочувствието ми. Просто да бъдеш заобиколен от 47 модели на "Victoria's Secret" изисква своите жертви“, допълва тя.

Ето как минава денят на всеки един от моделите:

1. Тренировка от по 4 часа дневно, 7 дни в седмицата. Прескод нарича това „мъчително“. Наложило й се е да спре въглехидратите и алкохола по време на експеримента си.

2. Разкрасителните процедури отнемат 5 часа дневно. По думите на редакторката тези процедури са напълно непостижими в домашни условия. Три от петте часа са посветени на кислородни маски. Всекидневно се прави и изкуствен тен със спрей.

3. Моделите са изпращани в „училище за ангели“. Там те учат историята на компанията и как да общуват с медиите. Биват обучавани и на това как да се усмихват правилно за снимки.

4. Моделите трябва постоянно да са гримирани, когато са на обществени места. Те трябва да са готови за снимки. Това означава, че постоянно трябва да са с грим, прическа и на токчета.

Въпреки цялата тази ангажираност моделите на "Victoria's Secret" са най-високоплатените. Осем от Топ 10 на най-високо платените модели са именно техни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
22
 
! Отговори
мда преди 9 години
Макар че всички ние много ги харесваме, всяко прекалено екстремно нещо си казва думата... В реалния живот всички тези неща не са достатъчни за щастлив семеен живот, затова ще продължим да ви се радваме на билбордовете и по медиите, но когато се приберем в къщи ще си прегърнем нежната половинка която ни прави наистина щастливи :)
1
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10 кила да имаха отгоре, щяха да са чудни жени. Или хайде 5кг, от мен да мине!