Прегазената на пътя жена се возела в друга кола

Задържаните по случая вече са шестима
39
Прегазената на пътя жена се возела в друга кола
Снимка: БГНЕС

Шестима души са задържани във връзка със смъртта на млада жена на пътя между гърменските села Дъбница и Хвостяне, съобщи на брифинг говорителят на Окръжна прокуратура - Благоевград Георги Мадолев.

Още по темата

Инцидентът е станал около 20.00 часа вчера. Починалата е млада жена от село Гърмен, родена през 2004 година. До момента разследващите са установили, че жената е пътувала в автомобил с още два лица, но е прегазена от друг автомобил. Води се разследване, за да се установят причините, поради които е напуснала единия автомобил, както и причините, поради които се е намирала на пътното платно, посочи говорителят на Окръжна прокуратура - Благоевград, предаде БТА.

До момента не е известно в кой момент е настъпила смъртта й, извършва се аутопсия, която ще даде допълнителна яснота, обобщи Георги Мадолев. Изясняват се всички версии, след извършване на съответните действия по разследването и изготвяне на експертизи ще има повече информация за инцидента, както и дали жената е била жива, когато е прегазена от автомобил, допълни говорителят на Окръжна прокуратура - Благоевград.

До момента е известно, че двамата спътници на загиналата жена са нейни познати и не е известна връзка между тях и четиримата мъже от втория автомобил. По данни на прокуратурата водачът, който е управлявал автомобила, с който е прегазена младата жена, е шофирал след употреба на наркотични вещества. Инцидентът е станал на прав участък, все още се установява с каква скорост се е движила колата.

Сигналът за инцидента е подаден от трето, странично за двете компании, лице, посочи прокурор Мадолев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Прегазена жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Каква жена бре, вчерашно дете....
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето ви я промяната.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ритуала се нарича крадене на булка тази явно е стара мома на 17 да я крадат чудна работа другите ги крадат на 12
21
2
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Пътя към ада е изненадващ и кратък. Малко алкохол или дрога, грешно решение, неочаквани обстоятелства и хоп директно там.
20
6
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Турци.
19
3
 
25
 
! Отговори
Мъхъ преди 2 години
Не е жена, а тийнейджър, на 17 години.
18
2
 
34
 
! Отговори
Роза преди 2 години
В други сайтове има повече подробности.Жената е била ромка и е избягала след скандал със съпруга си и той я е преследвал.Младежите от другата кола са били известни в селото наркомани и в момента на прегазването са били дрогирани.Трагична история.Много характерна за нашата съвременност,за съжаление!
17
2
 
25
 
! Отговори
Радж Капур преди 2 години
Тук под номер 3 бях писал, че нещата започват да изглеждат като в индийски сериал.Какво ненормално има в това, че го изтрихте?!
16
14
 
12
 
! Отговори
Pomakohoria_Thermes преди 2 години
Българомохамеданска трагедия. За съжаление едно от най-силните доказателства, че помаците сме българи, е масовото навлизане на наркотиците, алкохолът и другите упадъчни "стоки" на съвремието сред относително консервативната ни общност. И да, очевидно спорът е заради някоя много красива помакиня. Помашката любов е много силна, драги сънародници.
15
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената - на 17. Момчето - на 42. Къде го учите този български език, писарушки мои?
14
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еййй, тия пишещите не се научиха да не определят дадения човек. Родена 2004 г., т.е. тази година става на 18 и още не е в групата жена, родителите и получават детски за нея, както и за някоя 65 г. пишат баба, ама тя е баба на внуците си не на другите.
13
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната?
12
1
 
31
 
! Отговори
2004 преди 2 години
Тя навършени 18 има ли,че и така кое и е млада жена не разбрах кой го е писал това недоразумение
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От бояджиите ли са биле?
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако беше през социализъма и комунизъма от тия шестимата, след една нощ в мазето на меверето ,на сутринта щеше да е ясно абсолютно всичко!" ....а ти защо мислиш, че сега няма да е ясно всичко до сутринта. Разликите между социализъма и сегашното, квото и да е то, започват след сутринта
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В реалма на Гануюленд манталитета от Пакистан и Бангладеш е много популярен!
8
4
 
21
 
! Отговори
мда преди 2 години
Тея шестимата да ги пуснат на въже с главата надолу докато не признаят всичко. За няколко часа всичко ще е ясно.
7
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше през социализъма и комунизъма от тия шестимата, след една нощ в мазето на меверето ,на сутринта щеше да е ясно абсолютно всичко!
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тримата пасажери в колата какво влияние са имали върху събитията,че да носят отговорност?Двамата от махалата, евентуално за нещо си - принуда( в рамките на културните особености), ама какво е ставало и как точно само те си знаят. Като ги подковата адвокатите и дотам.Водача, че и под наркотици.Че и превишена скорост и опит да се укрие.Мани ,мани....
5
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен тази жена има и още един труп в Морската градина на Бургас. В Сомалия ли се намираме? Или в Мексико? Рашков, спиш ли добре? Завиват ли те?