Става ли за пиене чешмяната вода у нас?

В нея има тежки метали, а хлор се сипва безразборно
Обновена: 26 авг 2012 15:56 | 26 авг 2012 12:51, Екип на Dnes.bg
208

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
1
 
! Отговори
WaterForHome преди 11 години
Ако ви е омръзнало да купувате бутилирана вода и да давате парите си на вятъра има начин да си я произвеждате сами, като 1 литър пречистена вода ще ви струва половин стотинка. За повече информация waterforhome.eu Помислете за здравето си и за природата!
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трапезна от КРАНЕВО...
172
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Въобще не се вълнувам вече за водата от крана.Нямам намерение и да си купувам трапезната или минералната вода в пластмасови бутилки,защото е със съмнителен произход !Купил съм си кана за пречистване на водата "Брита" и си свиркам!!!
171
8
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
Нямате пари за минерална вода ,до там ви докараха управниците ви ! Срамувате се да си признаете ,че нямате стотинки да си купувате всеки ден минерална вода и залъгвате хората ,че уж водата от чешмата била много хубава и едва ли по-здравословна от минералната ! Охлюви ,в нормалните страни дори и безработните могат да си позволят всеки ден минерална вода !
170
0
 
25
 
! Отговори
аман бе преди 11 години
Спомняте ли си водата преди 30-35г.Отговаряше на БДС,който беше с високи изисквания,абсолютно чиста,вкусна и без аналог.Тогава минералната вода беше екзотика,а не необходимост. Днешните изисквания за питейна вода са за ***,с параметри на ЕС,където не се пие.По този показател и ние сме европейци,т.е. пием ***,а не питейна вода.До 70% от същата вода се излива по водопроводната мрежа се лее и чужденците ни дерат кожите,а ние и държавата робски мълчим
169
0
 
6
 
! Отговори
ki преди 11 години
Всики извори и минерални в родопите са годни за пиене
168
1
 
1
 
! Отговори
DUBLIN преди 11 години
Dobre do6li v Korumpestan-4e6mqnata voda otrovna,butiliranata fal6iva.Ami to da jivee6 tam togava bilo istinsko UDOVOLSTVIE.
167
4
 
39
 
! Отговори
Потребител на чешмян преди 11 години
Това си е чиста реклама на бутилираните водички които продават, бих казал аз.
166
1
 
8
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
За останалата част на София,която се снабдява от Искър ,няма как да е добра.Река Искър преминава през Самоков.До реката сметища,*** махала с купища ***.Преди да се влее в язовир Искър има някаква пречиствателна станция,но тя не може да изчисти ***.Всичко това се влива в язовира.Не зная защо водата е дадена на чужди фирми,печелещи без да вършат нещо.А можеха да отидат за подобряване на водата,за премахване на сметищата и ***.
165
3
 
9
 
! Отговори
ах чешмата преди 11 години
Всички минерални води, които се продават бутилирани са чешмяна вода с разтворени минерали (внос от китай). Всяка купена вода - пари на вятъра...
164
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
егати рекламата хаха
163
0
 
21
 
! Отговори
ДPИC/БГ преди 11 години
А СТАВА ЛИ ВАШИЯ ПРОБИТ САЙТ ЗА НЕЩО ПЛАТЕНИ МИШОЦИ ?!
162
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Водата Девин,май е на Доган.Добре се е ориентирал.
161
0
 
27
 
! Отговори
буба преди 11 години
къде е надписа "платена публикация" :)))
160
0
 
11
 
! Отговори
Да бе да преди 11 години
Бях на скоро във Франция!Хората масово си пият водата от чешмата. Не само това ами в офисите има по един автомат за вода които са подклиуцхени към чешмяната вода!!!!!
159
0
 
8
 
! Отговори
Az преди 11 години
Корупция!!!!!
158
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази статия май е платена богато от търговците на "минерална вода" така ми се види.
157
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубава е водата заради социализма. Дори в америка нямаше да има добра вода ако не беше сталинизма на Рузвелт с неговата Нов сделкаКапитализма не е построил такива неща никъде защото той се стреми към високи печалби и ниски вложенияКакто е сега с вятърни и слънчеви енергии пак държавата помага И така ще е докато идеята за капитализъм изчезне Но нали още сталинската система държавно и финансово стабилизиране на системата го има. Ще почакаме докато дойде демокрацията когато ще се свърши с "капитализма" - който от 100-години е сталинизъм, защото е умрял отдавна и само външно изглежда че го има, но това е за да се излъже че законът на Маркс за капитализма не е верен. А той е верен и капитализма умря. Но казват че мумията е жива. Като банковият елити го подържа със сталинска ръка. Че уж мърда. И въпреки че закона на маркс е прав. Но сталинската ръка дава влоговете на работодателите като кредити на работниците(робите) за да си купят това което са произвели. Без да се налага да се повишава делът на работниците от придадената стойност. А работодателите си мислят че имат влогове и печалби - а те отиват за покриване на цената на стоките им. И така само и само да има елит. Защото чрез истинският либерализъм ще дойде и изравняване на класите - по естествен път
156
5
 
6
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
ми водата не става за пиене тя е промишлена става за пиене само домашната ракия:)и домашното вино:)
155
2
 
26
 
! Отговори
Kypа ми Янко преди 11 години
Това си е чисто поръчкова статия от Девин, Михалково, Горна баня, Банкя които станаха милиардети не заради водата която продават, а от това че ги взеха за безпари на концесия за по 40 години и разбира се данъците които укриват и парите които препират..Банкя я държи Софиянски, Доган държи Девин и т.н.