Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Станишев събира своите, за да им благодари
Обновена: 14 юни 2013 17:23 | 14 юни 2013 14:26, Камелия Цветанова
292
Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати.
 
Някои от тях признаха пред Dnes.bg, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.

Имаше и такива, които направо си признаха, че се чувстват омерзени и точно сега им се иска да напускат парламентарната група на БСП.
 
Соцдепутати споделиха, че са били изненадани с номинацията на Пеевски тази сутрин. Рано, половин час преди началото на заседанието на парламента, Станишев ги събрал на сбирка и при тях дошъл премиерът Пламен Орешарски.
 
Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта.

Още по темата
След като искат, не искат - гласуваха за Пеевски, следобед в петък Станишев пак събира своите, но този път в централата на партията, за да им благодари, обясниха още депутати.
 
Точно там обаче ще се съберат на протест и недоволни от избора на Пеевски.  Въпреки силната си изненада някои от червените народни избраници не са скрили гнева си на сбирката в петък сутрин.
 
„Повръща ми се от това”, каза един от тези, които са били най-силни в изказванията си. 
 
Янаки Стоилов, Димчо Михалевски, Стефан Данаилов са само трима от възмутените.  Новите депутати като Татяна Буруджиева, Явор Гечев, Борис Цветков се опитаха да се държат на страна от въпроса.
 
Георги Кадиев обаче, въпреки че също е нов в парламента, публично призна, че е отказал да гласува за Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
2
 
31
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Време е да извоюваме нашата България от ссср и всички останали *** !!!
220
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дори интелектуален инвалид, който няма никакви познания в политиката не би помислил, че назначаване на г-н Пеевски като директор на ДАНС е възможно. Но нека не забравяме, че ни управлява БСП. При БСП всичко е възможно. Не съм предполагал, че ръководството на тази партия може да е толкова некадърно. БСП осъществи безвъзвратно политическо самоубийство. За пореден път доказаха колко лесно се огъват в преговори и как всеки може да ги мачка, как само за да останат във властта са готови да предадат на
219
0
 
27
 
! Отговори
boiko1 преди 10 години
До 242 А може да се ожениш за *** и да чакаш да разбереш дали ти е вярна.
218
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 239 Какъв Борисов, какъв Цветанов те гонят? Аз бях на протеста не защото някой го е организирал. А заради гаврата на това правителство с нас. Да чакам да видя как ще се справи Пеевски, много смешно ми звучи. Все едно да взема вълк да ми пази овцете и да чакам да видя как ще се справи.
217
32
 
3
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
През 1919 година на "белия терор" Ленин отговаря с "червен терор".Много хитро БСП срещу мутрите противопостави мутра!!!Нека да свърши "мръсната работа",пък после - у лево!!!
216
0
 
45
 
! Отговори
Хлапето преди 10 години
Тука става нещо... Не може да са толкова ***, че да си го забият сами по такъв начин. Не мога да разбера тоя път какво са намислили, само знам че най-лошото предстои...
215
52
 
4
 
! Отговори
алевтина преди 10 години
ЗАЩО НЕ ИЗЧАКАМЕ ,ЗА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ ПЕЕВСКИ С ПРЕСТЪПНОСТТА!ГЕРБ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО ,ПЛАЩАТ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!ПЕЕВСКИ ИМ ЗНАЕ ПОРАЗИИТЕ,А И ЗАЩО МУ ТРЯБВАШЕ НА ЦВЕТАНОВ ДА ГО ПОДСЛУШВА,ЗА ДА ГО КОНТРОЛИРА,МАНИПУЛИРА-Е ПОЛУЧИ СИ ГО!НАРОДА НИ ПРОТЕСТИРА ,ЗАРАДИ СТРАХОВЕТЕ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ,КОЛКО СМЕ НАИВНИ!!!
214
1
 
37
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
КЪДЕ СА СЕГА ПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА .........ЮРУШ , СИДЕРОВ АГА ,*** СЕГА В ТВ7 ПРИ КАПУТА И КОМЕНТИРАЙ
213
2
 
62
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Како Кунке, Станишката следобяда по БТВ беше леко като препикано мушкато.Чак да се запита човек що не се радва, като са толкова велики? Явно щото не са очаквали народната любов да ги обгърне с такава сила...
212
1
 
73
 
! Отговори
баба Кунка преди 10 години
Аз се чудя с какво този гнусен мамут държи в ръцете си Ореха и Съсела.
211
80
 
8
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Ясно: Тиквата организира комплот срещу новото правителство, по нареждане на сутуньорите от Брюксел--Вашингтон.
210
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха сега си представете този *** с хитри свински очи да седне с шефа на ФБР, МИ 5 или пък Путин.
209
2
 
81
 
! Отговори
Hulk преди 10 години
Абе вие какво очквахте от комунист-***..ст.Комуниста няма род и родина той има партията майка.
208
2
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно, че това правителство НЯМА ДА ГО БЪДЕ...Хората са отвратени от долните инстинкти на шопара Пеевски и от избирането му за депутат от ДПС, а БСПарите, взеха, че го гласуваха за шеф на ДАНС ! СерГей и Орешара си направиха ХАРАКИРИ, а редовите БСП депутати се показаха като ДУПЕТАТИ !Срам и позор ба Парламента !!!Да излизаме на улицата и да ги свалим от властта - ДА СЕ ПРОМЕНИ Конституцията и да има само 100 депутата, и БЕЗ СУБСИДИИ за партиите !!!
207
1
 
46
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
До rkdpАма Станишев и *** ли имал??!
206
0
 
84
 
! Отговори
Мая Манолова преди 10 години
Така е, като си избрахме за лидер сексуално зависим човек.
205
4
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие не сте омерзостени.Вие сте национални предатели,терористи ,наследници на партия взривявала църкви.Вие сте и национални предатели-предавате страната ни ту на Турция,ту на Русия.Вие сте срам и позор,резил и мерзост за човешкия род!
204
58
 
18
 
! Отговори
социалист преди 10 години
Подкрепям БСП и това правителство,но Сергей Станишев трябва да подаде оставка като шеф на партията.За това че нямаше смелост и достойнство да оглави правителството и си прави тънки сметки за мястото на Барозу,вместо да даде капацитета си за България.В БСП има по-достойни и кадърни хора от него.
203
4
 
55
 
! Отговори
rkdp преди 10 години
Специалист по Булгартабак в държавата е ***. И да изгонят Серго, няма да отиде в родината си, а на "запад". Комунистите са като онази приказка за някои попове "Не ме гледай какво правя, а ми ме слушай какво ти говоря". А "министър-председателя" (а кой сега е министър-председател) си глътна бастуна!
202
4
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина Кадиев е пич с топки и не е важно какъв е по идеал и вярвания, а като човек.Истински ЧОВЕК, кйто не цепи басма ни на свои ни на чужди!Ако БСП имаше такива депутати щяха да управляват целоживотно, но сега и аз съм отвратен.Изгонихме простите мутри и дойдоха мутрите ***!Срамота!