Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Станишев събира своите, за да им благодари
Обновена: 14 юни 2013 17:23 | 14 юни 2013 14:26, Камелия Цветанова
292
Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати.
 
Някои от тях признаха пред Dnes.bg, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.

Имаше и такива, които направо си признаха, че се чувстват омерзени и точно сега им се иска да напускат парламентарната група на БСП.
 
Соцдепутати споделиха, че са били изненадани с номинацията на Пеевски тази сутрин. Рано, половин час преди началото на заседанието на парламента, Станишев ги събрал на сбирка и при тях дошъл премиерът Пламен Орешарски.
 
Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта.

Още по темата
След като искат, не искат - гласуваха за Пеевски, следобед в петък Станишев пак събира своите, но този път в централата на партията, за да им благодари, обясниха още депутати.
 
Точно там обаче ще се съберат на протест и недоволни от избора на Пеевски.  Въпреки силната си изненада някои от червените народни избраници не са скрили гнева си на сбирката в петък сутрин.
 
„Повръща ми се от това”, каза един от тези, които са били най-силни в изказванията си. 
 
Янаки Стоилов, Димчо Михалевски, Стефан Данаилов са само трима от възмутените.  Новите депутати като Татяна Буруджиева, Явор Гечев, Борис Цветков се опитаха да се държат на страна от въпроса.
 
Георги Кадиев обаче, въпреки че също е нов в парламента, публично призна, че е отказал да гласува за Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
96
 
! Отговори
boro преди 10 години
Шапка свалям на Георги Кадиев, само той се оказа комунист с топки !!!
200
14
 
26
 
! Отговори
Иван преди 10 години
В БСП има способни и с опит хора трябваше някой от тях да е.
199
0
 
52
 
! Отговори
detelina преди 10 години
КАКВО БЕШЕ ТО-ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!?
198
0
 
28
 
! Отговори
Uzunow преди 10 години
Towa komunistze Stanishew trjbwa da se izgoni ot stranata ni,toi i bez towa e ruski agent i ruski grazdanin.Samo bedi ni nosi towa rusko mekere.Komunistizeskata partij izwan zakona.
197
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишко да провери ,подарена ли е цигарената фабрика в Благоевград на Бойко Борисов и от кого и тогава ще проличи дали ще се хили,като в публикуваната по-горе снимка.Омръзна ми от договорени театрални постановки и слаби режисьори.
196
3
 
65
 
! Отговори
luben.pandev преди 10 години
Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта. "Ами, когато вие организирахте платените протести и бутнахте законната власт, с нарушаване на Констуитуцията от този именно Пеевски, какво говорехте?!!!.....Долни лицемери.
195
1
 
59
 
! Отговори
ПИТАМ преди 10 години
ЕЕЕ ,НЯМА ЛИ НАЧИН ТОЗИ ПЛЪХ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.
194
2
 
72
 
! Отговори
outsider преди 10 години
Станишев направи голяма грешка с Делян Пеевски и трябва бързо да даде заден ход, иначе ще загуби доверие и на твърдото ядро на БСП.
193
1
 
96
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Е СЕГА БОКО СЕ ВЪРНА НА БЯЛ КОН,СОРИ СЕРГО АМА ТОЗИ ПЪТ СЕ УЛЯ.Да сложиш това кюфте за шеф на ДАНС ,който откровенно никой не го понася ,освен БАРДУКОВ е все едно да сложиш ,кофа с ла*на пред врата на съседа да му звънеш и да викаш пожар,е най-вероятно той ще те набие.Така ТОВА правителство беше до ТУК.
192
0
 
65
 
! Отговори
дядо Боцко преди 10 години
Тоя усеща ли какво ла*но из*ра ? Не може с овчарски прът да го прескочи !
191
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТова го направихме на 12 Юни 2013
190
2
 
71
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Основната цел на СерГЕЙ е да нанесе максимална вреда на България и Българския народ. Съзнателно подаваните крайно скандални решения в НС ще изправят не само ГЕРБ срещу БСП, но и БСП срещу БСП. Целта е пълна какофония и дезориентация във цялото общество.
189
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки уважаващ себе си българин да престане да гледа "порнографския " канал TV 7 и сродния му NEWS TV. Да спрем постъпленията от реклама за "кошерите" на интригите и необективността
188
0
 
33
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Станишев се оказа нулев политик. Но вината е на тези, които го издигнаха. Да слугуваш на турските интереси, по заповед на САЩ, е национално предателство. В момент на противостояние между Русия и САЩ. Особено в Сирия, където се водят военни действия със стотина хиляди убити. Българската върхушка се намесва с политическа подкрепа, пряко с оръжие и логистика. Тази постъпка очевидно е предизивикана от катастрофата на прехода реставрацията на капитализма. Паникьосаната върхушка БСП и ДПС(първи ешелон), СДС и прочие(втори ешелон), ГЕРБ(трети ешелон) предприема отчаян ход. Давещите се хваща
187
1
 
16
 
! Отговори
ПФУ преди 10 години
До 202Г-н европеецо, това,на което казвате "да", се нарича национално предателство. РАЗБРА ЛИ?
186
0
 
44
 
! Отговори
tttt преди 10 години
На този му е нужно само да влезне вътре и да се докопа до секретна информация от която е застрашена националната сигурност на България !!!!! После и да го махнат те скандалите станаха и ще станат още много бели!! Оставка на БСП и ДПС националните предатели!!! Господ да пази България и дано ги накаже сурово тези долни предатели които унищожиха нашата родина и не може да ги изгоним!! нагла ***!!!!!!!!!!
185
0
 
41
 
! Отговори
Вес преди 10 години
Станишев предаде обиковения избирател. Дори и твърдия електорат е възмутен от днешния избор на Делян Пеевски. С какво ви държат с8танишев мафиотите?каква е цената на този грозен и мръсен избор. Предизвикахте народното недоволство и със сигурност предсрочни избори. Не се надявайте на излъганите избиратели да ви подредят отново голям брой депутати като сега. Не помислих те ли , че за БСП са гласували и привърженици на СДС и такива, които са иска ли да сложат край на гербаджииската мафия.
184
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев направи ОГРОМЕН ГАФ който тепърва ще се разраства.Макар че Пеевски очевидно е единственият който се е навил да тръгне срещу Боко и Цокобез да го е страх, факт е че той няма да е по-различен от Цветанов.А една от основните причини да падне предното правителство беше именно Ц В Е Т А Н О В.Сори ама Станишев се издъни УЖАСНО!!!И ще си понесе последствията.
183
1
 
58
 
! Отговори
rg преди 10 години
Странно защо след като Цветанов е спец по незаконното подслушване не се появяви примерно запис от дебата за назначението на Пеевски. Предполагам е имало среща Доган,Станишев,Орешарски и Сидеров и то не от вчера. Щеше да е много любопитен разговор и една спряна проверка на предприятие или наречен прокурор гей ще изглежда като детска приказка сравнение с техните разговори.
182
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЛИ ГОСПОДА СОФИЯНЦИ ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА БСП , ДПС , АТАКА ,,,,,,,,,,,,,,,,, ВИЕ КАЗВАХТЕ НЕ НА ГЕРБ ! ВСИЧКО ДОЙДЕ ОТ СОФИЯ , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,