Пеевски ще пребори корупцията, убеден е Станишев

"Реакцията на ГЕРБ показва, че изборът за шеф на ДАНС е правилен"
140
Пеевски ще пребори корупцията, убеден е Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Въпреки че когато беше премиер Сергей Станишев уволни Делян Пеевски от поста зам.-министър, днес яростно защити избора му за шеф на ДАНС.

„Аз говорих вчера с него. За мен е абсолютно ясно и съм убеден, че той има воля и решимост да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване, корупция и то независимо към коя политическа сила и групировка принадлежат”, коментира Станишев.

Още по темата
Според него и реакцията на депутатите и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е ясна индикация, че изборът на Пеевски е правилен.

Относно факта, че вече е уволнявал Пеевски, Станишев днес припомни, че името му е било изчистено, защото разследването не е показало нарушения.

„Съмнение в България има към всички. Убеден съм, че водещият мотив на премиера Пламен Орешарски е бил избор на личност, която може да свърши работа”, настоя соцлидерът.

Той уточни, че са били обсъждани и имена на други хора от професионалните среди, но в крайна сметка изборът е паднал върху Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
9
 
! Отговори
Да да преди 10 години
Преборването е лесно-всички,стари и нови партийни кадри-на топло,начело с новоизбрания...
80
1
 
25
 
! Отговори
КГБ преди 10 години
Този който разпределя порцийте си върши добре работата. България се вдига до дни. Това не се търпи, очаквахме, че комунистите са си взели поука. Ще си отидат с кръв и вече никога в парламента.
79
1
 
18
 
! Отговори
Край преди 10 години
по са нагли. бойко не посме да направи Пашата шеф на ДАНС нито митко стефанов на ГДБОП. То и гербухите не са за мирисане ама тия ...
78
0
 
11
 
! Отговори
Pesho преди 10 години
Kak shte q prebori katp toi samiq e korynpiran.............
77
3
 
22
 
! Отговори
бонобо преди 10 години
Грешка, г-н Станишев! Този не вдъхва доверие, ама отникъде! Час по-скоро намерете професионалиста, такива има! До "Очилат хамстер", Bastor и вся остальная ***:Стига простащина, омръзна!
76
1
 
32
 
! Отговори
6 преди 10 години
Кого лъжете бе *** комунистически и турски. Сваляне на задължителният стаж от 10 на 8 години колкото има свинята Пеевски. Случайно било.
75
3
 
35
 
! Отговори
втрещен преди 10 години
Какво става бе, българи ?Не усещате ли накъде ни карат?Ще го търпим ли още?Та те ежедневно се окопават.Утре ще е вече късно!
74
0
 
13
 
! Отговори
До Серж преди 10 години
Баце, прочети коментарите и пак стани и кажи че "изборът" бил удачен.
73
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЯТ НАСТАВА,ТУПАТ СЪРЦА НИ. КИПНА КРЪВТА НИ .ЧАКАМЕ ТЕ БОЙКО ЯХНАЛ БЕЛИЯ СКОБЕЛЕВ КОН. ДОЛУ ЧАЛМАТА.
72
1
 
16
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Първо, няма как да се пребориш с корупцията, можеш само да я ограничиш. Второ, Делян Пеевски ще усети народния гняв при първия си гаф. Иначе аз съм склонен да го назнача за шеф на ДАНС, но и при условие, че Искрето Фидосова е заместничка. Тия двамата в комплект само като ги види някой и ще умре от страх. Или пък да ги направим противоракетен щит.
71
0
 
36
 
! Отговори
потребител преди 10 години
Разбира се, че ще я пребори, никой не се съмнява, ще я глътне на една хапка и цялата ще е в негови ръце. Още не мога да повярвам на ставащото..Нито пиша по форуми, нито ходя по митинги, но този път и аз ще отида.
70
0
 
29
 
! Отговори
Паднишев преди 10 години
Да - ще пребори корупцията като я монополизира... както и Трактора я бореше. Страхотни мотиви за назначението - "Човек който има воля да работи за държавата и Орешарски смята, че ще се справи". А нещо конкурс, публично изслушване, проучване чрез разузнаването и партньорски служби, някаква концепция да разработи и защити... Така ли се управлява сигурността на страната? С избор на маминия син 2 часа след като е предложен от някой си? Жалка история...
69
1
 
44
 
! Отговори
stivybg преди 10 години
Другарю Станишев,това бългърският Народ няма да ти го прости !Сигурно си даваш сметка,че това е пробив в националната сигурност !!!
68
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти си най-голямата корупция и с кеф ще гледаме как те бори!
67
1
 
31
 
! Отговори
Дудук преди 10 години
ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КАЗАХ, ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА ОПЕРАТИВНИТЕ ПРАВА НА ДАНС ГО ПРАВИ МНОГО ОПАСНО ОРЪЖИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, АКО ПОПАДНЕ В ЛОШИ РЪЦЕ. ДНЕС ТОВА ОРЪЖИЕ ПОПАДНА В МАФИЯТА. Ще става страшно, ако днес не се прекърши главата на змията.
66
0
 
8
 
! Отговори
малта преди 10 години
ХА ХА ХА
65
1
 
17
 
! Отговори
ххл преди 10 години
БОРБА Христо Ботев В тъги, в неволи младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измам
64
1
 
34
 
! Отговори
удри преди 10 години
Незабавно НОВ ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ.Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От Това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи негласуват.Замислете се.
63
0
 
27
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Да не е Първи април?
62
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***.к... Реакцията на всичко, което не е от семейния ти кръг или от ДПС е една и съща !