Пеевски ще пребори корупцията, убеден е Станишев

"Реакцията на ГЕРБ показва, че изборът за шеф на ДАНС е правилен"
140
Пеевски ще пребори корупцията, убеден е Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Въпреки че когато беше премиер Сергей Станишев уволни Делян Пеевски от поста зам.-министър, днес яростно защити избора му за шеф на ДАНС.

„Аз говорих вчера с него. За мен е абсолютно ясно и съм убеден, че той има воля и решимост да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване, корупция и то независимо към коя политическа сила и групировка принадлежат”, коментира Станишев.

Още по темата
Според него и реакцията на депутатите и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е ясна индикация, че изборът на Пеевски е правилен.

Относно факта, че вече е уволнявал Пеевски, Станишев днес припомни, че името му е било изчистено, защото разследването не е показало нарушения.

„Съмнение в България има към всички. Убеден съм, че водещият мотив на премиера Пламен Орешарски е бил избор на личност, която може да свърши работа”, настоя соцлидерът.

Той уточни, че са били обсъждани и имена на други хора от професионалните среди, но в крайна сметка изборът е паднал върху Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
26
 
! Отговори
Живков преди 10 години
Комунистите Родината строяха.........Комунисти, Комсомолци, Пионери, Мафиоти, Мутри...
40
4
 
16
 
! Отговори
акуд преди 10 години
как ще се бори със самия себе си ве мишок геИски, *** и мечка "умна" , дано баща ти и внук амбряж да има от смесен брак
39
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина по бурната реакция на ГЕРБ може да се съди, че изборът на Пеевски (макар и със известни резерви) все пак е правилен! Та кой друг, ако не довчерашният авер на ЦЦ, може най-добре да насочи разследвашите към страничния бизнес на бившия МВР министър?!?
38
4
 
31
 
! Отговори
Ники преди 10 години
*** мръсен!Тоя ли дето нищо честно сам не е направил ще бори корупцията.*** мръсен!
37
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е Сидеров? Кога ще ни правите заплатите по 1000 лв?
36
3
 
35
 
! Отговори
ъэфхпрлб преди 10 години
Този Пеевски съм го чувал два пъти да говори, и съм сигурен че е доста под средното на интелигентността .И в този ред на мисли,съм сигурен и че ще е кукла на конци
35
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съсела е подмолно същество.
34
2
 
11
 
! Отговори
ka4oka преди 10 години
zakona za DANS predvijda,4e za predsedatel na agenciqta moje da se nazna4i lice s 10 godini staj v slujbite-a na Peevski otde mu go izvadiha staja ili zakona tuk ne vaji???????
33
3
 
34
 
! Отговори
55 преди 10 години
Пеевски стои зад скандала с бюлетините от Костинброд ! Сега му се отплащат !
32
3
 
31
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
ГЕРБ иска извънредни избори и нова конституция
31
2
 
30
 
! Отговори
И преди 10 години
Е КАК най-корумпирания сред вас ще пребори корупцията. Станишеееев, не осъзнаваш, че ако не промените нещо, зимата на 1997-*** ще се повтори, само че този път го няма Добрев да ви спасява кожите и ще влезем в парламента където твоите предшественици барабар с НСО се бяха напикали от страх за кожите си.
30
3
 
42
 
! Отговори
шокиран преди 10 години
БСП се самоуби
29
2
 
36
 
! Отговори
307 преди 10 години
Всичко е ГНУСНО да, но нека гледаме позитивно, този ход от страна на съветския гражданин Станишев, от страна на БСП, ДПС и АТАКА е меко казано самоубийствен, както и останалите им. Това правителсво няма да издържи, то се е видяло ,че избори ще има мн скоро и се надявам от сърце, че тези партии НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ В ПАРЛАМЕНТА!ВИНАГИ КОГАТО БСП СЕ ВРЪЩА ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕХОДА ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО!
28
3
 
36
 
! Отговори
Очилат хамстер, преди 10 години
та този супер експерт беше уволнен лично от теб през 2007г. заради корупция и липса на морал. Сега какво искаш да ни кажеш? Че ние ядем доматите с колците и вече всичко може да мине , а? Да ама не. Ще го почувствате скоро.
27
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А реакцията на народа как ти се струва?
26
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се какво е БСП в момента- крило на ГЕРБ или трътка.... трътка по-скоро
25
2
 
21
 
! Отговори
Bastor преди 10 години
Чшшш серГЕЙчо бъркаш двете думички с "К"-та. Знам че за турските *** българският език е трудно нещо, но "ще пребори КЮФТЕТАТА" и "ще пребори КОРУПЦИЯТА" са различни думички.
24
1
 
27
 
! Отговори
vd преди 10 години
"той е бил студент по право в Югозападния университет Неофит Рилски"Делян Пеевски почти не е работил като следовател. Той бе назначен в столичното следствие през 2005 г., въпреки че нямаше необходимия юридически стаж.През 2006 г. той стана заместник-министър на бедствията и авариите в правителството на Тройната коалиция.Пеевски отново стана следовател за една седмица през юли 2009 г. преди да се закълне като народен представител на ДПС в 41-вото Народно събрание.Заедно с майка си Ирена
23
2
 
47
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
Абе, червен ***, нали самият ти го уволни порад "липса на морал"? Как не Ви е срам бе! Как?
22
1
 
27
 
! Отговори
пинко преди 10 години
Смях бе другарю, след още 10г ще се борите да минете 4%, щото сами си морите възрастните избиратели, серж момчето ми ти си едно от най големите недоразумения на "левицата", Цялата *** която сте се събрали на позитано е срам за "лявата идея", вие сте същите срещу които писаха Робърт Оуен, Клод Анри дьо Сен Симон , Карл Маркс, Фридрих Енгелс!