Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Тя ще чисти името си, остава член на партията
Обновена: 18 юли 2013 20:25 | 18 юли 2013 18:04,
329
Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Искра Фидосова напуска Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Това се посочва в молба от Фидосова до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и останалите членове на комисията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Фидосова заявява и желанието си да бъде освободена и като народен представител от 42-рото Народно събрание. В мотивите си Искра Фидосова посочва, че предприема тези действия, за да изчисти всички внушения около името и работата си.

Още по темата
„Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ПП ГЕРБ. Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата. Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен. В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията“, се казва още в молбата на Искра Фидосова.

Фидосова заявява, че остава член на ГЕРБ и ще продължи да работи за реализирането на приоритетите на партията.

"Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста", коментира лаконично пред "Фокус" бившият премиер Бойко Борисов. 

Последният скандал около Искра Фидосова гръмна вчера, след като прокуратурата повдигна обвинение  на шефа на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов за длъжностно престъпления. Държавното обвинение разкри тефтерче, в което са записани инициали на политици с цел да се „оправят“, „ударят“ или забавят преписки срещу тях.

Фигурират инициалите И. Ф., за които се предполага, че са на Искра Фидосова. Тя заяви вчера, че не се разпознава в инициалите "И.Ф.", а по-късно Златанов обясни, че не помни коя е жената зад тези инициали.

В началото на месеца бивши ГЕРБ-ери също "пропищяха от Фидосова" и настояваха Бойко Борисов да отнеме властта на нея и на Цветан Цветанов. Последно премиерът Бойко Борисов заяви по адрес на Фидосова, че в момента тя си гледа партийните дела и „не се докосва до нищо“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Достойно поведение!Цветанов трябва и Вие да помислите за Герб.
249
1
 
0
 
! Отговори
kraino vreme преди 10 години
tiq papki deto durji v rucete i sa kato opakovki ot vafli ... kraino vreme beshe 4ovek koito vizualno olicetvorqva svinshtinata v parlamenta da se mahne... pone malko da ni spesti vizualnata predstava za polojenieto v taq instituciq.
248
3
 
9
 
! Отговори
ЦЦ ББ преди 10 години
ииии,ще има кюфтета за всички като си тръгне тая свинка.
247
3
 
12
 
! Отговори
емоционално преди 10 години
Ще ми липсва......,такава маса ,трудно се отглежда
246
3
 
19
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
До КарамочаковФидоска е известна в цяла северозападна България - измами с имоти и земи, празни пълномощни, заверени от нея се продават на ломската митница по 50 лева парчето...Аман от алчни ***- тая колко години си мисли, че ще живее с това туловище- къде ще отнесе толкова откраднато, храна за червеите ще има достатъчно....
245
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко пъти му казваха на Бойко, че Фидосова и Цветанов трябва да се махат от партията. Г-жата напуска само парламента. Тя е позор за тази партия, ако въобще има това значение за ГЕРБ.
244
4
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
Ние предлагаме свинята фидосова да бъде назначена за посланик на България в Сомалия... а на местните неофициално да бъде подшешнато, че това, дето им го пращаме, е хуманитарна помощ.Само където сомалийците са правоверни и не ядат свинско.
243
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога не се е случвало това в България!Депутат да си подаде оставката.
242
1
 
0
 
! Отговори
dd преди 10 години
според мен е ясно, че И.Ф. е Ицко Финци, абе хора и това тефтерче изобщо не е поставено там от комунистите, не знам кое точно не ви е ясно, та даже и протестирате срещу тези отявлени родолюбци - И.Ф., Бойко, Орешарски, голата муза Волен, турското "присъствие" Местан+Доган и разбира се истинския работохолик без 1 ден трудов стаж -Станишев Дорогой мой
241
3
 
6
 
! Отговори
До див аграр преди 10 години
Единственото с което И.Ф.ще се облагодехства това е 2на по голяма широчина!
240
2
 
22
 
! Отговори
Долче & Габана преди 10 години
Е поне сега ще има време да се отдаде на манекенството
239
1
 
17
 
! Отговори
Боце преди 10 години
Колкото по малко хора, като тази "госпожа" в партията, толкова по-добре за всички нейни членове и симпатизанти.Борисов отдавна трябваше да предприеме тази стъпка за изчистване на редиците от мошеници, кариеристи и хора работещи само за собственни интереси!Жалко за кученцето Армандо, сега може би ще бъде обречено на глад и мизерия.....
238
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колата с която пътува тази специална поръчка ли е по отношение на обем и товароносимост ? И има ли разрешение да пътува по АМ "Тракия" ?
237
5
 
34
 
! Отговори
666 преди 10 години
В ПАРЛАМЕНТА ЕДНА *** ПО-МАЛКО
236
5
 
25
 
! Отговори
Вера преди 10 години
Да не би ИФ да си въобразява, че като се оттегли от НС и ръководството на ГЕРБ, прокуратерата ще я остави на мира?! Според мен, ББ я е помолил да сдаде постовете, за да не завлече със себе си към дъното и останалото от партия ГЕРБ!
235
10
 
39
 
! Отговори
БУДАла преди 10 години
Разбойниците от Герб са бита карта!ББ И ЦЦ Най-голямата грешка на българите в историята на България...............................................................................................................................
234
6
 
11
 
! Отговори
bggrajdanin преди 10 години
ейййййй тази като партизанка бе. ....но устата сгрешила,сама промълвила Антонсвоето име им казал,но седмица после мълчал.....
233
6
 
26
 
! Отговори
Frontline преди 10 години
До просто мнениеКва чест бе ***, честта й е, че знае, че ще лежи в тясна килия дебелия и г.з, ако не се покрие...*** протестиращи гербаджииски да ви ...майката...
232
33
 
9
 
! Отговори
просто мнение преди 10 години
Фидосова поне има честа да се оттегли, а комунистите не пускат кокала без кръв. мисля че е ясно кое по-достойното поведение!
231
4
 
21
 
! Отговори
дони преди 10 години
е това трябваше да направиш отдавна Фидосище мрасно ти си една грешка в историята на България и дано никога да не се появяваш за напред плашило такова отвратителна си знаеш ли