Не знаех, че Фидосова прави това. Тефтерчето е петно!

Бойко Борисов отрече "ударите" да са извършвани под негово давление
Обновена: 20 юли 2013 09:18 | 19 юли 2013 21:27,
591
Не знаех, че Фидосова прави това. Тефтерчето е петно!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да е знаел за подхода на Искра Фидосова за следене на депутати и политически опоненти, описани в станалото вече скандално тефтерче на бившия шеф на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

Бившият премиер отрече и това да е ставало под неговото давление, както и това, че с отстраняването на Фидосова от ГЕРБ той си измива ръцете и излиза сух от скандала.

"Ако беше с мое знание, нямаше да взема вчера това решение за Фидосова", каза той.

"Това тефтерче е негативната част от нашето управление. С едно такова тефтерче се нанася клеймо на партията", призна Борисов в предаването "Панорама" по БНТ.

Още по темата

Той каза, че разговорът с Фидосова е бил тежък, продължил е около час, и след него тя е решила да се оттегли като депутат и е отстранена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Борисов призна, че много пъти хора са му подсказвали, че тя работи и от името на Цветан Цветанов, и от негово име.

"Обаждал съм се да питам Искра, включително и Цветанов, питал съм – вие това нещо знаете ли, те са отричали", каза лидерът на ГЕРБ.

"Аз не съм обръщал внимание на това, което е било грешка", допълни той и поясни, че десетки пъти е говорил вътре в партията си да не се воюва с президентството, с която и да е политическа партия, по различен от закона начин.

Бившият премиер не пожела обаче да гадае дали тефтерчето съществува или не, въпросът по думите му сега е оставен в ръцете на прокуратурата да прецени доколко истински са фактите и имената вътре в него.

В коментар на продължаващите протести, Бойко Борисов призова да се вслушат в гласа на хората, а те искат едно – искат предсрочен вот.

"Хората искат дата за предсрочни избори. Дали след месец, след шест месеца – нека управляващите да предложат. Това е добре за тях, за да падне напрежението. Нищо не пречи, ако сме отговорни лидери, да кажем, при следващите предсрочни избори се задължаваме всички, ако трябвада се заключим и докато не се излезе с правителство, да не ни пускат. Ако не става – пак, пак… В противен случай, фондовете си заминават, икономиката затъва… Може да се намери добро управление", категоричен бе бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
5
 
37
 
! Отговори
тома неверни преди 10 години
Какво ли все чудим.че не бил знаел за тефтерчето,след като като беше министър председател,не знаеше какво трябваше да работи,координира,контролира,а риташе мачлета в работно време,играеше тенис на вързано,ходеше със самолети и хеликоптери да отреже лента на реконструираната тоалетна на някоя детска градина.Не само ме е срам от този ***,дето ни излагаше по света,и горките преводачи са били в чудо,как да превеждат хашлашкият му говор,ГНУС МЕ Е ОТ НЕГО
374
5
 
36
 
! Отговори
коко преди 10 години
ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ МУТРО ДОЛНА ПРОСТА НАЛИ ВСИЧКО ЗНАЕШ ИЛИ КАТО НЕ ТИ ОТЪРВА НИЩО НЕ ЗНАЕШ.
373
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Radvaite toka vi go namaliha s 1 stotinka
372
9
 
39
 
! Отговори
Ние преди 10 години
Този *** цял живот се прави на луд или не знае или някой друг му е виновен.
371
2
 
13
 
! Отговори
Айде сега да не преди 10 години
обиждаме посланика на Нова Каледония, като го сравняваме с тиква,#423. Неудобно е някак! Тиквата може и да е доволен от сравнението, но посланикът не!
370
10
 
7
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
423, те досегашните премиери всичките са хаели за България и народът, нали? :D Айде, моля, приберете си вересиите, в кладенеце вече няма вода, че да я носите! Орешарски е в пъти по-лош избор, жалко че късно ще го проумеете - те пък всичко знаят, експертите.
369
6
 
37
 
! Отговори
Този преди 10 години
откакто го издухаха февруари, не спря да се извинява за какво ли не, вместо да се скрие някъде, та дано не го опандизят и да си гледа там болното кръвно, откраднатите милиарди и филиите с мас. Извинете, счупих това, извинете счупих онова, но ако може пак да ми дадете възможност, че да счупя другото. ***!
368
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До graywatch абе ти *** ли си боико си призна ти не е истина *** ли си верно плащат ти на черното бяло да викаш ама съсипваш професията си на платен драскач вслушваи се в думите на вожда
367
4
 
18
 
! Отговори
мдамм преди 10 години
Пече се, пече се и неговата. Споко.
366
6
 
36
 
! Отговори
*/* преди 10 години
Егати работата: не знае за тефтерчето, не знае за подслушването, не знае за бюлетините,не знае за ***, за ерп-тата,не знае за бедността, не знае за олигархията,не знае за И.Ф,не знае нищо(или нехае) за България....това не е посланика на Нова Каледония...това е български "ПРЕМИЕР".
365
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Boiko e mrasen carvul, nikoi ne ti vqrva podlogo !
364
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В списъка фигурират инициалите и на Борисов и Цветанов . Прокуратурата трябва да им поиска обяснение за това , но със сигурност няма да се случи . Помним , че Цацаров беше сложен на поста си от ГЕРБ и е нормално да им служи .
363
10
 
38
 
! Отговори
фани преди 10 години
човек с фигура на мъжкар, а по характер *** и *** на евреите
362
2
 
21
 
! Отговори
CAS преди 10 години
мила другарко .кучето цецо мо изяде домашното????????? аве я в лево *** просссссст......
361
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Известно е от историята , че диктаторите винаги не знаят какво вършат подчинените им . Борисов , като добър ученик на Тато , добре си е научил урока . Надявам се вече никой да не му се вързва .
360
19
 
13
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Бойко има моженето и добри хора и съветници около него, но както и редица ясновидки казаха -той ще бъде предаден от някои свои хора - и ето го, вече излезе на яве. Цвъки го подслушва, Фидосова го цака с тефтерчета.... да си ходят и да останат само такива като Лиляна Павлова!
359
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ-ерасти , видяхте ли си идола???????????????????????
358
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе тази Мутра даже не е управлявала Бг 4 години? Той е от Марс. Извади късмет със Съсела станишеф.
357
5
 
25
 
! Отговори
дрън та пляс преди 10 години
Ситига с това тефтерче!До сега да видяхте някого осъден?Стига са ни баламосвали!!!!
356
6
 
35
 
! Отговори
х преди 10 години
Тоа па, все нищо не знае, егати *** парче...баш, като избирателите си!