Нови преговори: ГЕРБ, РБ и ПФ ще опитат да спасят мнозинството

До тях се стигна, след като кабинетът може да остане без нужната подкрепа
Обновена: 5 ное 2014 13:55 | 5 ное 2014 10:50,
80
Нови преговори: ГЕРБ, РБ и ПФ ще опитат да спасят мнозинството
Архив: Булфото

Нова тройна среща между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт трябва да се проведе днес в парламента. Тя беше уговорена след кратки совалки на ГЕРБ и Реформаторите с Патриотите поотделно.

Първо лидерът на ДСБ Радан Кънев, а после и Менда Стоянова и Румяна Бъчварова от ГЕРБ посетиха Патриотите в стаята им в Народното събрание.

Още по темата
До совалките се стигна, след като късно снощи Патриотичният фронт обяви, че няма да подкрепи програмата на бъдещия кабинет и няма да е част от мнозинството.

Така кабинетът "Борисов“ 2 остава без подкрепа в парламента часове преди президентът да връчи мандата за съставяне на кабинета на Бойко Борисов.

"Тук не говорим за отстъпки, а за възможността в българския парламент да има мнозинство за правителство, което като проект на структура и персонален състав е доста напреднало“, каза Кънев, след като излезе от стаята на Патриотите.

Лидерът на ДСБ обясни, че националистите ще имат бележки към някои текстове и ще искат да се добавят други.

„Това, което аз мога да кажа, е, че абсолютно нищо скандално и тревожно не би имало в тези текстове“, обясни Кънев.

Той съобщи, че не знае дали предстои провеждането на среща с АБВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: ГЕРБПФРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Текста посечен от НЕТ цензурата
53
0
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
У,важаеми кандидат управляващи. Спорите за високомащабни въпроси,които не могат да бъдат решени с един замах . Монополите са силни и ще Ви здъвчат. Свалете гарда,народа е гладен и ставаме все по-бедни.България все още не е достигнала до първото стъпало на демокрацията а има още 100.Няма производство а сме заляти с китайски и туски ***.Цели раьони вече са оголени,села се заличават от картата,а Вие мислите за велики неща ама темеля Ви е лабав.За краденето не,ам думи.
52
4
 
3
 
! Отговори
КВА СТАНА ТЯ, А? преди 9 години
НИКОЙ ЛИ НЕ ПОМНИ ПОГОВОРКА "НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, А И ДА СТАВА НЕ БИВА". ЗАЩО, БЕ КРАТУНО ПРОСТА ТИ ТРЯБВАШЕ НА БАИР ЛОЗЕ. НЕ ТИ ЛИ СТИГНА ШУТА ПРЕЗ 2013 Г., ЧЕ ПАК СЕ ТИКАШ ДА УПРАВЛЯВАШ.СПРИ СЕ БЕ, МОМЧЕ. НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НАРОДЪТ ТИ СЕ ПОДИГРА С 13-ТАТА ПОБЕДА. И КАКВА Е ТАЗИ ПОБЕДА, БЕ ДРАГИ МИ ТИКВУНЕ, КАТО ТИ ВЪРЗАХА РЪЦЕТЕ ОТЗАД. А И НЯМАШ КАПАЦИТЕТ, НЯМАШ КАДРИ, НЯМАШ ПОДКРЕПА - КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ, БОКО ЛОКО.АМИ И НАРОДА ВЛЕЧЕШ КЪМ ДЪНОТО И ДЪРЖАВАТА. СПРИ С ТИЯ МЕРАЦИ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.
51
1
 
5
 
! Отговори
Луд преди 9 години
Ха-ха ще спасяват мнозинството, вчера Местан им го каза в прав текст при тези и тези условия ви подкрепяме без "претенции" за участие във властта,което значи ГЕРБ+РБ+ДПС от зад прави един доста приятен сбор.И понеже всичко зависи от лапаницата кой знае добър е Алах могат да им осигурят рахат за цял мандат.
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия се посещават по стаите, все едно са на пионерски лагер. Трагикомедия.
49
0
 
3
 
! Отговори
DO 66 преди 9 години
OT KOI NAROD?
48
2
 
3
 
! Отговори
баба Яга преди 9 години
А бре, момко, що *** тургаш с пожарникаро бре, кемане с кемане ниедно?
47
3
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
Пожарникар за бой се стяга, маркуча си на рамо мята. С него тръгват баба Яга, Кривдата, Мизерията и Лъжата.
46
2
 
10
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
А кой ще ги спасява от гнева народен?
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберасти, дезинформаторския блок и скатаджийския фронт, заедно в труд и в бой ....
44
0
 
4
 
! Отговори
do abv преди 9 години
Obe6tanieto nee kato zave6tanieto
43
0
 
9
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Всички политици стриктно се придържат към правилото:-"обещаването не е като даването". А като наближат следващите избори и някой започне да им задава въпроси за обещанията, те започват да се оправдават с предишните управляващи и със сегашната опозиция. Всички правят това упражнение.
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези "патриоти" много лесно ще се продадат на ГЕРБ, просто не им е предложено пари. Сделката тепърва предстои.
41
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови преговори: ГЕРБ, РБ и ПФ ще опитат да спасят мнозинството. До тях се стигна, след като кабинетът може да остане без нужната подкрепа.....Ами много ясно, че 'КАБИНЕТЪТ' ще остане без подкрепа! От самото начало ПФ казаха, че подкрепят ПРОГРАМА и кабинет се прави после. А тези хубавци първо си разпределиха министрите, после се сетиха, че трябва и програма, която да се подкрепя от другите.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Samo DPS vartiat su4at PF da ne vleze v vlasta 6toto 6te im vzemat toka i akala i nai ve4e se nameri 4ovek koito moje da go napravi da gi sloji na miasto
39
0
 
12
 
! Отговори
Боце и Гоце преди 9 години
Търсим двама за каре. Дотогава ще бичим сантасе.
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
51, какво 'патриотично' всъщност има в: ревизията на енергетиката, пресичането на 'битовите' изнасилвания, убийства и кражби, спирането на 'бизнеса' с деца, нови изборни правила и да предотвратиш типове като бат' сали и делян пеевски да се наместват из министерствата? това, според мен са неща, които ги иска всеки нормален човек и дори не разбирам кой би имал нещо против? защо въобще са махнати като приоритети, след като веднъж се бяха договорили?
37
1
 
17
 
! Отговори
пп преди 9 години
Ако перифразираме известна мисъл на Ст.Л.Костов от "Големанов", ще изглежда така: "РБ може да остане без членове , НО БЕЗ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ, НИКОГА!!!!"На някой стана ли му ясно какво означава "Правителство на СПОДЕЛЕНАТА ОТГОВОРНОСТ???"Каква ще е ролята на т.нар. Реформатори вътре? Мислят ли те, че ББ, с неговия отвратителен характер и интелектуално ниво, ще разбере какво искат те?Той иска да е Премиер, това е ясно на всички... Колко % отговорност ще споделят? Всички неуспехи са за тях
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо лидерът на ДСБ Радан Кънев, а после и Менда Стоянова и Румяна Бъчварова от ГЕРБ посетиха Патриотите в стаята им в Народното събрание...Това е ....хммм...безинтересно..Искам пряко предаване на посещението на Касим Дал и Корман Исмаилов в стаята на Патриотите....:)...Както и как Меглена Кунева си стиска ръката с тях за пълна ревизия в енергетиката..:):)
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен лично българската политика много ми напомня на онази френска комедия с Луи Де Финес 'Равинът Якоб'. Там той играеше едър фабрикант и когато хората стачкуваха, казваше: 'Направете както винаги: Обещайте им всичко и после няма да изпълним нищо'...