Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг

"Ако Борисов ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 млрд. ще намеря веднага"
Обновена: 19 фев 2015 09:26 | 19 фев 2015 09:20,
225
Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова всички партии без ГЕРБ и РБ да бойкотират кворума в парламента, за да попречат на приемането на новия дълг. Рано сутринта в четвъртък шефът на националистите изпрати писма до БСП, ПФ, АБВ и БДЦ да не влизат в пленарната зала.

Още по темата
"Колеги, стоп, не влизайте в зала, не правете кворум. Така престъпният военен заем няма да мине. Не ставайте златен пръст на колониалния режим“, е посланието на „Атака“.

Сидеров изчисли, че ГЕРБ и Реформаторите имат общо 107 депутати, които не са достатъчни за формирането на кворум. Вчера само двете формации се обявиха в подкрепа на тегленето на 16 млрд. лв. нов заем.

Лидерът на „Атака“ отново обясни, че според него дългът е за закупуване на оръжие и затова това е военен заем. „Поради тази причина те не могат да обяснят и за какво ще бъде теглен заемът“, допълни Сидеров.

Шефът на националистите коментира и думите на Борисов от вчера, че който може да осигури 6 милиарда., да поеме управлението. „Ако ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 милиарда ще намеря веднага“, обяви лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
5
 
8
 
! Отговори
Трол преди 9 години
А,да!И тези 66млрд.,които Русия ще ти даде,ще ги плащаме не 10,а 110 години.И не само това,ами Русия ще ни направи зависими от нея по всички направления.Не съм много наясно,дали този заем няма да отиде за военна техника,но от друга страна...ако държавата ще фалира,какво е решението?Ако се взимат такива милиарди,защо не се възстановят някои български фабрики и заводи?Да се прозвежда,да има нови работни места и оттам приходи.Аз лично бих купувал български стоки за да се развива икономика.
67
13
 
13
 
! Отговори
ASDF преди 9 години
Чудно ми е колко ограничени хора има с това им изказване, че Волен нищо не направил обещал 1000 лв заплата и толкова пенсия. Вие *** ли сте???? кога Волен е бил на власт и партия Атака е била с мнозинство, че да му търсите сметка. Когато стане премиер и не си изпълни обещанието тогава му търсете сметка.Все едно феновете на някой отбор да се сърдят на резервен играч, че не е вкарал гол щото бил от отбора ама нищо че мача го е изкарал на резервната пейка. Не го защитавам просто коментирам.
66
16
 
14
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 9 години
БраВо Волен! Единственият БЪЛГАРИН който мисли за България!
65
11
 
9
 
! Отговори
ытака преди 9 години
Защо му обръщате внимание.По добре го забравете.Целия цирк е да не го забравят.Безгласна буква(ы).
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в годината по колко заема се теглят ? Това ще е без край и какво правим ? Те лесно се правят деца и борчове !
63
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Читателю, сърдиш се на Сидеров, но го вкара в парламента! Какъвто народа/повечето/, такива и управниците/всичките/.
62
9
 
12
 
! Отговори
Българофил преди 9 години
Боже господи докъде стигнахме- един русофил,човек загърбил България, станал лакей и васал на чужда страна, човекът който беше златения пръст на управлението на сараите да ни учи на управление.То бива, бива наглост, но това не се търпи.
61
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен - От къде ще ги вземеш 66 млд.ми от Путин, имал е предвид рубли.
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волене,ИД има нови знамена, няма ли да помогнеш на опълченците ?
59
9
 
9
 
! Отговори
Р.С.А. преди 9 години
Всички некадърници се изредиха във властта и загробиха народа доживот. Време е да се даде шанс на Атака и да видим какво ще направи.
58
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От къде ще ги вземеш 66 млд. бе ***? като вземете да ги размахвате тези милиарди..ако бил той ..
57
7
 
15
 
! Отговори
ham hum преди 9 години
Точно пък на теб ще отстъпи бяла златке.Да ми се сношиш пак с ДПС и БСП ама ха ,,,,
56
12
 
20
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Щом и БСП-ДС се прегърнаха с Волен Сидеров , като му вървят по гайдата отчаянието е голямо . Тези партии са Руски , а не Български , така че тяхното мнение не е важно за народа .
55
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажи, Воленчо мамин, откъде, чадо, ще ги намериш тия пари? Рубли ли са? Кой ще ти ги даде на теб? Господаря Путин ли? Или Ердоган-бей, за заслуги към ДПС?
54
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа няма види нищо от този заем!
53
6
 
24
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Волен може да е луд, ама по-луди са тези, дето ще плащат! Затова Бойко да си дава оставката и да се маха!!!Пари се изкарват, не се вземат на заем. Ето, Орбан човека онзи ден излезе пред унгарския народ и каза - с този договор с Русия Унгария спечели 3 милиарда. Какво е спечелил Бойко за България?Като не може да изкара, поне да ореже разходите! Няма пари, ама герб си прибира над 100 милиона субсидия! Това само за пример. Могат да се орижат разходи за поне 1 милиард на година само от лапачи.
52
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При около 35 милиарда лева БВП на година как ще ги намериш Волене или викаш ще стане ама не за една година? Хората ще спрат да ядат и да пият и всичко що се произвежда ще отива някъде да се съберат тези 66 милиарда. Колкото направи заплатите минимум по 1000 толкова и ще намериш 66 милиарда. Хубави идеи имаш понякога но са за един друг свят не този в който живеем в момента. Ние управление нямаме ние имаме заповеди и те не идват от България независимо кой е на власт ние слугуваме на чужди интереси
51
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 56"не 6, а 66 милиарда ще намеря веднага"Това нещо като 1000 лв.минимална работна заплата и 1000лв. минимална пенсия :)Кои са тия *** които му се връзват на тоя.
50
18
 
15
 
! Отговори
Българче преди 9 години
Отново браво на Волен, некадърната Тиква да си ходи.Връщаме златото и останалите национални богатства в български ръце, реализираме Южен поток, АЕЦ-Белене и др. подобни проекти, и ето ти пари за високи пенсии, заплати и пр.А Тиквата и аверите му искат да ни направят роби на банките и още 10 поколения българи да им изплащат милиардите, които ще откраднат.Айде нема нужда!
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Студент Студент по какво по Икономика .. Икономиката не е наука а ционистка религия за грабеж.. Студента по икономика винаги е *** , нали трябва да се намърда на топла служба , а службите ги раздават ЦРУ , ционистите и билдербергитите..