Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява

Хубаво било да се мисли преди вота, а не след това
339
Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой и как да управлява.

"Заради това е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанасов, за Петков, за Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи и министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща", каза той.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на упреците, отправени му по-рано днес от Кирил Петков в тв ефир.

На критиките на съпредседателят на ПП-ДБ той отговори, че може да говори само от името на ГЕРБ, да отговаря само за себе си и партиите, които представлявам.

"Оценките, които се дават, са право на всеки лидер. В единият случай казват: Бойко, помогни ни, после е виновен за всичко", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повтори, че след преговорите и компромисите, които е направил, е можело да има правителство.

"На ГЕРБ е работа, ние ще решаваме с кой ще управляваме", отговори Борисов на въпрос за това дали са готови да управляват с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
4
 
17
 
! Отговори
Ако това горе преди 1 месец
--е най-големия политик на страната ,да идва попа !
238
6
 
44
 
! Отговори
Никога повече Герб ! преди 1 месец
Никога повече Герб !
237
2
 
17
 
! Отговори
На ГЕРБ математиката преди 1 месец
Те да си вземат 600 000 гласа ,ДПС ако може да хване 300 000 и ако ПП се сгромолясат заради това че правиха някакви сглобки заради натиск отвън-- че война се води и европеиските сили трябва да са заедно срещу про-руските,,, НО пак ще им трябват още едно 100 000 гласа за да могат заедно със ДПС да спретнат една коалиция ,другото на което се надяват е мнооого ниска избират.актв. Много лесно обаче хората могат да им объркат сметките и да идат повече хора до урните !
236
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
--страцията МУ унищожават страната окопали са се и не пускат кокала кой колкото може нищо не ги интересува ТЕ да не са балами да сменят регулатори и служби и после онези да ги разкатаят тая работа не знам как ПП ще успеят да я направят докато гласуват само твърди ядра герб винаги ще имат 600 000 гласа трябва всички да излезнат че да ги съборят и да се ремонтира по европеиски обазец държавата !
235
6
 
21
 
! Отговори
Нямало за кого -брей преди 1 месец
Има и още как ,иначе уплашената че ще я сменят администрация ще иде под строй заедно със родата и ще ни докара ГЕРБ ! ПП щяха да свършат работа но незнаеха ,че Бойко опре ли до служби и регулатори ще ги свали веднага сега го разбраха НЕ трябваше да го перат и пазят от Гешев .Ако не бяха ПП ни заплати ни пенсии щяха да бъдат вдигнати --приказките че Асен Василев е крадец са измислици на герб те нямат такива кадърни хора --всички които го плюят отдавна трябваше да са във кауша !!!
234
8
 
2
 
! Отговори
ААА преди 1 месец
То, няма за кой да се гласува. Хвани единия, удари другия.
233
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истината е само мобилизация на хората да гласуват и да се изхвърлят тия от парламента. Гласувайте! Дори за тези които имат най-малък шанс да влязат. Протестен вот е решението.
232
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбъркайте манджата с Купейката
231
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов ти не само си мутро- комунист. Ти си крадлив, алчен и *** интригант, достоен възпитаник на милиционерската школа. Дано господ те накаже и гориш в ада. АМИН. Черната прокоба на България. Само че дащо всички да страдаме от Лойко Разбойко?
230
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тлъстият похотливец и крадец е изтрещял напълно. Уплашил се е американците да не му извадят кирливите ризи. Затова и им подари 4 млрд пари на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ за снимки на самолети.
229
1
 
12
 
! Отговори
Сифилиско преди 1 месец
И за кой гласуваме всъщност. От миналите сигурено 5 цирка, на които им викат избори, и на 5те едни и същи, без ясна програма кой за какво се бори. По скоро е кой срещу кого се бори, а нормалните хора искат да видят резултати, не кръчмарски забавления.
228
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато хората ходят за гъби и пускат опорки срещу "Про100 Киро и Кокорчо" и чакат някой месия да ги "оправи", нищо няма да стане. Герб-дпс са завладели държавата и единствено масово гласуване и пълно мнозинство за ПП-ДБ и поне един цял мандат имат някакъв шанс за развитие. Но докато е пълно про100 копейки, далавераджии, лапащи от баце, ще седим все така. И не, рашия и копейкин няма да ви оправят, или по скоро ще ви оправят, но в другият смисъл
227
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До rambaldievskievich Стрината ще има доста чака и няма да й дойде реда. Нали тя като министър на икономиката в кабинета Про100 Киро снабдяваше Зеленски, по-точно ВСУ, с въоръжение, особено с гранатомети, гранати за тях,снаряди за 122, 150, 280 мм гаубици и оръдия, ракети за РСЗО, снаряди/мини за 81 и 100 мм базуки, снаряди за зенитни оръдия и все още лъже, че не е доставяла боеприпаси за Украйна. Вярно,доставяха ги в Полша и оттам директно за ВСУ.На съвестта й тежат над 100 хиляди руски животи
226
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 231 - ми не! Тоа си е направил Партията на Вожда! Само неговото мнение е от значение. А другите имат само едно предназначение - той да ги използва и захвърли когато иска. Почувства ли заплаха - виж какво стана с Цв.Цв. А тея дето ги сочиш все повече заприличват на него, така както той заприлича на идейния си Татко - Тато из Правец! Това е закономерност.
225
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До rambaldievskievich - 222 - да бе пич, ама при висока избирателна активност поне се вижда накъде е българина! Дали по симпатизира на Бацо, или на Нинова или на ПП. А освен това, така ще се появи и нов играч. Сега изборите са като столичното дерби Левски - ЦСКА. А тея дето не се интересуват от футбол са 85%. Айде да покажем на политиците, че се интересуваме - поне 70% от нас и да видиш как ще кротнат!
224
1
 
15
 
! Отговори
мдааа преди 1 месец
дърржава на джуджета, прасета и дс-та. няма оттърване.
223
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ли най-после да отидеш в заслужен отдих и да пуснаш напред по-младите: Д.Добрев, Биков, Т.Дончев, Сачева, Назарян? Омръзна ни да те гледаме и да ти слушаме глупостите! Не ставаш вече за лидер на тая голяма партия, разбери го! Омръзна ни да си сменяш настроението и решенията по 3 пъти на ден! В тая партия има и умни хора, използвай ги!
222
2
 
21
 
! Отговори
читател преди 1 месец
Махай се с 200.
221
2
 
17
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 1 месец
Гласувайте пак за партия Гроб, тя ни оправи в буквалния и преносен смисъл......
220
1
 
15
 
! Отговори
Райко преди 1 месец
Предлагам да ги избираме на килограм-най-дебелите и мазни-в затвора да чукат камъни