Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява

Хубаво било да се мисли преди вота, а не след това
339
Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой и как да управлява.

"Заради това е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанасов, за Петков, за Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи и министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща", каза той.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на упреците, отправени му по-рано днес от Кирил Петков в тв ефир.

На критиките на съпредседателят на ПП-ДБ той отговори, че може да говори само от името на ГЕРБ, да отговаря само за себе си и партиите, които представлявам.

"Оценките, които се дават, са право на всеки лидер. В единият случай казват: Бойко, помогни ни, после е виновен за всичко", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повтори, че след преговорите и компромисите, които е направил, е можело да има правителство.

"На ГЕРБ е работа, ние ще решаваме с кой ще управляваме", отговори Борисов на въпрос за това дали са готови да управляват с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
6
 
8
 
! Отговори
Глас народен преди 1 месец
Гласувайте хора, гласувайте, иначе няма нито оправия, нито отървия.
218
1
 
11
 
! Отговори
as преди 1 месец
Кои хора? От твоите 10 % ***, администрация и приближени фирми ли? Няма вече да имаш възможност да казваш "дадох пари", все едно си ги дал от личната си сметка!!! С.апаняк! Как еддин път не каза пари на данъкоплатеца, евро средства или нещо друго! Няма как да стане щото си т.п, на.ъл и п.ост! Те такива като тебе имат най голямо его!!!
217
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Определено Няма да Ти дадем властта пак! 12 г ти стигат борче!! Време е за друг Играч в политическото пространство!-:) Насоки и политики,от Американското посолство Няма да взема!
216
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ще определят и НЯМА ДА СИ ТИ, главо дебела
215
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе ей наглеци не разбрахте ли,че народа не ви иска взимайте си бохчата и марш от тук защото ни направихте луди,долни мръсни,гнусни поддлеци
214
4
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
До Анонимен: Че те са едни и същи, бе, 219. Ако не гласуваш за тиквун, ще е за данчо ментата, ако не е за него - за стрината. Или за кокорчо и кирчо. И т. н. Нови листи с нови лица на челните избираеми места трябва да има. Ама, ще кажеш: има преференции. Почти нищо не променят ни преференции, ни конференции, ни... Нови листи с нови лица на избираеми челни места, а даже и мандатност по отношение на това кой в колко поредни НС може да бъде избиран за депутат. Иначе - все едни и същи са там.
213
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано, не определят пак ГЕПП да управлява, защото българия няма да го издържи!
212
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е да се каже официално че ГЕРБ-ДПС са една партия и тя е на власт от 2009 година и всички видяхме за 11 години управление до къде ни докара тази партия.Дишаме праха на Румъния, оня ден Бочко беше в Румъния и се чудеше колко е напред, колко е чисти и подредено, но не казва че там вкараха 2 правителства в затвора, стотици кметове, съдии и прокурори и има вече ред,а в България партия ГЕРБ-ДПС не допуска това да се случи. Хора мислете, иначе ще продължите да бъдете бедни и нещастни! Изб
211
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До rambaldievskievich - демек, правиш точно каквото искат! Абдикираш и ги оставяш да въртят собствената си игра. А после - пет години мърмориш под мустак, как бе маааа му тея ни яздят! С какво си по добър от тях? Като нямаш мнение - как очакваш някой да ти го пази?
210
2
 
7
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
Кой ли, пък, ще иде на тия (не тея) избори? То все едни и същи фигурират на челни избирателни места в партийните листи (данчо ментата, примерно, е от десетилетия в парламента; стрината - и тя; шиши - също откак е влязъл там, не е излизал, високият рус генерал - и той. И т. н., и т. н. Искаме парламент без тиквуни, стрини, р.овчовци, баджанаци, хазарти и темподобни шматки и тарикати. Аре, баста, вече!
209
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде бе? Ще го кажа така - когато публиката/народа/ е непретенциозна и невзискателна, Цирка /политиците/ винаги е безвкусен и долнопробен! Само при висока /не под70%/ избирателна активност можем да разберем какво "иска" народа! А сега имаме твърди агитки на партийте и малко купен вот от тъмно-зелените брокери в Гета като Столипиново. А народа е "зает" да цока биричка в летната нега без да му пука какво ще го сполети. Щото, какъвто народа такива му и политиците! Ние си ги искаме такива!
208
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До пророк - Докато гласуваш за ПП т.е. за Кирчо ще получаваш БКП. Знаеш ли бащата на Кирчо кога е заминал за Канада? Знаеш ли в онези години кои хора са пращали в държави като Канада? Знаеш ли кой е бащата на кмета на София? Знаеш ли на кой е племенник кмета на София? Докато имаме хора, които само като чуят Харвард и вече си мислят, че си говорим за култура, честност и справедливост, ще е така - все "спасители" ще ни спасяват. А между другото я кажи защо твоят Кирчо управлява ЗАЕДНО с тикви?
207
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Определят Борисов и Пеевкси, с избори-без избори все тая.
206
1
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Бойко пак лъжеш. Ти не уволни ли Христо? Сега му се ду..пиш, защо? Да се возиш на гумена лодка и да правиш политика са две различни неща. За лейтенант Атанасов си прав, нали и двамата сте лейтенанти.
205
1
 
14
 
! Отговори
пророк преди 1 месец
Не,не съм пророк ,но.....нима никой не разбира,че докато гласуват за Тиква, ще получат тикви, докато гласуват за чал???гари, ще ги получават , докато гласуват за доган, ще получават обръчи от фирми,а за комунисти и копейковци ---изобщо не става дума.Но....народът си харесва да го управляват хора без образование , култура и възпитание. Защо е така? Защото болшинството от народа и той е такъв, затова и политиците ни са такива. Ние сме единствената държава в света, в която ХАРВАРД е обидна дума.
204
0
 
18
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
Не знам докога Борисов ще се прави на ощипана мома- ами нали спечели последните избори и е първа политическа сила-ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО? И какви са тия измишльотини- правителство с мандат на герб, обаче управляват пп дб!Най- важното е друго- българите притежават изключителното качество да гласуват за кръвопийците си! И сега, на едни следващи избори, със или без пари и различни гимнастики, пак ще си гласуват за МАФИЯТА!
203
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"До АМОН , ами тия 70% да си размърдат мързеливите здници и да гласуват!" - За кой по-точно? За БКП1, за БКП2 или може би за БКП3? Аз за БКП не искам да гласувам. Отивам и пускам "не подкрепям никого". Когато се появи партия, която не е клон на БКП, ще гласувам за нея с удоволствие. Ако аз тръгна да я правя (за да не ми пишеш, аз да я създам, затова директно ти отговарям), тогава ще ме премажат на ниво създаване или малко след това. Това е днешната "демокрация". И не, не искам комунизъм... :)
202
2
 
6
 
! Отговори
НИМРОД преди 1 месец
ДО 201 Народа е като стадо в скотобойна! Дори не е наясно кой е истинският му КОЛОНИЗАТОР! Той никой не ИЗБИРА!! Осъзнава това и не ходи да ГЛАСУВА!! Гласуват само НЕБЪЛГАРИ и КОЛОНИАЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ!! Ако НАРОДА НИ знаеше кой е КОЛОНИЗАТОРА му, щеше да е изненадани, че е спасявал живота на неговите представители!! Тогава щеше да си зададе въпроса КОЙ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ - БАЙДЪН и хората на ППДБ или БИБИ НЕТАНЯХУ с неговите приятели от ДПС и ГЕРБ!!
201
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви избори ,бе ? Народен съд те чака,и цялата ти шайка !!! Разпускане на Сарафтурата,Шишитурата и други престъпни организации.
200
1
 
8
 
! Отговори
НИМРОД преди 1 месец
До Анонимен ПРАВ СИ, ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ШЕФ НА БОРИСОВ!! А кой е шеф на дебелото ?! НЯКАКЪВ БИВШ АГЕНТ НА ДС "СОВА" ЗАД КОЙТО СТОЯТ ЧУЖДИ СЛУЖБИ!! По банката им ще ги познаете! Чия собственост е според вас е ДЕМИР БАНК и кой стои зад сламения човек ФУАТ ГЮВЕН? Кой е собственика на тази банка в Турция и Казахстан?! Ще бъдете изненадани ако разберете, че централата на Демир банк е банка намираща се в Близкия изток!! Тя държи в България още няколко други банки! ДОРИ НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е КОЛОНИЗАТОРА.