Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?

Шестима здрави мъже се появиха на кадри от атентата на Москва
Обновена: 27 мар 2024 14:55 | 27 мар 2024 14:26, Нели Христова
272
Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?
Снимка: БГНЕС

Шест яки момчета, изглеждащи като тайни агенти, са се погрижили вратите на изходите на залата в Международния изложбен център "Крокус" да бъдат затворени секунди преди началото на стрелбата там. Това става ясно от видео, което се разпространи вирусно в социалните мрежи. Шестимата са облечени еднакво – със сини пуловери и сини джинси и са еднакво набити. Те са застанали в радиус от пет метра един от друг. В началото снимат обстановката с телефоните си. А буквално преди първите изстрели един подир друг започват да крещят и заповядват: "Затваряйте вратите".

До момента няма никаква официална информация кои са тези хора.

Видеото бе излъчено и в предаването на руския журналист Антон Хардин, който живее на Запад. Той разкрива още много странности около терористичния акт, отнел живота на повече от 130 души.

Григор Лилов също излезе с версия, че тайните служлби на ФСБ стоят зад атентата.

"Пет стотинки не давам какво твърдят за атентата Москва, Вашингтон, другите столици, медиите у нас и по света.
Пет стотинки не давам, защо политиците по света не само крият  „подгряването" на общественото мнение” в Русия от Путин чрез този атентат, но крият и втората, свръхсекретна причина за организирането му и провеждането му от ФСБ.

Защото на фона на тайните преговори за Украйна с Кремъл, няма световни политици, които да признаят истината: ИДИЛ е всъщност ФСБ. И този странен ИДИЛ парадоксално се оказа и косвено замахнал срещу ... чужди правителствени ръководители и НАТО!!!.", написа той във Facebook, отбелязвайки, че стрелбата уж е станала през нощта, а видеото, което ИДИЛ публикуваха, изглежда е заснето през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
4
 
14
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Григор Лилов си е атлантически Цереушник. Москва е пълна с украинци които са помагали на ЦЪРЪУ. Президента на САЩ Тръмп си призна, че ИДИЛ е създаден от ЦЪРЪУ. И инфото за ИДИЛ дойде от ПОСОЛСТВОТО, не от Русия.
219
9
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Както казва Азис:1000000% ФАЛШИВА статия.
218
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Четете Ориана Фалачи, ако искате да ви просветне какво става и какво иде към Европа и изобщо към вече бившия цивилизован свят . Четете, нищо, че е вече доста доста, ама доста късно.
217
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами, то още отдавна покойната велика италианска разследваща журналистка Ориана Фалачи го казва и написва това в книгите си като ясни разкрития, че ислямския екстремизъм и комунистите работят в комбина. Тогава още не е ясна целта на това обединение. Тя дори достига до корените на сформиране на ЕС, който всъщност е арабски съюз, вече видно с каква цел. Тогава никой не повярва, а сега тя надмина всички врачки и всичко се избистря. Лошо, че вече е късно да се спасим. Чака ни як погром европейците.
216
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 212 - трябвало е да го направят около 10ти. Но не са успели и решили да го направят след изборите.
215
1
 
8
 
! Отговори
Глупости преди 1 месец
Най-обективната информация отново я дават самите руснаци. Още по-скандална. Крокус е бил във фалит. Имуществото е било описано. Аварийните врати са били затворени със вериги за велосипеди от съдия изпълнителя преди около месец. Освен това ФСБ вече разкопава. Вероятно терористите ще бъдат обвинени за 60 убийства. Останалите са от пожар. Но е имало два. Единият са го направили терористите в залата и до залата. Потушен автоматично. Другия започва от... счетоводството. Домоуправителя е арестуван.
214
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по време на концерт в НДК също има разпоредители с еднакви униформи, които помагат на зрителите, а тази зала е почти два пъти по-голяма от НДК
213
2
 
4
 
! Отговори
промий преди 1 месец
До Анонимен 215 промий си ушите
212
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако е имало разпоредители, нормално да затворят вратите преди началото на концерта. Вероятно са били разпитани отдавна. В момента се разиграва Сръбския сценарий. Вероятно Русия ще изпревари като нанесе масиран удар по управляващите в Киев.
211
2
 
12
 
! Отговори
Подсказвам преди 1 месец
а един от тези сините после участва в задържането на "терористите".
210
6
 
4
 
! Отговори
Кон преди 1 месец
Говори несвързано и казва безсмислици. Явно има психически проблеми вече, може би и физиологични.
209
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този на снимката викаше да отворят вратите, а не да ги затворят. Намерете оригиналното видео от същата вечер за да чуете оригинала. Нямата срама.
208
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крякайте си чичко ви Путин ще ви нашока канчетата!
207
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първите ми спомени свързани с политиката датират от края на 70те години. От тогава като почнем с Южнокорейския пътнически самолет, който руснаците свалиха над Далечния изток и досега нито веднъж не съм чул да кажат истината за по-значителни събития. Въпреки всичко путинофилите всеки път се опират на официалната информация от Русия.
206
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше преди изборите щях да се замисля кой може да е. но щом изчакаха изборите да минат е ясно че работят за ВВ
205
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха-ха! Вкъщи, като сменяхме вратите, ей тъй - работникът извади телефон и снима всяка врата че е монтирана и как точно е сложена. Не беше със син костюм, не вярвам да е бил от службите ... ха-ха! На сайта на фирмата има стотици, да не кажа хиляди снимки на монтирани различни видове врати. Нищо чудно това да са екип за ремонт и поддръжка на вратите ... сини костюми ....
204
7
 
23
 
! Отговори
redordead преди 1 месец
викаш, атентаторите са бягали към границата с Украйна, на която има амнайсе хиляди руски военни, които участват във войната и през тях е супер лесно да минат атентарои и да влязат в Украйна. Абе, това блаттните оррки всички ли сте дфекирани?
203
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Русия заевиха че следите водят към Украйна терористите са бягали към Украйнска та граница, атентата е организиран от ми6 и цру, както знаете Украйна има добри връзки със ислямска държава която бе съсзадена пак от цру
202
10
 
7
 
! Отговори
Свободка Словова преди 1 месец
Фалшиви новини в цел пропаганда.
201
6
 
17
 
! Отговори
Путката към блядките преди 1 месец
Всичко е както трябва! Крепостните имат нужда от това! Имат нужда от путларах - аз ще ги спася от гнилия запад и ще ги съхраня в гнилия изток, два метра под земята! Алах акбар!