Цял ден по баирите, за да вика ойларипи... но с претенции
Цял ден по баирите, за да вика ойларипи... но с претенции
Качвайки се в автобуса от Кокаляне за София, веднага на висок глас изрази претенции, че трябва да му се отстъпи място да седне, защото бил възрастен... Снимка: bg | 22 апр 2016 07:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
78
14392
20
18
Напиши коментар Коментари
17
19
 
4
 
! Отговори
бай Стоян преди 8 години
в никакъв случай не отстъпвай те на старчоците, те докараха България до туй дередже. а сега чакат и да ги храните
16
1
 
4
 
! Отговори
bros преди 8 години
Абе, инвесторчета, а малко повече селективност да покажете, а? Почнахте на 'секи селендур неволите да поствате...
15
11
 
10
 
! Отговори
Az преди 8 години
- Дядо, на тези години болят ли те краката / колената /??- Да, моето момче!- А като беше млад ставаше ли в автобуса да отстъпиш място на възрастните хора?- Да, разбира се!!!- Еми, за това сега те болят краката...!!!
14
1
 
27
 
! Отговори
ууу преди 8 години
Прави сте!Но си помислете как се чувства млада жена в цикъл, която цял ден е стояла на крака и е гледана с неприязън от такъв възрастен, защото не му отстъпва мястото си. За сведение - възрастен съм, на доста години.
13
6
 
45
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Абсолютно не подкрепям. Човекът е прав (и буквално и преносно), а пускането тази снимка, с този дебелоок и просташки коментар е селяния и простотия до шия.
12
3
 
52
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
В Южна Корея веднага отстъпиха място на възрастен човек, който се връщаше от ТИЧАНЕ, а не от ходене.Уважението към възрастните не е свързано с диагностика на здравословното им състояние.Разбира се, ние живеем толкова добре, защото сме мнооого по-умни.
11
3
 
8
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Няма таква държава!
10
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми, именно след като цял ден си "ходил по баирите", след като се качиш в автобуса, първото нещо, което ти се ще да направиш, е да седнеш - краката обикновено болят, особено пък ако си на възраст. Ама то туй откъде да го знае човек, ако по цял ден виси в кафенето и се прави на голям разбирач. А защо е "тръгнал по баирите" - дори не искам да го обяснявам на индивиди, като "автора" на тази снимка.
9
3
 
51
 
! Отговори
Фото Мексико преди 8 години
Фотогрфче, тоз от дето идва .... ти натам си тръгнал, да даде господ да одъртееш ше те видим как си като Homo erectus в автобуса!
8
9
 
37
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
Възмутителното в случаят е едно: защо човекът е трябвало ИЗОБЩО да иска някой да му отстъпи мястото си? Ако хората са достатъчно възпитани би трябвало да се избият да му отстъпват места и той да избира, а не да трябва да си го иска. Но понякога на простака трябва да му покажеш, че е ***. И какво - като е ходил по баирите значи може да стои прав в рейса, така ли!? Да ви имам и малоумната логика!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднъж в трамвая възрастна жена направи забележка на младо момиче, че седи на място за възрастни и инавлиди. Момичето много смутено и притеснено стана и освободи мястото, като тогава се забеляза, че има проблем и накуцва. Жена ми докато беше видимо бременна и след покана някой да стане не са ставали. В градския транспорт ако не друго правиш някакво наблюдение на човешкото бг поведение по своему. Но не бих качил тази снимка тук и въобще не бих коментирал случая, като не си станал, поне си трай.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами много правилно! аз също съм млад човек и винаги ставам на по възрастните !
5
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
До oт Сидни Ав$тралияОбикновено не съм съгласен с твоето мнение,но тоя път си номер едно.Така трябва-каквото повикало...
4
19
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТСТЪПВАНЕТО Е ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.КАТО ВИИЖДАМ НЕВЪЗПИТАНОТО ТИ, СЕЛСКО РАЗСЪЖДАВАНЕ, СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТЗИ ЧОВЕК Е НАПРАВИЛ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ТИ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.
3
16
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам всички вкупом сте се засилили да станете. Въпрос на възпитание е да отстъпиш място на по-възрастен. Явно такова на хората в автобуса липсва.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Кокаляне е така.
1
4
 
48
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
ами викай и ти "ойларипи" и сте квит, какво си се притеснил?