Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
52971
138
28
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОДКРЕПЯМ Киро :Твърда подкрепа към БосфорТВ или ТВ Сайлям, както искате я наречете !Ако могат да си преместят офисите в Анкара и да си вземат и електората, цена няма да имат :)
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По коаксиален кабел цифрова телевизия не върви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако сте от сф пробвайте TBC.бг.А интернет от 40мб/с е плачевно,ограмотете се малко.
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледайте си ефирно БТВ и да не ви пука!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До за Булсата точно така!! Да допълня ,че и Ани Цолова е доста добра с Вико!!
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука половината сте селяци някакви..които никога не са има ли друг оператор освен булсата..гледайте си барцилоната и се молете времето да е уубаво...и в момента който близу изкарат нета през сателита..а той не е далече ..прехваленият ви булсат умира защото тази фирма освен да пере пари нищо друго не прави от години са си на едно ниво не инвестират в инфраструктурата си и за това ще западат все повече..и за сведения на онзи с влакното което влизало у тях ...близу имат оптика 3 год преди булсата
65
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 11 години
и вие станахте като близо срамота е и близо са са6тия дол дренки да спирате ефира.Аиде другите *** сам сагласен *** това дето се гледа на ефир 6то за простотия да се спре при условие 4е само с една антена се обра6та простотия станахте за срам на хората в цяла европа
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОЛУУУУУ БУЛСАТКОМ МАЙКА ВИ ДОЛНА ОТ 4 ГОДИНИ СЪМ ВИ АБОНАТМ И СЕГА МЕ ПРЕЦАКВАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН. ДАВАМ ВИ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ДА СИ ПОИГРАЕТЕ ***
63
1
 
1
 
! Отговори
за Булсата преди 11 години
Има опашки зареди нета...да спряха го днес!Я пък тия БТВ като спряха "Господари на ефира" няма за кво да се гледат освен "Революция З" ,която вече свърши и ако евентуално почне пак ще я тегля от нета!!!!Тия БТВ ми стана антипатични с изключение на Венелин и Гена :D и оня бухал от " Преди обед ":D Много им здраве на тез красавци БиТиВито !
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО БУЛСАТКОМ ДОЛУ ИБРИКЧИИТЕ ОТ БТВ
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе *** анонимен , кви близута кви млизута та вие нямате дискавъри гледате само едни арабски тв-та
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гадове са БТВ!!!
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен клиент на близуути направо се оля бе, пич. Я кажи къде близуу имат нет по оптика??? Да ти влиза влакното у вас? Нямат и няма и да имат! Оптичния нет на Булсат е 90-94Мбит/с и влакното ми влиза до компа. Колкото до телефонията - ти май си последния останал в Бг, който ползва стационарен телефон, и то за 0.05 стинки градски разговор. А за извънградски колко даваш?
58
0
 
2
 
! Отговори
dds преди 11 години
До АнонименДаам... Доста голяма изненада. Обикновено гратисния период е поне 3-4 дена ама нещо този път бързат
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЛИЕНТ СЪМ И НА БЛИЗУ И НА БУЛСАТ КОМ..И СПОКОЙНО МОГА ДА КАЖА ЧЕ БЛИЗУ ОТ 1 ГОД НАСАМ ГИ БИЯТ ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ НЕТА ИМ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ БЪГЯСАЛИЯ НЕТ НА БУЛСАТКОМ,,А И ОТ 6 МЕСЕЦА НАСАМ ПРАВЯТ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ КАКТО СЕ СПОРАЗ УМЕЕТЕ,,НАПР.ИНТЕРНЕТ ОПТИКА 40 МБ +ЦИФРОВА 70 КАНАЛА И АНАЛОГОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (НА КОЛКОТО ТВ СИ ИСКАШ) + ТЕЛЕФОН НА ТАРИФА 0.05 СТ НА МИНУТА ЗА ГРАДСКИ РАЗГОВОР И ВКЛ 80 МИН БЕЗПЛАТНО НА МЕСЕЦ .ЗА 19.90 НА МЕСЕЦ!!!!!! И СИГНАЛА НЕ ЧЕЗНИ ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ
56
1
 
20
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Твърда подкрепа към БТВ и ТВ Сайлям!Ако могат да спрат подаването на сигнал към всички други оператори и си преместят офисите в Анкара, цена няма да имат :)
55
4
 
8
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
Ами така ще е като не ти е нагласена антената както трябва :) На мен защо не ми прекъсва? 4 телевизора отново са с 1 антена. Двоен конвертор и сплитер на всеки изход. А Близу не ми се коментират. Никакво качество за тази цена не предлагат! Особено при пакетните услуги няма друг оператор, който да предлага такива условия като Булсат! А БТВ и на мен няма да ми липсват ама хич. В снощните новини на 5-тата мин. като казаха, че горивата в България най-евтини от целия ЕС автоматично смених на НОВА.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно, как звучи за една фирма, която иска да си прави реклама, че от днес 1 000 000 абоната по-малко ще могат да и гледат рекламата?Сигурен съм, че ако булсатком са малко по-упорити, ще се стигне до положение БТВ да си плаща за излъването.
53
0
 
10
 
! Отговори
sts преди 11 години
Бях на Blizoo. Отврат. От няколко години съм с Булстаком. Имам 6 телевизора с 2 антени. За каналите плащам по 14.80лв за основния телевизор. Кой от всички тези изброени "съратници' на БТВ доставя програмите, които гледам на тази цена? Никой! Не искам БТВ и не искам техните сателитни програми. Просто не ги гледам и мога спокойно да живея без тях. Бих платил за НВО, но допълнително за БТВ - не!
52
1
 
22
 
! Отговори
за нови договори преди 11 години
Идват да подпишат с ОПЕРАТОР, който не излъчва боклучави телевизии въртящи едни и същи предавания и сериали и твърдящи, че това са 7 отделни канала! Аз съм с Булсатком и от поне 2-3 години не съм гледал никой от каналите на ьТВ. Не смятам, че нормален човек има какво да види в тях.
51
0
 
3
 
! Отговори
Angelhell преди 11 години
До emil1Супер си на blizoo.Направо телевизията сама ти влиза в къщи и кой не гледа бият...Моля малко по-сериозно.Не може да кажеш, че си доволен плащайки за цифрова услуга, която получаваш по аналогово трасе, като само на края аналоговия сигнал се трансформира в "уж" цифров.Моля бъдете малко по-сериозни!