Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
53024
138
28
Напиши коментар Коментари
50
0
 
19
 
! Отговори
Иван Николов преди 11 години
Абонат съм на Булсатком повече от половин година и съм много доволен от качеството на сигнала им. Затова и с бтв и без бтв ще си остана техен лоялен клиент.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ddsДа, спряха интернета на всички, които не са платили за настоящия месец. Реално, гратисния период беше 1 (ЕДИН) ден и то ПОЧИВЕН, в който и да искаш да си платиш, няма на кой. Очевидно имат нужда от свежи кинти, за да платят на нещастниците от БТВ.В следствие на тази селяния, остават с 1 клиент по-малко.
48
0
 
5
 
! Отговори
Angelhell преди 11 години
При положение, че ако искаш да се откажеш от услугите на Булсатком само не си плащаш сметката...Наистина за какво ли чакат, Яна може да си отговори сама?А ако не може да се сети от bTV ще и кажат... :)За мен дразнещо е изискването от страна на БТВ да бъдат на предните позиции при кабелните оператори. Не че е нещо, но при някаква промяна трябва ръчно да ги прехвърлям към дъното на класацията
47
10
 
0
 
! Отговори
emil1 преди 11 години
az da vi kaja predi bqhme na bulsa a sega sme na blizoo i blizoo e 100 puti po dobre nikvi chinii nikvi prekusvaniq tu nqma tv tu nqma edi kvo si i du6t da vali si ima kanalite dori i btv si ima bez discovery det go nqma ve4e zaradi nesporazumenie budete si s o6te tiq chinii zada iskate 4-ri televizori da hva6tate bulsa trqbva dve chinii nie bqhme predi samo na dva televizori hva6tahe chiniqta i kut zavali maio mila nikoq programa ne6te raboti i pi6e nqma izluchvane takach
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте как може да гледате БТВ с високо качество на този сайт cifrovizacia.bg/ от 01.03.2013. А сега може да се гледа напълно безплатно със стайна антена.
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм служителка в Булсатком и мога да ви кажа, че работя в един от най-оборотните офиси и до сега никой не се е отказал заради БТВ, много питат, много дори и дума не споменават, някои дори си предпалтиха за половин и една година напред. Почти всички са на страната на Булсатком, намират се и такива, които се сърдят, но повечето казаха, че няма да им липсват.
44
0
 
14
 
! Отговори
ККК преди 11 години
Айде, ще минем и без БТВ- алчната телевизия, която освен всичко спира развитието на хората, рекламирайки собствените си предавания през 5 минути...
43
0
 
18
 
! Отговори
dds преди 11 години
Спряха днес интернета на неплатилите и затова е опашката
42
1
 
1
 
! Отговори
секси принц преди 11 години
Това да ни е проблема
41
1
 
3
 
! Отговори
българче преди 11 години
ем то май всички телевизии са вече турски :D
40
1
 
19
 
! Отговори
КОКО преди 11 години
БТВ Е НАЙ ЛЪЖЛИВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ДОБРЕ ЧЕ Я НЯМА
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без тази Турска телевизия БТВ,ще е по добре.Поне няма да слушам турските сериали докато прехвърлям каналите.
38
0
 
4
 
! Отговори
До От Австралия (Сид преди 11 години
nikoi ne ti e iskal mnenieto we boli me huq 4e si v sidni...........
37
0
 
14
 
! Отговори
Лелее преди 11 години
Много съм доволен от Булсатком. Единственият проблем е къде ще се гледа Шампионската лига? От друга страна поне няма да слушам Сокачев!
36
2
 
20
 
! Отговори
БТВито преди 11 години
Новия порно канал, който пуснаха вместо Бтв(супер 1) е доста по - добре :))) А иначе съм предплатил за година напред и невиса по опашки :))) Април месец ще платя за още една година напред.
35
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако нямам БТВ , по добре да не включвам ТВ. Компютара ми е има всичко необходимо... Бтв ми е само за новините-и 2-3 предавания... Другите ТВ не ги включвам дори.
34
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно какво ли правят в другите държави като нямат Бтв ?
33
0
 
29
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
Може някой чичка от бтв да е намерил хора който за малко кинти да протестират.Също като Кмета на Банско.Булсата няма да си го сменя дори и да няма бтв.
32
1
 
18
 
! Отговори
едно копеле преди 11 години
според БТВ това милиони хора които се отказват от "Булсатком". а всъщност са група *** които не могат без *** турски сериали и шоуто на слави
31
1
 
13
 
! Отговори
Кражбар преди 11 години
Поредният опит в БГ за кражба на бизнес. Предполагам, че е с благосовията на ... е сещай се де!