Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
52962
138
28
Напиши коментар Коментари
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да напуснеш Булсат не е нужно изобщо да ходиш да офисите им, а да спреш да плащаш и няма да получиш услуга, но и няма да те дирят за такси както други оператори. Просто е време да се плаща телевизията и хората чакат.
89
1
 
0
 
! Отговори
НеЗапознат преди 11 години
Бе не, че защитавам запознатия...ама си е прав човека, а всички уж запознати с материята да земат па да се замислят как аджеба, *** баш от чинията хващат сигнала, ми нали пак със кабел бе аланколууу,,*** с една секунда по бързо..*** голям праз :P
88
1
 
0
 
! Отговори
Zritel преди 11 години
Така като гледам само Булсатком имат проблем с БТВ, така че да се спасяват :)Стига сте се правили, че не гледате програмите на БТВ... какво друго гледате... "канал 3", "Диема", "Евроком"... :DВ крайна сметка всеки си знае интересите и си избира доставчика :):):)
87
1
 
1
 
! Отговори
Бойко тиквата преди 11 години
БТВ турци ! Да ги отсвирят всички оператори, аз съм си ги махнал от ТВ то тези национални предатели !
86
1
 
1
 
! Отговори
Модератор преди 11 години
До Анонимен: Здравейте, гласуването за коментарите е временно спряно до утре за нерегистрирани потребители. Извиняваме се за причиненото неудобство. Ако искате да се логнете, моля използвайте формата за регистрация в сайта в горната част на сайта
85
1
 
0
 
! Отговори
Angelhell преди 11 години
До ЗапознатАло, НЕзапознатия пак си помисли по коаксиален кабел каква скорост се достига?Я после си помисли колко маймуни са на клона и тогава ни "запознавай" с глупавите си "познания".Следващият път преди да седнеш да пишеш глупости може да си помислиш и да ни уведомиш какъв сигнал минава през коаксиалката?Не магьосник а повече трябва да си за да прекараш цифров сигнал през аналогов носител.Или може би точно тук ще ме обориш, че мрежата на blizoo е цифрова?Пак ще повторя, без глупости!
84
0
 
0
 
! Отговори
rosenbosen преди 11 години
ДО Запознат:А коаксиалния кабел дали може да си го местиш с теб където и когато поискаш. И дали това което ви се пуска по този кабел не се лови от сателитни чинии и няма проблеми при бурии. Аман от разбирачи!!!
83
0
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 11 години
Искат да стават абонати. Никой не иска турските предавания по Българската телевизия :)
82
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 11 години
След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? Лакомията на Босфор тв ще и изяде главата, през празниците гледахме само повторения,като всяка година........нищо ново!!!
81
0
 
0
 
! Отговори
Angel преди 11 години
Koi shte gi bie bulsata s trite specialni kanala?
80
0
 
0
 
! Отговори
Sofia преди 11 години
БТВ-то си е комсомолска организация лижеща га на правителството,това го знаем всички,но като знам колко хора са Булсат антени и колко от тях са фенове на простака Слави и разните му там сериали не ми ревете ,че не ви интересува гледането на БТВ-каналите.Има и други оферти за сателитно приемане на канали и то с много по-добро излъчване от Булсат.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DGD BTV!!!
78
0
 
0
 
! Отговори
Селианин с кулелуо преди 11 години
Абе кой ти гледа телевизия???
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаааам БТВ!
76
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 11 години
Тука пишат хора без никакви знания... Сложили си сателитна чиния и си мислят , че е най-доброто , а като завали малко дъждец/сняг и хващат книжките ! По коаксиален кабел ВЪРВИ цифрова телевизия , не е само от сателита. Интернет със скорост 100мбп/с НЯМА как да имаш , освен ако не плащаш луди пари за интернет , който да е ГАРАНТИРАН на толкова. ВСЕКИ ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК ПРЕДОСТАВЯ ЗА ОБИКНОВЕННИЯ КЛИЕНТ Д-О-С-Т-И-Ж-И-М-А СКОРОСТ НА ИНТЕРНЕТА ! КАЗАХ!!!!!!!!!!!!!!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 11 години
До до 75Ами то вече въздушни линии не се ползват , само да ти кажа... от общината ги режат , освен ако живееш на някое село , където ИСТИНСКИТЕ КАБЕЛНИ оператори нямат техническа възможност за включване и ползваш САТЕЛИТ , който при наличието на няколко облака изключва сигнала. КАБЕЛИТЕ МИНАВАТ ПО ПОДЗЕМНИ ТРАСЕТА НА БТК/ВИВАКОМ!А ТИ СИ АБОРИГЕН
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред офисите на Булсат винаги има много хора защото имат много клиенти и всеки си чака за нещо. На никой не му дреме за учиндолския дръвник.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво трябва да предприема за да логна?Извинете за неграмотността ми .
72
0
 
0
 
! Отговори
до 75 преди 11 години
ти за заблуден,ползват се UTP/FTP кабели,а скороста на нет-а ми е към 78мб/с и не съм си и мислел да ползвам нет1 или подобен долен ***,които ползва въздишни линии.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 73. А по какво върви цифровата телевизия? Хахахаха. В 90% от държавите по света ползват скорости до 20мб/с като масов е ADSL до 10мб/с(за да е по-ясно ADSL интернета на Виваком е 12мб/с). Като си толкова самозаблуден, живеейки в някой квартал на София със 100мб/с от Мегалан или НЕТ1, недей да заблуждаваш и останалите по форумите.