Преподавател от СУ се подиграва на окупацията
Преподавател от СУ се подиграва на окупацията
Докато едни колеги в СУ в момента творят история, други най-подло се присмиват.... Васил Караиванов от стопански факултет на Софийски университет, вие сте срам за академичната общност на СУ! Снимка: Ранобудник | 26 окт 2013 10:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
60
29460
24
42
Напиши коментар Коментари
33
21
 
11
 
! Отговори
СТУДЕНТ! преди 10 години
Пълен ***! Как може така да се подиграва с НАС СТУДЕНТИТЕ! И що за преподавател е това, какви са тези *** на главата му. Агата веднага да го гонят! По мое време такива жалки подобия на преподаватели нямаше!
32
12
 
7
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 10 години
Браво на студентите за стачката-дори и само за това,че по университетите е пълно с корумпирани до ушите преподаватели тормозещи и изнудващи студентите/респективно родителите им/Аз не мога да разбера къде тук са журналистите,които иначе обичат да се правят на разследващи-отидете например във Ветеринарно-медицинският в Стара Загора да видите за какво става въпрос-изнудване и рекет над студентите,пияни преподаватели,самозабравили се рекетиращи наред корумпи ,налагащи си собственни правила....
31
5
 
20
 
! Отговори
22210 преди 10 години
ти ли твориш история, дето живееш в субсидирано общежитие, плащаш субсидирани такси, учиш за изпит два пъти годишно, за всичко това плащат родителите ти, че накрая имаш и претенции?поведението ти показва, че си достоен да бъдеш плутократ. дори като млади те не променят нищо, защото положението ги устройва. малко са ви подигравките, трябва ви бой и изключване.
30
8
 
6
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
До boboЗнаеш ли какъв е проблема на всеки един протест унас - че има точно такова разсъждение като твоето. Когато масово има хора, които ги е страх за залъка си хляб и не са готови да го пожертват и да тръгнат напред, то се получава само едно - глъпав и беден народ, хора които гледат само себе си и са елементарни за манипулиране и тъпчене.
29
1
 
5
 
! Отговори
Mimi преди 10 години
До stevenНе е така!Щом си кадърен и знаеш какво искаш ще го получиш.Детето ми отиде в Германия и каза искам да почна работа в университет ,и започна това което правеше и в България.Заплащането е друго,това е разликата.
28
3
 
21
 
! Отговори
bobo преди 10 години
До VeronikИмам няколко въпроса към творящите история- какво ще стане със студентските такси на 22000 студенти и заплатите на ок.3000 души преподаватели и персонал? Заедно със семействата- това прави към 100000 души. Не предполагате ли, че това спокойно може да добави нови 100000 гласа към тройната коалиция на следващи избори? Или изборите и демократичните процедури ще подменим с протести до дупка? Каквото и да правите не убивайте вестителите на лошата за вас новина, че окупацията е съмнително немасова и неуниверситетска (на СУ) и изглежда по-скоро режисирана и зле използвана от определени
27
1
 
31
 
! Отговори
Veronik преди 10 години
Що за полицейщина? От най-долно качество, с фашизоиден оттенък. От две реплики в социална мрежа, сред собствените си приятели човекът е заклеймен от името на неясен другарски съд кръстил се академична общност. Още малко и ще има призиви шегуващите се или не дай боже несъгласните да се товарят на влакове и да бъдат отправяни в неизвестна посока. Защо будните студенти (както се говори съвсем не от СУ, а от частни университети) не окупират НАП или енергото- да спрем да плащаме сметки. Щото ще ги изхвърлят скорострелно. Може да ги съдят и за тероризъм. Но в университета е лесно- влизаш и си
26
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олеле колко сте оскотяли. През живота си не съм имал фейсбуци и тутъри всякви гийковски изпрошнали соцялни мрежи. И аз съм като вас магистърче, инжинерче, реализирал съм се успешно, успешна кариера зад гърба ми в Западна европа и Австалия, но вместо да чопля фейсбуци вчера се скитах около Нарабийн лагуна на север от Сидни, и джунглата до нея. От как съм тук съм се подмладил с 10 години, а в БГ щях да съм се състарил с 10Поздрави от райските места на Планетата но за вас го бройте друга Вселена..
25
5
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
До il_choТи си нещастно, злобно и тъжно човече.
24
4
 
1
 
! Отговори
Върл Левскар преди 10 години
Хайде г-н Караиванов !Тук е социалната мрежа .
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление вече в България морала се изпари. Шири се простотия, чалготия, ужасия и ***.
22
7
 
12
 
! Отговори
steven преди 10 години
Диплома от БГ и като отидеш навънка ти казват я да се махаш с тоз листа хартия от тук хехехехе
21
23
 
46
 
! Отговори
il_cho преди 10 години
A не, прав е човекът! 50 маймуни от село, говорещи мИЕко ще разиграват циркове! Няма да стане тая! В понеделник да ги изключат на Академичен съвет и да се приключва с тия ***!
20
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз завърших тая помийна яма СУ. *** преподаватели там са предимно връзкари, пияндурници и курвета. Няма нищо необичайно в това да чакаш някой самозабравил се *** да дойде да ти отвори аудиторията- надявам се тия парцали да останат без работа.
19
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако всички студенти напуснат ВУЗ-овете отворените ''даскали'' /нарочно написах така, не заслужават титлите си повечето/ ще умрат от глад.
18
14
 
46
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Май-май журналистите се опитват всячески да говорят за тази "окупация", защото в противен случай никой няма да им обърне внимание на "окупаторите". Тази изява е един предсмъртен гърч на употребените протести! Колкото до преподавателя - има доста тънко чувство за хумор и не мисля, че е обидил или се е подиграл с някой. Просто някои хора искат да правят от мухата слон. Оставки не решават проблемите - но при този нефункциониращ парламент едни избори напролет са добро решение!
17
3
 
26
 
! Отговори
freax0r преди 10 години
Тия от "академичната общност" май са бая консерви без чувство за хумор.
16
10
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия окупатори няма ли да излизат? Пада оборота на чалготеките в студентски град.
15
1
 
24
 
! Отговори
Александр Макаронски преди 10 години
"Академичната общност". Как звучи само!
14
3
 
12
 
! Отговори
ЕД преди 10 години
Българи, не се заблуждавайте-това е съвременен пълзящ фашизъм!