"Два пъти съм вадил страната от криза"
 Във фейсбук се пови снимка от профила на Иван Костов под която пише "Два пъти съм вадил страната от криза и зная какво трябва да се направи." Снимка: Eduard | 27 фев 2013 11:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
164
16627
20
27
Напиши коментар Коментари
110
0
 
6
 
! Отговори
симпатяга преди 11 години
Още първите демократични избори дават превес на червените ( отгоре на всичко със съмнение за манипулации ), а при следващия парламент от мнозинство на СДС, но със "подкрепата"на ДПС, която трая само 6 месеца, до момента в който сините започнаха да работят по въпроса за досиетата и ДПС "им би шута" и в останалото време ДПС гласуваха заедно с БСП и отцепилите се явно внедрени в СДС депутати.
109
5
 
14
 
! Отговори
симпатяга преди 11 години
Костов "се цупи" тогава, защото 1,2 млн. "мъдри българи" се хванаха на ДС-въдичката "добрия цар" и както се вижда днес, от разстояние 12 (словом: дванадесет) години време - БЕШЕ ПРАВ. И днес е прав, ама от гола злоба не го слушате и ще си нахендрите пак Спасител-оправяч. Обаче след последния Спасител от територията няма да остане нищо. Той започна тежки, но необходими реформни, които никой след него нямаше куража да продължи, затова го намразихте, глупци-***!
108
15
 
14
 
! Отговори
браво на Костов! преди 11 години
Костов е уважаван икономист, финансист и политик от цял свят, той МОЖЕ да ни изведе от тази криза.
107
11
 
6
 
! Отговори
765 преди 11 години
Само за това,че е гледал и мълчал през тия години го прави съучастник.Това е също наказуемо.Ако отрече че не е разбирал какво става,значи не можем да говорим за политик и някакви качества.Той е тогава неадекватен.и не е за парламента.
106
1
 
5
 
! Отговори
чоко преди 11 години
То един да осъдят от тях.Всичко ще си каже.Нейски-Змейски ще лъснат като вакса.Но това трябва да бъде в международния съд в Хага.Българското общество да не ходи да се бият по улиците и да рушат ами да се обеденят и да отправят иск във Хага.Там да ги съдят и целия свят да ги гледа по телевизията.
105
18
 
24
 
! Отговори
stoilov.roumen преди 11 години
Костов е един от малкото качествени български политици и държавници. Упреците към управлението му приличат на популистки демагогии, непрестанно повтаряни тъкмо от политически престъпници, наши, и руски в сянка. Ако поне едно от обвиненията към Костов беше основателно, той отдавна щеше да е в затвора. Личните му качества допълнително дразнят всяка посредствена публична фигура, каквито има в изобилие. Не, че е безгрешен, но е безкрайно по-приемлив от мнозина.
104
13
 
15
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Да, ама не те искаме. Защото ако някой трябва да е в затвора, ти трябва да си първият и след теб, всичко около теб. Компанията да ти правят Софиянски, Нейнски - с хотела до НДК, тъкмо ще каже откъде взе пари за него и още други. Костов, не ни се натрапвай - не те искаме!!!!
103
6
 
11
 
! Отговори
чочо преди 11 години
1.Голямото изваждане от още по-голямата криза беше резултат от усилията на г-н Софиянски и неговия екип от служебното правителство.2.Стабилизиравено на икономиката дойде от работата на правителството на г-н Костов. Управлението на държавата е екипно"занимание" и всеки,който реши да си приписва еднолични заслуги е.....ясно е какво се случва не само с него ,но и с държавата.
102
4
 
2
 
! Отговори
алф преди 11 години
ота си някои заплатиха вашата алчност.То да беше само туй.Такива като теб помощници не ни са нужни.На българия са нужни нормални и трезви хора.Съжалям но Ти не си от тях,така че не се напъвай излишно..да не ти излязат хемороиди.Ако кака Ленче те харесва такъв да те държи у вас и престани да се изявяваш неподготвен.
101
9
 
3
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
ТАМ ЛИ,БЕЗРОДНИКО?ШКОЛАТА НА КГБ ВК Р И М !
100
4
 
1
 
! Отговори
радио Карлуково преди 11 години
виден архитект икономист ???? извади го извади и покажи новия хит на азис и икебаната
99
11
 
6
 
! Отговори
мг преди 11 години
Този пак се готви. Не вижда че го не щат в селото той търси на попа къщата.
98
8
 
4
 
! Отговори
алф преди 11 години
ЕН СЪД ТРЯБВА ДА ВИ СЪДИ.По твое време се извършваше преватизацията на предприятия и според мен трябва да се върнем назад в годините и да разгледаме на кои лица и за какви суми са сключвани тези договори.Къде са на хората акциите.Тогава на много хора за сумата от 500лв.вие и компания обещахте печалби от предприятията.Родителите ми навремето дадоха 1000лв в ЛУКОЙ а не съм получил и 1стотинка.Какво ще кажете за банките които предлагаха 100%лихва и много пенсионери изгоряха с парите си и даже с жив
97
4
 
4
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Съд за националната катастрофа. Оставка на всички служители в държавните структури. Оставки и на висшите магистрати и прокурори назначени по време на управлението на ГЕРБ. Приватизация на държавната собственост . Категорична забрана на строителството в 300 м. ивица на на морето и 2 км. зона на водоемите. Предоставяне на магистрали и пъвокласните пътища на концесия. Регулация и контрол от страна на държавата . Пенсиониране на ЖЕНИТЕ на 55 годишна възраст имащи 35 години трудов стаж.
96
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,ЛЪЖЕШ КАТО ***, Иване!Нищо чудно,нали си ***!
95
19
 
14
 
! Отговори
алф преди 11 години
Другарю Костов ако беше вадил България от калта,сега нямаше да сме на това дередже.Престани да говориш глупости щото по твоето време не бяхме по-добре..просто парите бяха все още неизхарчени.За тия години ТИ си знаел,че стават заменки,монополи,далавери и каквото там се сетиш и си мълчал.Това мълчание според съдебните закони се нарича съучастничесво във грабеж и се наказва със съд.Знаел си за югоенбаргото и въпреки това се е изнасяло нелегално петрол.За ТЕБ и ТАКИВА МАЗНИ ТАРИКАТИ САМО МЕЖДУНАРОД
94
11
 
17
 
! Отговори
меркури преди 11 години
До Сигобара СиготочиКостов е държавник, а не играч.Така мислиш, защото не изживял лукановата зима и хиперинфлацията през 1996-97 год. Ако през 2001 бяхте гласували за втори мандат на правителството на Костов сега нямаше да сме по улиците
93
10
 
9
 
! Отговори
До 77 преди 11 години
Наистина ли? Бреей! Не съм знаел, че Нефтохима е губещ, където рабогтих цял живот! И го подариха на себе си. Прочетете какво му е продиктувал МВФ! И всички мутри са по снимките на вестника начело с В.З., Б.Б, Р.М. , този , който хванаха за далавери с горива, а беше шеф на охраната...БГА - губещ?Коя гад Зееви го получи като подарък?Ти на тоз свят ли си?Папагали безмозъчни!
92
6
 
9
 
! Отговори
роро преди 11 години
Управление на ДПС и синята коалиция най добре за страната.След Жан Виденовата зима Костов възстанови държавата и дПС мандата се натрупа най много резерв в резерва. Сега някой ще гракнат глупости. Господа и кадрите са в тези две партии те са дициплинирани. Но преди това трябва да се изчистят всички структури на държавата от калинки и полицаи. Петдесет процента съкращение на администрацията във всички звена намаление на бюджета на министерствата като Военото на МВР приватизация на всички държавни
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дава да го фалшифицират