"Два пъти съм вадил страната от криза"
 Във фейсбук се пови снимка от профила на Иван Костов под която пише "Два пъти съм вадил страната от криза и зная какво трябва да се направи." Снимка: Eduard | 27 фев 2013 11:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
164
16631
20
27
Напиши коментар Коментари
90
5
 
12
 
! Отговори
демократ преди 11 години
Късата памет на хората и злобата ги доведе до това дередже.Забравиха хиперинфлацията,забравиха 13-та заплата,премахването на визите,поставянето на България на картата на Европа,подемът на страната,запазването на цените и увеличаването на заплатите.Как може да сте толкова късопаметни,че да забравите,че БСП хвърли държавата в криза и отново по-късно да ги изберете.Злобата не води до нищо добро.Който не помни и малкото,което е постигнато,далеч не може да стигне.Мутрата обаче натика всички в мизерия
89
11
 
4
 
! Отговори
Че преди 11 години
Ама и три пъти си е разпродавал и обирал.Скрий се! Ти първи трябва да влезнеш в затвора.
88
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо мислите , че е нагъл, не е ли вярно, че е вадил два пъти страната от криза. Вярно е. Пътя към Европа тръгна от него. А обвиненията за приватизиранията са безпочвени. Ако човек познава нещата отвътре , те са съвсем различни. Да продадеш нещо морално остаряло, с огромни задължения за много пари е абсурдно.Можели да продадеш нещо което струва 500мил., има задължения 1 милярд, за 2 милярда, еми няма как да стане. Така , че това е единствения спасите за нацията, въпреки че е от старите муцуни.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BABA MI DEDOVIA E NA POSRANO MINI DA SI GO VZEME6 I SMETKATA ZA TOKA . FAKTURATA TI E PODPISANA OT R ov4 I KO - 2 000 000 000 leva . PLATI - KLATI . DDEDOVIA TI
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До .... gluposti
85
15
 
12
 
! Отговори
баба ти преди 11 години
вадил си ни от кризата два пъти, а кой ни вкара в целия тоя екшън, бе мангусто? Скрий се и не се надигай като сурикат. По-нагъл от теб не съм виждала.
84
6
 
10
 
! Отговори
Ониа преди 11 години
Разликата между Командира и Будиста е че единия е тарикат, другия селски тарикат.
83
10
 
11
 
! Отговори
Сигобара Сиготочи преди 11 години
Много нагъл тоя, ама много. Въобще не правя разлика между него и другите тарикати, всички са един дол дренки. Ако имаше поне един читав сега нямаше да сме по площадите на гладни бунтове. Всички са от един отбор и играят срещу народа и в своя полза, партийна и лична. А Костов е един от най добрите играчи. Само да Ви кажа, че Чехите не продадоха нито едно фалирало предприятие. Първо оздравяване и завоюване на пазар, после продажба за реални пари. А тоя *** ни продаде бъдещето, това е.
82
9
 
8
 
! Отговори
Lostov преди 11 години
Ei Kostov, vzemi se skrii nyakude, che tolkova si zazhadnyal za vlast, che si gotov da se pregurnesh s dyavola v imeto na kokala! Iska li ti se da preprodadesh otnovo kremikovtsi i balkan za po 1 dollar kradliva tvar? ili nai sladko shteshe da ti e da ima oshte ugoembargo i da vurtish kontrabandata kakto go praveshe gadino mrusna!!! Naroda iska da te vidi zad reshetkite!
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не го виждаш занчи си сляп!
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Master&Comander
79
10
 
7
 
! Отговори
Бат Сали преди 11 години
А защо нищо не казва за фондацията на жена си "Бъдеще за България"?
78
10
 
7
 
! Отговори
Костов преди 11 години
И десет пъти съм я вкарвал. Но със сигурност знам как се краде професионално!
77
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виденов е единствения политик, който нищо не открадна! Просто той требваше да го отнесе за да обират лаврите такива като Костов.
76
13
 
6
 
! Отговори
NX01 преди 11 години
Костов-човече, не се занимавай с тая държава...Да гние тоя народ. Който е по-умен се оправя така и така, дали тук или навън...Нека се дърлят помежду си и да мизерстват..
75
12
 
6
 
! Отговори
някои преди 11 години
Тои може и да знае ама нас не ни интересува.А знае ли 4е с дърти *** нов бардак не се прави
74
4
 
15
 
! Отговори
тъмносин преди 11 години
*** много бързо забравят,помнят ли купоните за хляб.събрани всички на куб ,нямат акъл колкото КОСТОВ,и това не могат да му простят.защо Станишко бяга от дебат с КОСТОВ повече от месец
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде не се правете на ударени. Аман от конституционалисти. Много добре разбирате за какво иде реч, ама не им отърва на Герб, БСП и ДПС. Ще чакаме реформи от следващия парламент, ама друг път.
72
14
 
25
 
! Отговори
.... преди 11 години
Иван Костов продаде неработещите предприятия ,които само смучеха държавата.Дърпаха субсидии от нашите данъци и осигуровки.
71
1
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
четете най-после тая конституция-няма такова понятие като експертно ,програмно и т.н. правителства аман бе стига сте повтаряли като папагали