Tротоар = паркинг. Докога?
Tротоар = паркинг. Докога?
Без коментар... Снимка: Димитър | 28 авг 2013 15:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
98
17400
30
4
Напиши коментар Коментари
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно самопровъзтласилия се "баровец" е шофьорът на въпросния автомобил.За мен той не е нищо повече от един селски бек. А че е *** и нагъл - това е ясно.За такива - само яки глоби!
64
1
 
10
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Абе този "Баровеца" по надолу е голям ***......
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пак е оставил за детска количка да мине,а има някой целия тротоар запушва.
62
1
 
8
 
! Отговори
Спидерман преди 10 години
Баро, без да мислим снимаме и показваме тука и пращаме номерчето на регионалния КАТ, Като си голям баро си напиши лесно запомнящият номер че да може да получиш безплатно кирки или фламбе. Добре че има такива подстрекатели като теб, че да може реално да се видят проблемите, лошото е че много хора са кухи и го възприемат буквално и като пример за подражание.
61
1
 
9
 
! Отговори
BG преди 10 години
По-скоро простите спират така. И как ще я изкара от там като около него са спрели?
60
21
 
5
 
! Отговори
Баро преди 10 години
Много ми е забавно като изливате злоба по форумите а всъщност ви влиза по навътре. Имам 3 коли, занитил съм си и двата номера заради "хитрите" гърци, и нямат лесно махане. Всички имат яки застраховки. Ако някои ми надере, счупи или спука гуми по колата в доверения сервиз всичко ми оправят, пък си карам другите. А най-хубавото е че не плащам данък и за паркинг та съм и на далавера. Пък вие си снимайте дерете и блъскайте ще ми накривите шапката. По добре измислете как да сте като мене.
59
15
 
8
 
! Отговори
Баровец преди 10 години
До АнонименНедей, че много ще страдаш. Един твой "колега" това лято така и не можа да се нарадва на колелото си защото се направи на много отворен и получи сериозни контузии, които дълго няма да му позволяват да кара. Недей така, не е това начина.
58
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
миналия месец праснах 6 коли паркирали на тротоари и вело алеи с моето Даунхил колело :) бая големички вдлъбнатини се получиха :)
57
32
 
11
 
! Отговори
Баровец преди 10 години
Скъсаняците стойте далеч от такива автомобили. Вие отдавна сте само стока. Евтина работна ръка за хората, които държим бизнеса в България. Трайте, че ще ви намалим заплатите.
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В някои страни има интилигентно решение с което гражданите компенсират заспалоста на съответните служби. Стикер който се лепи на предното стъкло и вежливо напомня на собственика на возилото че не е прав и ако иска да гледа спокойно напред да се захваща и следващите 30 мин да си стърже въпросния стикер.
55
5
 
15
 
! Отговори
333 преди 10 години
Ами той човека не е виновен,виновни са общините че като издават разрешителното за строеж не са догледали за парко места,ама кой го боли в случая,нали са взели под масата и давай да строй стройтеля.....и сега вие тука негодувате....човека карал Мерцедес и край,дай да го линчуваме....ама я се замислете господа коментатори вие колко пъти сте спирали по тротоара,а?
54
0
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Улица Никола Габровски посока Семинарията От другата страна е басеина Дианабад
53
3
 
8
 
! Отговори
Аман преди 10 години
Ако остане да пренощува вземаж едно ножче, пук-пук и готово.Надали ще се усети защо или ще спре, но пък трябва и ние "простосмъртните" да си покажем магариите. Незнам защо, но българина ще спре ако може и на изтривалката за обувки на мястото където отива, голям мързел...И 50-ти е много прав "като няма кой да ги санкционира, ние трябва да се оправяме!!"
52
2
 
20
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Докато ни делят на ПРОСТОСМЪРТНИ и БОГОПОМАЗАНИ ще е така.Ченгетата както обикновенно глобяват първата категория,вторите даже неги и виждат.Мила родна картинка.
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така следващия път ще се замисли дали да паркира на тротоара!!!
50
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като видите така спряла кола може да направите следното.Огледайте се добре дали собственика не е наблизо. Ако не е отивате до предния номер и си изпускате ключовете отпред. Навеждате се и докато сте клекнали с единия ключ подпъхвате отстрани на номера така че да го освободите от крайните щипки. Вече излезнал издърпвате настрани и по желание сгъвате на 2. После в близката кофа. Изхода е ... само пререгистрация. Това е положението... като няма кой да ги санкционира, ние трябва да се оправяме!!
49
25
 
4
 
! Отговори
не ме занимавай с преди 10 години
верно стига с тези простотии , този е който публикувал тази снимка е същия *** като този дето паркира на майка си ....... до магазина или входа си в Дианабад ..... има си катаджии.
48
7
 
8
 
! Отговори
Стефан Попов преди 10 години
Когато си на лифта въжен си тъжен, когато съм в ЕС ЕЛ съм весел :) ла лал лалалаалалхахахахаххахахахахххахахаха, а човкека с Бенца сигурно сега е в някой кафенце и даже не знае за Вас и коментарите Ви хахахаххахахха
47
12
 
5
 
! Отговори
Stefan Popov преди 10 години
Такива снимки... ДОКОГА ?!темата малко се изтърка
46
0
 
33
 
! Отговори
BG Mantalitet преди 10 години
Бай *** с Мерцедес !!!