Tротоар = паркинг. Докога?
Tротоар = паркинг. Докога?
Без коментар... Снимка: Димитър | 28 авг 2013 15:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
98
17397
30
4
Напиши коментар Коментари
45
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кефи ме факта, че щом кара малко по - скъпа кола от голф двойка значи е мутра човека. :D Също ми харесва и как всеки в коментарите налита на бой, чупи, драска чужда собственост. Има си институции които трябва да си вършат работа, на които можете да се оплачите. Ако горепосочените не си вършат работа си има места на които можете да се оплачите. Пък надерете му колата, аз ще се надявам наистина да се окаже някоя мутра да ви обясни, че не е правилно да се дере чужда кола с пирон.
44
2
 
20
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Докато има селяни със скъпи коли, които си мислят, че всичко им е бащиния и всеки ще им се кланя!
43
2
 
10
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
До НевенПробвай да си пускаш коментарите по 5 пъти. По респектиращо е :-)Знаеш ли, допреди 3-4 години наистина се държах винаги културно и с уважение към хората. Към всички хора. Като изключим малкото читави хора, които познавам, всички останали ме гледаха като полезно изкопаемо и изобщо не разбираха за какво става въпрос. Затова вече се държа човешки, само ако съм 1001% сигурен, че човека насреща е културен. Ако не е, тогава карам през просото и ме разбират много добре.
42
2
 
11
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Язък за плочките!То затова тротоарите ни са разрушени като във война!На такива паркирали една хубава глоба, която да се събира за оправяне на тротоарите!Но няма да се случи никога. От ден на ден става все по-зле. Отличници сме по рушенето.
41
5
 
5
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
До АнонименАз мога да се държа така, но мога и иначе. Зависи от случая, от околните хора, от много неща зависи. А вие нискоинтелигентнитне, можете единствено да се държите просташки, харесвате чалга и слънчогледови семки и избягвате да мислите, защото ви мързи. Затова умните правим с вас, кавото си искаме. За нас, вие сте като маймуните в зоопарка.
40
2
 
6
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До Jerry. Когато има хаос, никой не е на далавера, защото незнаеш какво ще стане с плода на труда ти. Така, че мисля не е градивно да ми казваш, че докато непочна да троша на ред, няма да ни уважаваш. Човек си има принципи, за неправилно паркиране няма да те убием ..., още ;).
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такава селяния!Всеки ден се възмущавам на един как паркира на тротоара.А плочките вече са на сол там.На такива се казва "самогъзници",които мислят за собствения си г*з и другите не го интересуват.За съжаление са голяма част от обществото вече...
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До JerryСлед като се държиш и ти като 90-те %-та, значи и ти си дивак и ***....
37
0
 
5
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Едикойси...И НИЕ СЕ ПИТАМЕ - КАКВО ПРЕЧИ ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕН РЕД В ХАОСА!?! НЯМА ОТГОВОР.
36
7
 
6
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
До НевенПрав е другарят Чиновник. Забавно е гогато се размучите за неща, които се случват защото вие самите го допускате. Манталитета ви е да живеете в *** и затова живеете в ***. Аз също паркирам така в България, но когато съм в чужбина, никога не си позволявам да правя такива зулуми, защото там има смисъл. Там хората се държат човешки. Тук няма смисъл да се държа културно, след като 90% сте диваци и на моето културно поведение отговаряте с типичните си варварщина и простащина.
35
0
 
4
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Анонимен 000000001:ЕДВА ЛИ Е РАЗРЕШЕНО ОТ ЗАКОНА - ОБИДНО Е - НА БЯЛОТО ДА СЕ КАЗВА ЧЕРНО - ОБИДНО Е ДА БЪДАТ ТОЛЕРИРАНИ НАРУШИТЕЛИ - ВСИЧКО Е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ - ОБИДНО Е ДА СЕ ИГНОРИРА НА ПРЪВ ПОГЛЕД НАРУШЕНИЕ - НЕЗНАЧИТЕЛНО И ДРЕБНО - БЕЗ ОТЧИТАНЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ВОДЕЩИ КЪМ ТЕЖКО И АБСУРДНО.
34
1
 
11
 
! Отговори
Едикойси... преди 10 години
Добре де, какво пречи на КАТ да изпрати една честитка на господина с Бенца...И номера се вижда, и нарушението е документирано...
33
1
 
5
 
! Отговори
W219 преди 10 години
Не съм чел коментарите но колко от вас до тука го изпонадраскаха с ключове и му спукаха гумите???
32
1
 
6
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 30. Човек ние може да сме простоюдие, но ти явно си ***. Не всички простаци са богати, ти от кои си?
31
5
 
9
 
! Отговори
пирон преди 10 години
Ако всички започнем да минаваме с пирон покрай такива коли, за нула време те ще изчезнат.А ме де толкова кураж...Made in BG ;) ревем и не правим нищо
30
18
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Много ми харесва, как простолюдието се спича, когато паркираме както ни е удобно. Това е положението уважаеми сънародници- за едни може, а за вас НЕ МОЖЕ! Ха-ха-ха...
29
0
 
6
 
! Отговори
JJ преди 10 години
До ТодорКато сложат солени глоби, никой няма да си помисли да паркира на тротоара.В частност. Ако във Франция се качите на тротоара получавате честитка за 75 евро.Ако не платите навреме глобата се увеличава. Вие избирате. Толкова е просто, но явно никой не е заинтересуван да има ред
28
0
 
4
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Яворе, без да те обиждам, защото шофъорчето от снимката е за обиждане, малко бавно схващаш. Специално заради теб сложих закона 1 : 1 (пост 19). Закона не го интересува сграда, двор, а останалото място след паркирането да е 2 метра и това при положение, че собственика на тротоара го позволява. Ако това не е затворен комплекс, собственика е общината. Второ на ръка, ЗДП не позволява 2 ленти за паркиране. 3-то, има неща, които дори да не са забранени, морала и здравата мисъл ти забраняват да правиш.
27
8
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 10 години
Офф, как не ви писна едно и също всеки ден. Ей сега да погледна през прозореца и ще видя поне 3 коли спрели по същия начин. Стига сте се занимавали само защото е Мерцедес.
26
1
 
5
 
! Отговори
iKoko преди 10 години
мерцедеса е много хубав :) но да го беше снимал от пред и страни ...