Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Паркирал по навик днес, наш селяндур... А, имаше толкова свободно място навсякъде покрай него. Да те е срам да кажеш, че си българин. Снимка: Хобифотограф на идиоти | 30 ное 2014 13:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
113
29498
77
16
Напиши коментар Коментари
66
1
 
11
 
! Отговори
младен преди 9 години
Е са да се яви там един друг наш нашенец да му се издразне че е паркирал така и да му резне гумите.
65
14
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е добре де, тия 5 метра дето ги подмятате тука, как ги премерихте на снимката ? според е не повече от 30-40см в нарушение, което полицаите го толерират дори и в Берлин
64
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що бе, тука няма забрана за паркиране, нарушение е само отстоянието от самото кръстовище. но, пак не е много страшно в случая.
63
1
 
1
 
! Отговори
х преди 9 години
До Гост (62)Книжка имаш ли?
62
7
 
0
 
! Отговори
мимо преди 9 години
А къде са маркировките в центъра на Европа.
61
3
 
15
 
! Отговори
Мехмед Помак преди 9 години
Анна секим се...! Повечето от тук пишещите, явно са си купували книжките в хоремага... Ама и каква злоба се е затаила в хората?! Ако, тази злоба я бяхте взели на площада пред парламента да избием политическите ***, които са ни заробили, цена нямаше да имате... Ама си грухтите тука в помията! Този селски дундю, паркирал в центъра на Европа по този начин, Ви е само едно оправдание за вашето жалко съществуване! Аллаах(Бог) да ви помага, мили сънародници.
60
4
 
6
 
! Отговори
1234 преди 9 години
ne e bulgarin rumunec e s bg kola
59
4
 
24
 
! Отговори
Прав преди 9 години
Хора не се хабете излишно, човека ще си премести колата бе, няма да стои там цял ден я!
58
0
 
8
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До до ХахотоЯвно *** са изтрили коментар и заради това си станал 62 понеже като ти писах беше под номер 63. Както и да е! Ти знаеш ли дали не е звъннал, в крайна сметка? И все пак, това не променя факта, че не виждаш къде е нарушението при положение, че шофьорът е в очеизвадно нарушение. Е как да не виждаш? Аз, където не съм шофьор, ги знам тези неща, а ти, който (може би) си и не виждаш нарушението! Защо ли в България е хаос по улиците!? (риторичен въпрос, отговорът се вижда).
57
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В повечето случай българите в чужбина са там защото не искат да имат нищо общо с българите в БГ. В Германия няма да видиш 25 годишно БМВ карано от *** без книжка и с тенекиен ланец на врата да минава с *** газ по главната на селото. Дали в София или софия окръг или в друг град бедният, *** *** си е един и същ.
56
4
 
26
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Мале,ммалеее... Кво стана бе хора?! Ситуация: *** отишъл в Берлин, паркирал по ганьовски табиет в едно спокойно кварталче.. Минал друг нашанец, на който му е писнало от тази ***, и си ,,излял" мъката тук! (Морално, дали е прав?- спорно..) И се оказва, че 80% от пишештите тук, не познават правилника за движение, стават агресивни, обиждат-щото може и тях така да ги тупнат тук... *** защитава друг ***! *** пак се показа.... Ей за това сме на този хал-затънали до шия в фекалии!
55
2
 
23
 
! Отговори
pepe преди 9 години
Явно живеем в егати *** щом 80% от коментиращите смятат че няма нищо нередно.
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малей малей, ако дори половината от защитаващите снимания индивид тук имат книжки и се возят из града си обяснявам положението по улиците ни, масово непознаване на правилата за движение, наглост и нахалство, никаква толерантност.лична информация да ти е рег.номер на колата ??! това направо ме убива хаха. Това е кола с рег.номер собственост на КАТ-София, която се намира на обществено място, лични данни няма тук, ама и да ме питаш няма да ти го обясня, ами ще си потърсиш да прочетеш (и разбереш)
53
1
 
23
 
! Отговори
Хахо ама е прав! преди 9 години
чл.98 (1) Престоят и паркирането са забранени: 6.на кръстовище и на по-малко от 5 м.от тях;Законите,уважаеми сънародници,не се коментират и обсъждат-изпълняват се!
52
8
 
2
 
! Отговори
до Хахото преди 9 години
Първо съм 62, ти си 63. Второ, наистина не ме интересува дали е в нарушение, скарай му се щом е в нарушение, не ми слагай удивителни. А този фотограф като е толкова загрижен гражданин да се беше обадил в берлинския КАТ, да им съобщи номера и да му напишат акт, а не да пуска ЛИЧНА информация и регистрационни табели в един от най-посещаваните сайтове, че и да си позволява обидни квалификации.
51
11
 
13
 
! Отговори
До фотографа преди 9 години
Изкарахте човека най-големия злодей, живея в Лондон и тук някои от по-тесните улици са пълни с коли, паркирани по всевъзможни начини. Въпреки това двуетажните автобуси (double-deckers) успяват да се разминат съвсем нормално, за какви линейки и простотии говорите?! Това е някаква задънена уличка в кофти квартал на Берлин, едва ли хората са хукнали да се разминават по кръстовищата. Но друго си е да наречете човек '***', 'шоп' и т.н., някакси издигате се в собствените си очи. Браво!
50
3
 
6
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Къде изчезна смелият коментиращ!? Допреди като се перчеше тук пише на всеки 5 минути, сега изведнъж "излезе от сайта". Ето това имах предвид под "във форумите бойци, но в реалният живот като пика клека". Нищо не знае, не си прави труда дори сам да провери, но като му дадеш какво пише в закона и мълчи като п*тка и се покрива. Типично български манталитет! И Госте 63: написано ти е ЗАЩО е в нарушение! Няма за малко, няма за много! В нарушение е!
49
12
 
7
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Аз ли само не виждам проблема? Няма пешеходна пътека, че да оставя дистанция, не е качена на тротоара, пълни глупости. Нормален човек решил да остави замалко колата си, а този, който го е снимал поне да си беше направил труда да запази номера му анонимен, това е много по-просташка проява от паркираната кола!
48
1
 
6
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До До 54И не - забраняването за паркиране в "това гето" не е единственият начин със знак. Все едно да ти поставтя знак, специално, да не паркираш на пешеходна пътека! Тези неща се знаят, когато човек е запознат с правилника за движение и такова нещо го има какво в германският, така и във всеки правилник. То не е като да си си купил книжката и да си мислиш, че много разбираш тъй като буташ подкупи като те спират за поредното нарушение и заради това да нямаш официални глоби. Чакам коментарът ти!
47
7
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
нищо не сте разбрали - в Берлин по принцип е забранено да паркират софийски коли !еми като паркира неправилно да се погрижи полицията за това. тука колкото и да чешем клавиатурите файде няма да имахайде живи и здрави и умирайта от срам в Берлин че ваши съграждани паркират неправилно ... па дано измерете някой ден дано !!!