Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Паркирал по навик днес, наш селяндур... А, имаше толкова свободно място навсякъде покрай него. Да те е срам да кажеш, че си българин. Снимка: Хобифотограф на идиоти | 30 ное 2014 13:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
113
29496
77
16
Напиши коментар Коментари
26
3
 
22
 
! Отговори
Сапарев преди 9 години
И да ви кажа честно - мен ме е срам повече от коментарите по форумите, отколкото от нечии нескопосани шофьорски умения или непознаване на ЗДП(Закон за движение по пътищата). Убеждавам се все повече, че трябва да се забрани в този сайт, всякаква *** да се упражнява по правопис и мисъл. Само "плюене" и всеки е по-велик от другият, а пък щом е и българин и е дошъл след нас, значи е "абсолютен селянин" и "***"....Ех, човек където и отиде, дефицитите си остават до живот! Айде със здраве!
25
7
 
7
 
! Отговори
Сапарев преди 9 години
Ей, голяма работа са някои хора! Живеят, за да плюят и с*р*т. А като са в държавата си, от която толкова много се срамуват, правилата ги нямат за нищо. Хванахте се за едно паркиране, а като сте в България какво? Всички спазвате правилата ли? В никакъв случай не го защитавам, но ако беше от друга народност, едва ли щеше толкова много да се "плюе", но нали е български гражданин и дайте да плюем, щото сега е модерно. Правилата трябва да се спазват! И то не само в Германия и когато сме там....!
24
18
 
10
 
! Отговори
staratelen преди 9 години
Abe glupak kade e pisano 4e e zabraneno da se parkira, qvno ste mnogo glupavi!!!!!
23
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комплексара си е комплексар и на Луната авторе! Между другото очаквам скоро едно селфи да постнеш, за да потвърдиш никнейма си.
22
14
 
23
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Каквото и да си говорим,историята помни и по-трагични случаи.Този е китка!По правило в Германия се паркира на 5 метра от началото на кръстовището,освен ако изрично няма маркировка за тази цел.Този е паркирал на ... да кажем,два,и има място за пешеходци и колоездачи.В случая мисля,че един *** Сеирджиев е срещнал друг *** Селяков,като Сеирджиев вместо да хаби ненужна енергия да се обади на полицията е решил да постне нещо тук,за да се направи на голямата работа! Ако се е обадил, се извинявам!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Байо кокиче нежно да не се засегна?Германия не е като софето да впрегнеш магарето,да оръфаш една глава лук и да псуваш като разпасан чобанин из улиците!
20
9
 
7
 
! Отговори
байо преди 9 години
*** ще казваш на онова, от което си излезнал
19
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е булгаропитека идва от столицата на бустания-софето,където са събрани най-големите селинджъри и ***!
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там глобите са солени, втори път няма да паркира така. Трябва и при нас да глобят по немски стандарт, тогава ще се оправи движението по родните каладръми ;)
17
2
 
19
 
! Отговори
са са са преди 9 години
До Мехмед ПомакИ с регистрация от провинцията паркират така.
16
3
 
32
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Те такива, нека си карат, както са си свикнали в Софето... По някое време изпищяват, като ги започнат с глобите.. Минал на червено, паркирал с гъзъ си, изпреварил от дясно, взел предимство, текло масло от мотора... После ,,швабите,, им са виновни....! Путювци чалганизирани и миризливи, качили се в коли и помислили се за богове...
15
2
 
38
 
! Отговори
... преди 9 години
Наш *** пак като не е се е плюснал на тротоара...
14
3
 
45
 
! Отговори
уффф преди 9 години
Подобни случай често гледам и в Белгия. От умствено изостанали чалгари да те е срам да кажеш, че си българин. *** ни затрива.
13
3
 
51
 
! Отговори
Хобифотографа преди 9 години
Не ми се искаше да правя снимки на околноста, но на всички кръстовища на този спокоен район, си бяха паркирали правилно по на 6-8 м. навътре.. Само на това кръстовище се набиваше веднага в очи, тази голяма и неправилно паркирана почти на пътечката за минувачи кола с БГ номер! Тук е пълно с млади семейства, и възрастни хора! Просто ми се видя много просташко и дебелашко, този род паркиране... А, място имаше пред него и предният ден...и сега!
12
7
 
46
 
! Отговори
Златин преди 9 години
Хах, аз видях същото нещо с очите си в Берлин.След като 3 дена се разхождах и се чудех как е възможно да няма една неправилно паркирала кола, накрая се натъкнах на една - със СА регистрация. Но беше по-луксозна от тази.Простотия до шия.
11
12
 
26
 
! Отговори
Бург преди 9 години
*** шОп, ***
10
2
 
49
 
! Отговори
сельо преди 9 години
Стига бе,сам си снимах колата за да покажа че съм стигнал до Германия, а вие на какво го превърнахте?
9
36
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
Злобарът си остава злобар.
8
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като си толкова възмутен, информира ли немската пътна полиция или само щракна колата и си продължи по пътя?
7
34
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
виждали сме ги и германците как паркират. Не по-добре от нас.