Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Селянинът си остава селянин, дори и в Берлин
Паркирал по навик днес, наш селяндур... А, имаше толкова свободно място навсякъде покрай него. Да те е срам да кажеш, че си българин. Снимка: Хобифотограф на идиоти | 30 ное 2014 13:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
113
29497
77
16
Напиши коментар Коментари
46
3
 
7
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До До 55Виж сега, приятелче. Нито съм тръгнал да съм агресивен, нито нищо. Просто на теб ти казвам да се успокоиш. Както казах: германски не разбирам. Но ето ти извадка от БЪЛГАРСКИЯТ Закон за движение по пътищата, чл. 98 (1) 6. Цитирам: "Чл. 98.(1) Престоят и паркирането са забранени:6. на кръстовище и на по-малко от 5 м от тях;"Такова нещо го има във всеки един Закон за движение по пътищата. ТА!!!! Искаше закона, ето ти го! Чакам коментарът ти!?
45
1
 
9
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До До 46И в допълнение към другият ти коментар: аз лично германски не разбирам, но имам роднини в Германия, които също са въртяли из улички, за да не паркират неправилно по кръстовища. И да ти го пуснат линка тук, ти не знаеш български език, а какво ли остава за германски!? Успокой си нервите малко! Пий една вода и води нормална дискусия! Не се прави на големият бияч!
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хм ... в улица без изход спирането е забранено, никакви знаци не са необходими! И този определено е паркирал неправилно, но няма да е задълго. Пяците там откарват нарушителите извън града и цялото удоволствие ако е бърз ще му стъпи едни 250 евро.И да, точно заради двупосочното движение спирането и от двете страни е забранено.
43
1
 
8
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До До 46Приятел, по-полека с форумните агресии, ок? такива като теб из форумите са големи биячи и агресори, но в реалният живот като пикат клекат и като *** берат круши. Човекът ти говори, че е нарушение - независимо какъв е номера. Съвпадение е, че е български. А че е нарушение - нарушение е! В правилника е записано, че е забранено паркирането на по-малко от 5 метра от кръстовище и за това правило знак не ти трябва! Сега разбра ли?
42
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До До 46Проблема е, че е паркирал неправилно.
41
1
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 9 години
Не знам за какви дела фантазираш, ама освен да се оплачеш на арменският поп друго не можеш да направиш. Това дело може да си го водиш в *** пред огледалото докато се напъваш геройски.
40
1
 
3
 
! Отговори
Potsdam преди 9 години
До Анонимен 43Изключително точно. Още един пример, боклукчийската кола.
39
1
 
1
 
! Отговори
Potsdam преди 9 години
До До 38Пази боже, ........ да прогледа
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина по коментарите си личи колко добри шофьори сте всички. Разбира се, че е нарушение. Ако дойде някакъв камион примерно или пожарна? Как ще завият? А да, типично по български, с качване на гумите върху срещоположния тротоар ли? Ами не, там никой няма и да си помисли да се качи на тротоара, а просто ще извикат паяк принудително да отмести тази кола. Не се случва често това разбира се, но ако се наложи да има достъп по тази улица? Гледайте по широко и не бъдете компклексари.
37
1
 
5
 
! Отговори
Potsdam преди 9 години
До ХахотоЕдинственият знак, който се вижда, означава "Път без изход". Това не прави улицата еднопосочна, напротив, всички коли, които са влезли в нея, точно оттам и ще излизат, няма откъде другаде. Ако беше еднопосочна, знакът е съвсем друг.
36
4
 
0
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Значи, че е паркирал неправилно - неправилно е. Но защо давате за довод, че трябвало да се навлиза в насрещното платно като завива? Лично според мен, тази уличка е еднопосочна. А ако не е - то значи наглостта му наистина е безкрайна понеже пречи на видимостта на завиващите автомобили и в двете посоки, както и на пешеходците, които искат да пресекат.
35
1
 
7
 
! Отговори
Potsdam преди 9 години
До Анонимен 33Нарушението е, че не може да се паркира точно на ъгъла на улицата, защото така затрудняваш тези, които искат да завият. За да направят завоя, те трябва да влязат в насрещното платно и така създават затруднение на движението
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи по по стандартите в Булгаро-цървуландия, този е паркирал правилно. Кофти щеше да е ако беше паркирал на тротоара между едно дърво и знак забранено паркирането, отляво кофа за ***, а отдясно вход за гараж.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 32А колко струва тарикатлъка да не си я платиш? Щото примерно си пич, и не се занимаваш с глупости, те са за балъците.
32
13
 
3
 
! Отговори
korko преди 9 години
ей *** селяни неграмотници, не се обаждайте и не надигайте селски глави. Който не е от София е селянин и да си го знае. Не че няма и селяни софиянци, но обикновено родителите са им истински селяни като вас.
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам правилниците. Не е спрял на тротоара, не е покрил пешеходна част, не е направил непроходима или трудно проходима улицата. Не съм шофьор. Били обяснил някой къде е нарушението? Извинявам се, но наистина не разбирам.
30
0
 
3
 
! Отговори
do 19 преди 9 години
Глобата точно за това деяние варира от 15-20 евро, в зависимост от обшината.
29
2
 
6
 
! Отговори
do 32 преди 9 години
Както виждаш това не е ти е Витошка и съответно тротоара е малък. У ваше село тротоарите да не би да са по 10 метра широки? Или нямате улици просто?
28
8
 
1
 
! Отговори
99878 преди 9 години
Абе какво е това мизерно тротоарче бе?
27
2
 
3
 
! Отговори
Селяндур или селянин преди 9 години
Каква ти тука критика. Тука си е абсолютна неграмотност, да не можеш да направиш разлика между селянин и ***. Егати простотията журналистическа - справка заглавието. Под фотото, правилон е написано.