Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина

Булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен
Обновена: 13 дек 2019 21:53 | 13 дек 2019 20:41, Красимир Ангелов
132
Блъснаха 2 деца на столичен булевард, едното почина
Снимка: Bulgaria ON AIR

Две момичета са били блъснати тази вечер на столичния булевард "Никола Вапцаров" срещу бившия увеселителен парк "София ленд".

Едното дете за съжаление е починало. Другото е откарано в болница, като състоянието му се уточнява.

Още по темата
Инцидентът е станал на бул."Никола Вапцаров" в столицата около 19.40 часа. Децата са били откарани за оказване на медицинска помощ, но на път към болницата едното е починало.

На място на инцидента има от екип криминалисти. По предварителна информация децата са пресичали неправилно. Те са на възраст между 14 и 16 години.

Шофьорът, участвал в произшествието, е останал на мястото на инцидента.

В момента булевард "Никола Вапцаров" в посока телевизионната кула е затворен.

Тежкият инцидент става само ден, след като кола на НСО удари 14-годишно момче. Детето е настанено в болница "Света Анна" в тежко, но за момента стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Все тая! преди 4 години
Истината е че хората масово пресичат къъдето не трябва. Истината е че шоферите масово не спират и намалят на пешеходни! Истината е че оцеляването вече е въпрос на "късмет"!
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Митко ПавловСкъпи Митко, разрешената скорост по този булевард е 50. В района на пешеходна пътека с предполагаема поява на деца водачът е длъжен да намали тези 5о и да кара с повишено внимание. В кошарката на въпросното място е имало 15+ ученици от НПМГ, отлично видими. Водачът не е намалил. Утежняващо обстоятелство е фактът, че се е движил в крайна лява лента. Това е ЗАБРАНЕНО по този път, освен в случай на изпреварване. А изпреварване на пешеходна пътека....Убиец е този,скъпи Митко,убиец!
107
2
 
2
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
До 106: Физика за 5-ти клас:Един автомобил около 1500 кг при нормално работещ спирачен апарат и сухо време спира за мин 40м при скорост от 100км/ч, А един по-тежък джип при влажно и студено време е спрял за 2м??? За какво въобще пишеш, я бегай в час и не се прави на умен на съдбата на случайния шофьор попаднал в ситуацията и децата... Аз съм удрял момиче на 14г с 20км/ч изскочи внезапно на булевард и даже изкриви капака, но слава Богу и нямаше нищо!
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да почива в мир детенцето
105
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скапана държава където всеки ден убиват деца...
104
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката предницата на джипа е на два метра след процепът, през който са изскочили двете момичета. С каква скорост е бил джипа в момента на удара, за да спре след два метра?
103
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето не е починало, а е загинало.От насилствена смърт се загива, а почиването е от старост или от боледуване. Детето е убито от самозабравил се шофьор на Лендкруйзър.
102
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя наглец не пропуска да си направи реклама.Дори и с драмата на едно дете.
101
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свинщината е че са пресичали неправилно.
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свинщина в Тиквустан!
99
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АБе ясно е че съд и присъда няма да има. В тиквунска България се толерират убийците по пътищата отдавна. Савецкото изчадие Стависки постави много добри основи и от там си върви по "мед и масло".
98
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България нормата на убийства е горе долу толкова колкото беше в Ислямска държава в нейния пик.
97
3
 
5
 
! Отговори
Знайте за да знаете! преди 4 години
До до Щирлиц Срещу БГ не ВОДИ война-----Дай им десетина ДОЙЧ трошки и те сами ще се ТРЕПЯТ!!!!!!!!
96
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАре бе, какви коли по социализма? Лади, за които си чакал 100 години. Нормално е да е имало по малко ПТП с такъв завършек. Пък и като толкова ти липсва соца, границите са отворени, хващай пътя към Северна Корея и готово.
95
14
 
6
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 92 Кога най после ще разбереш че турско робство не е имало , а турско /османско / владичество ?Ама че кре.те.ни.
94
2
 
24
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Тежка катастрофа: Джип и кола се удариха на бул. "Цар Борис III","Кола на НСО удари 14-годишно дете, то е в тежко състояние"," Мъж подгони последния тролей, кола го блъсна на бул. "Сливница" Това са само няколко от заглавията ,отнасящи се за София.Имам чувство,че България е обзета от някаква лудост и че изживява последните си десетелетия преди да изчезне.Какво ще стане вече в тази територия,нямам представа.Просто това,което се наблюдава като управление,социум,икономика не е символ на държава
93
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами манталитет... У нас се кара така, но и в Рим не е по розово, който не вярва да отиде да види. Там на пешеходна пътека си .... почти никой.
92
9
 
8
 
! Отговори
До 102 преди 4 години
Най вероятно е гледал телефона си или този до него.Нямал е време за реакция , дори не е завил.А място там има.
91
5
 
8
 
! Отговори
Страшно е преди 4 години
Но ще го преборим.Младите българи са умни и работливи , и нищо не може да ги спре , да възродят Велика България
90
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да говори, децата няма как да искочат толкова внезапно, ако е карал с 50, няма как да не са го видяли. Както и ако е карал с 50 щеше да има къс спирачен път. 50 не е случайно е скорост, подбрана за градско.