Проститутка поведе протеста в Пловдив

Демонстрантите останаха на сянка за около час
14 юли 2013 14:22,
168
Проститутка поведе протеста в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Близо 30 души се събраха в неделя по обед на възловото кръстовище на Околовръстния път за магистрала „Тракия” край Пловдив. Недоволните от политиката на кабинета Орешарски направиха опит да блокират пътя, който в обратна посока водя към Смолян, но бяха спрени от полицията.

Веселин Халачев - един от недоволните направи опит да отвлече вниманието на униформените като издигна обидни плакати срещу управляващите и се преоблече като проститука.

„Девствена съм, правя го от време на време, но Орешко ми взе работата”. С тези думи мъжът посрещаше колите на входа на Пловдив и обяви, че днес работи с 5% отстъпка.

Полицията провери личните документи на протестиращите, а плътен кордон от полицаи не допусна никой да стъпи на пътното платно.

Още по темата

„Тук сме да ви дадем полицейско разпореждане да не нарушавате законите на България.”, заяви инспектор Любомир Рашков от дирекцията на МВР в Пловдив.

„Искаме мафията да си ходи, не искаме тези да ни управляват”, заяви един от протестиращите.  „Стига са ни лъгали, не издържаме повече, затова сме тук”, беше друго пмнение на недоволен. След като на няколко пъти разиграваха полицията за мястото на блокадата, в крайна сметка протестиращите останаха на сянка за около час и скандираха по адрес на правитеството. Част от хората бяха обърнали българския трибагреник наопаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
11
 
7
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До Анонимен:)))))))))) Но имат имена не са анонимни като теб и другите платени драскчи от БСП и ДПС:)))).То и без това вие сте по анонимни сигнали :) анонимни сте и по форуми ................... единственото което умеееете да лъжете и крадете:))))))
66
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** е жена която прави секс за пари. А как да наречем *** от младежкото бсп и атака които пишат коментари за пари? Как да наречем сидеров и станишев в скута на пеевски?
65
3
 
4
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
БГ ще си остане същата поне до 2050 година защото няма основното наречено Икономика.
64
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се върне Борисов , той умее да открива нови работни места по магистралите/.
63
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами те в София на протеста до един са ***. Политически.
62
9
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 10 години
До Анонимен 57Eй, causa perduta, ще ти набутам един червен памперс в мръсната устичка! На грубиянщината това е отговорът!
61
12
 
5
 
! Отговори
До контра протест преди 10 години
Раздавам безплатни памперси и ковчези!!!
60
16
 
6
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
До 10 дни ще ви изметем всички.
59
13
 
5
 
! Отговори
До атака преди 10 години
По добре на боко тиквата проститутките отколкото същите на дпс. Защото там сте само механизми за задвижване на велосипеди и то турско производство.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 67Не свикна ли вече 4 години с това?! Дъто не те ли боли в пряк и преносен смисъл?! То предният е най-отявлен.
57
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма лошо след като гей поведе българската дипломация. След като ни управляват ***, луди и *** съвсем нормално е *** да поведе протест. *** ама достойна за разлика от горепосочените.
56
5
 
11
 
! Отговори
ДАНИЕЛ РАДКЛИФ преди 10 години
*****ГЛУПАВ НАРОДЕ , НЕ ИСКАЙ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОЧНО СЕГА ИСКАЙ СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШНА ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО, КОЙТО НЯМА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ - ДА НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА - ДА БЪДЕ СЪСТАВЕН СПЕЦИАЛИЗИРАН КАБИНЕТ И МИНИСТЕРСТВО НА ИНВЕСТИЦИИТЕ, ЕКИП, КОЙТО 300 ДНИ В ГОДИНАТА ДА ОБИКАЛЯ ПО СВЕТА В НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ И ДА ПРИВЛИЧА ИНВЕСТИЦИИ ЗА ЗАВОДИ И ПРОИЗВОДСТВО, ЖИВОТНОВЪДСТВО В БЪЛГАРИЯ - ЕЛЕКТРОННА АДМИНИСТРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛЪЖЕ
55
7
 
7
 
! Отговори
Сакс преди 10 години
Обективно говорим за събуждане на нацията ,която благодарение на моя дадо и татко успяха за дълго да я преспят.
54
2
 
4
 
! Отговори
тод преди 10 години
До Наблюдаващ 41Хайде сега,не обиждай родителите си и бабите и дядовците си.Нали и те са в тази категория и на този митинг?
53
0
 
2
 
! Отговори
а такааа преди 10 години
До Анонимен 59 /56/Първата част от коментара - добре, ама втората /с имената!/ - хич.
52
10
 
5
 
! Отговори
към протестиращите преди 10 години
Стойте мирни и тихи, нали сте средна класа и ентелигенцията , докато полицията бавно ви ИЗБЛЪСКВА! МИР ДА ИМА ! КЮТАЙТЕ! А БЕ БИЙТЕ ГАДОВЕТЕ, БЕ!! НИЕ СМЕ С ВАС!!
51
17
 
9
 
! Отговори
Подкрепящ Орешарски преди 10 години
В писането на коментари срещу заплащане сме много силни другари, но истината е че довечера на контра-протеста ще има отново около 30-40 склерозирали старци докарани организирано от старчески домове.
50
13
 
27
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
На Боко Тиквата проститутките!!!
49
2
 
15
 
! Отговори
тод преди 10 години
Защо?Не ти ли харесва тази светла личност начело на пловдивския.Голяма част от водачите и в София са от същия калибър.Политически *** сменили по няколко партии според келепира.
48
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА СТОЯТ СВЕТЛИ ЛИЧНОСТИ НА КОИТО ХОРАТА ВЯРВАТ И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ - КАТО ПЕВИЦАТА МИЛЕНА СЛАВОВА, КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ,ЕДВИН СУГАРЕВ.....САМО ТОГАВА ЩЕ УСПЕЕМ