Проститутка поведе протеста в Пловдив

Демонстрантите останаха на сянка за около час
14 юли 2013 14:22,
168
Проститутка поведе протеста в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Близо 30 души се събраха в неделя по обед на възловото кръстовище на Околовръстния път за магистрала „Тракия” край Пловдив. Недоволните от политиката на кабинета Орешарски направиха опит да блокират пътя, който в обратна посока водя към Смолян, но бяха спрени от полицията.

Веселин Халачев - един от недоволните направи опит да отвлече вниманието на униформените като издигна обидни плакати срещу управляващите и се преоблече като проститука.

„Девствена съм, правя го от време на време, но Орешко ми взе работата”. С тези думи мъжът посрещаше колите на входа на Пловдив и обяви, че днес работи с 5% отстъпка.

Полицията провери личните документи на протестиращите, а плътен кордон от полицаи не допусна никой да стъпи на пътното платно.

Още по темата

„Тук сме да ви дадем полицейско разпореждане да не нарушавате законите на България.”, заяви инспектор Любомир Рашков от дирекцията на МВР в Пловдив.

„Искаме мафията да си ходи, не искаме тези да ни управляват”, заяви един от протестиращите.  „Стига са ни лъгали, не издържаме повече, затова сме тук”, беше друго пмнение на недоволен. След като на няколко пъти разиграваха полицията за мястото на блокадата, в крайна сметка протестиращите останаха на сянка за около час и скандираха по адрес на правитеството. Част от хората бяха обърнали българския трибагреник наопаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
19
 
27
 
! Отговори
трезвомислещ преди 10 години
Те всичките на бойко са такива ..лижат му топките ,а той им дава по некой кинт..и те си мислят ,че са фанали Господ,а всьщност са му налапали мтзерните топки....
106
16
 
25
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 10 години
След като за четвърт век ни избяга четвърт от населението колко повече да търпим?И през време на турското иго хората не са бягали така от родината си.Идеята за повече търпение е погрешна.Трябва да сменим Орешарски.Иначе утре няма да я има България-нашата родина.Орешарски и сие са лесни-още на следващият ден са избягали като мишки.Но ние ще останем ЗА ДА ЖИВЕЕМ ТУК ЗАЩОТО СМЕ ПАТРИОТИ,А НЕ СОЦИАЛИСТИ!
105
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
време е порнопродуцентите да вземат нещата в ръце и да организират по добре пърформънса. Може да се организират състезания за за най-широка халка на протеста, или за най-мек. Има много работа по тоя протест.
104
20
 
33
 
! Отговори
жжж преди 10 години
протестиращите съвсем изпростяха. още малко и ще започнат да правят оргии.
103
15
 
27
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Сметнете през тези 24 години БСП в колко правителства беше и проверете на кое място сме от 28-те страни членки на ЕС. Страхотни "експерти" са БСП!Оставка!Бойкот на медиите на Пеевски Да живее България!
102
9
 
7
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
120 ех мъжаго сршано много ти харесва прегръдката с ДПС
101
21
 
33
 
! Отговори
фак преди 10 години
Ми то все повече ***,***,***,гейове,травестити и всякакви *** ще виждаме по тия анархистични протести.
100
3
 
31
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Добра идея. След като видяхме бюста на тази, която се правеше на картината на Роже Делакроа, тази може да покаже "Голата Маха" на Франсиско Гойя.
99
21
 
17
 
! Отговори
не син преди 10 години
***?!?!Добра идея,нея ще я разберат от "тройната коалиция"-2! Еднаква професия,един език !
98
19
 
45
 
! Отговори
AZ преди 10 години
Че то от самото начало *** оглавяват протеста... Къде е новината?
97
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Втора серия на XXL след снощните цици в София.Очаквайте следващите епизоди на този порносериал.
96
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MY HEADLIGH HURTS Боли ме фарът!
95
7
 
8
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
Mi to v plovdivsamo prostitutki koi da povede SERIOZNATA GRUPA OT 30 PROTESTIRASHTI Drugite ot GERB kyde sa na morence li sa AH BOKLUCIIII
94
2
 
31
 
! Отговори
бг преди 10 години
жалко ........и журналистите са *** които гледат само пе4елбата ,без морал без срам гледаики да угодят на некои мастит телевизионер но скоро ще ви секне кран4ето и на вас
93
2
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Я ) *** на шосето )
92
32
 
28
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Задклавиатурните устройства от БСП, ДПС и Юруш дават ли си сметка след преврата организиран от БСП през 1989 г. в колко от правителствата същата партия е участвала? Защо ли 23 г. сме на такъв хал?Знам в кои правителства ги нямаше. Кой ли определяше какво да се случва през огромната част от този период, наречен демокрация?А на хората пред пилоните на НДК, питат ли се къде са им внуците, а ще още 190 хил. искат да емигрират?Това не е важно - важно е БСП. ДПС и Юруш да са на власт.ОСТАВКА!
91
22
 
14
 
! Отговори
MITAK преди 10 години
POLICIATA DA STRELIA NA MESO I UTRE VSI4KO SHTE E SPOKOINO ,KAKVI SA TEZI PEDERASTI
90
18
 
48
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Разбирам някой да протестира, защото са му нарушени правата или иска нещо, но да искаш оставката на някой, който просто не ти е симпатичен или го мразиш - това не ми изглежда особено интелигентно. То е ясно, че Бойчето със всеки изминал ден се отдалечава от връщането в министърпредседетелското кресло със скоростта на светлината, но ако си говорим реално и сега да има избори шансовете му са 0. Същото важи и за влизането на Костовисти, Кунева, Яне и МВРо в парламента. За какво е този зор?
89
23
 
50
 
! Отговори
Идиоти преди 10 години
30 човека ще ми затварят път към магистрала! Бой по каската и тва е! Стават нагли, не разбират ли, не разбират ли, че на работещите хора ще им писне на шапката и ще ги бият! Аман от безработни ***!
88
5
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Колежките в политиката какво мислят по въпроса?