Проститутка поведе протеста в Пловдив

Демонстрантите останаха на сянка за около час
14 юли 2013 14:22,
168
Проститутка поведе протеста в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Близо 30 души се събраха в неделя по обед на възловото кръстовище на Околовръстния път за магистрала „Тракия” край Пловдив. Недоволните от политиката на кабинета Орешарски направиха опит да блокират пътя, който в обратна посока водя към Смолян, но бяха спрени от полицията.

Веселин Халачев - един от недоволните направи опит да отвлече вниманието на униформените като издигна обидни плакати срещу управляващите и се преоблече като проститука.

„Девствена съм, правя го от време на време, но Орешко ми взе работата”. С тези думи мъжът посрещаше колите на входа на Пловдив и обяви, че днес работи с 5% отстъпка.

Полицията провери личните документи на протестиращите, а плътен кордон от полицаи не допусна никой да стъпи на пътното платно.

Още по темата

„Тук сме да ви дадем полицейско разпореждане да не нарушавате законите на България.”, заяви инспектор Любомир Рашков от дирекцията на МВР в Пловдив.

„Искаме мафията да си ходи, не искаме тези да ни управляват”, заяви един от протестиращите.  „Стига са ни лъгали, не издържаме повече, затова сме тук”, беше друго пмнение на недоволен. След като на няколко пъти разиграваха полицията за мястото на блокадата, в крайна сметка протестиращите останаха на сянка за около час и скандираха по адрес на правитеството. Част от хората бяха обърнали българския трибагреник наопаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко различно ... всяка проява на творчество е признак на смелост.Разбира се партийните плъхове никога няма да разберат това, a за думичката смелост ... сигурно ще търсят в речника какво значи. За партийните плъхове е важно собственика им да ги похвали и ... да им сипе фураж да зoбят ... Не говоря за червените памперси пред НДК ... те са causa perduta.
46
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
протеста си е един дълъг гей парад. Но скоро ще свърши.
45
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА СТОЯТ ЛИЧНОСТИ НА КОИТО ХОРАТА ВЯРВАТ И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ - КАТО ПЕВИЦАТА МИЛЕНА СЛАВОВА, КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ,ЕДВИН СУГАРЕВ.....САМО ТОГАВА ЩЕ УСПЕЕМ
44
11
 
26
 
! Отговори
УЖАС!!!! преди 10 години
БЪЛГАРСКИТЕ "ПРОТЕСТИ" СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НАЙ ОТВРАТИТЕЛНОТО ЗРЕЛИЩЕ ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ А НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ НА ПРОСТИ ХОРА ОТ КОИТО СЕ СРАМУВА ЧЕ ИМА В НАШАТА ДЪРЖАВА СТИГА ВЕЧЕ НАПРАВЕТЕ НЯКАКВА ЗАБРАНА - ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ ПРОСТИТУЦИЯ И НИЩО ДРУГО - *** М!!!
43
2
 
19
 
! Отговори
на ред е... преди 10 години
след като си показаха лумпенчетата, голите циции свадбените рокли следващото което ще направят хинтилигентните *** е да се оправят кат *** подобие на руските к.урви пардон боркини срещу комунизма и то това трябва да бъде или ,,невски,, или пред народното събрание за да ги видят всички колко велики простакони са. парата тече от някои джобове и за това се очакват отчаяни просташки актове на открита простащина, недай боже да почнат да палят и отрочетата си за да не живеят у комунизма ..
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а у софия па има много пдрси на протеста, и те се бутат отпред да са.
41
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя е координаторът на герб за района.
40
4
 
7
 
! Отговори
чичо пейо преди 10 години
абе то явно си се вижда 30 човека интересчии,сред тях има и не малко сбъркани индивиди на които мястото им е на бул,руски,както казах пловдивчани не смебоклуци а умни и културни хораако питат мен мястото на столицата на българия е ПЛОВДИВ а не голямото село с всичката му селяния
39
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ето тези 25- 30 човека излезли от целия Пловдив са апотеоз на 'интелигентните,мили,красиви,симпатични' протестиращи.....В другите сайтове пише че са били от блъснати от 3 пъти по многобройните полицаи.....А защо няма арести....? И аз сега отивам да събера комшиите от съседните апартаменти и ще блокираме някой кръстовище,след като има анархия и безнаказаност какво ни пречи.
38
4
 
20
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Тия жеги определено не ви се отразяват добре, г-да протестиращи.
37
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е, напоследък правят масирана спам атака червените. Явно стават отчаяни вече...
36
16
 
6
 
! Отговори
123 преди 10 години
повечето коментари май са написани от един и същи човек
35
1
 
3
 
! Отговори
гаргамел преди 10 години
Западната цивилизация в наши дни преминава през криза, която по същество е по-различнa от всичко, което преди това е билo познато. Други общества в миналото са променяли техните социални институции или техните религиозни вярвания, под влияние на външни сили или бавното развитие на вътрешният растеж. Но няма друго такова, като нашето, което някога да е съзнателно изправено пред перспективата за фундаментална промяна на убежденията и институциите, на които цялата тъкан на обществения живот се осн
34
7
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 10 години
Шматко, ти като не подкрепяш Орешарски, чий го крепиш?
33
7
 
29
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Ами, *** ще ги води, я, няма да е някой профессор от БАН! Куртизани от проститути се водят.
32
30
 
12
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
Подкрепящите правителството са или изкуфяли старци или *** и бавноразвиващи се - и това се вижда от митингите в подкрепа на Орешарски.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия от калигула пак се явиха....
30
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До eva_3197, NQMA DA ME U4UDI, AKO TOZI E PLATEN OT POZITANO SAMO I SAMO DA RAZVALI IMIGA NA PROTESTIRASHTITE.
29
26
 
7
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-дата социалисти са поизнервени нещо...Борци за нови борби, вместо да цъкате палчета по форумите, вземете подкрепете г-н Орешарски, че 75-годишните му фенове за смях станаха. Вярно, там я ви платят, я не, докато пред комповете все изкарвате по нещо от фонда на г-н Кутев, ама ударете им по едно рамо на хората, че ще изпоприпадат на тая жега.
28
17
 
42
 
! Отговори
Срам и позор!!! преди 10 години
Вижте се!!!Как се самоопределихте:"Умни, Интелигентни, Красиви, Симпатични, Със заплата 7К+, С бебета, С кучета, Със зайци.. "Вижте се, бе!!***, Безделници, Неудачници, ***, Клоуни!!!Това сте! ФАКТ!!!