Краси Радков "изби рибата" като Бионсе

Мариана Попова грабна победата в "Като две капки вода"
22 фев 2022 08:43, Александър Попов
21
Краси Радков "изби рибата" като Бионсе
Мариана Попова грабна победата. Снимка: Нова тв

Мариана Попова грабна победата в "Като две капки вода", след като впечатли с превъплъщението си в образа на Rag’n’Bone Man с парчето "Skin".

Първи на сцената излезе Руслан Мъйнов в ролята на рок легендата Фреди Меркюри и изпълни вечния хит на Queen "Don’t Stop Me Now". Въпреки приликата му с Милко Калайджиев, той положи началото а една силна вечер.

Крисия ни върна към хита на Бритни Спиърс „Oops!... I Did It Again”, a Анелия развълнува зрителите с песента „Панаири“ на Лили Иванова.

Първият мъж, който влезе в женски образ бе Александър Сано. Той изгря на сцената като сексапилната Риана и остави публиката и журито без думи след изпълнението на песента „Love On Brain”.

Колегата му Краси Радков обаче бе в центъра на шоуто като Бионсе. "В това шоу има трудни задачи. А понякога направо невъзможни задачи. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш образа, но ти се стара да направиш Бионсе. В това шоу печелят хората, които приемат сериозно задачите", сподели Маги Халваджиян след изпълнението.

Моню Монев пък се справи отлично с имитацията на Николина Чакърдъкова и изпълни песента „Пий, куме“, а на сцената бе в компанията на танцьорите от Неврокопския танцов ансамбъл.

Есил Дюран също дебютира на сцената като изпълнител от противоположния пол - като Дамиано Давид от Maneskin.

Алисия напълно излезе от кожата си с имитация на Богдана Карадочева, а безспорно един от най-добре изградените образи бе дело на актьора Дарин Ангелов като Мийт Лоуф.

Следващата седмица зрителите ще видят Руслан Мъйнов преобразен като Крисия, Алисия ще влезе в образа на Володя Стоянов, Моню Монев ще е Джеймс Браун, Есил Дюран ще излезе на сцената с изпълнение на AC/DC, Крисия като Барбара Стрейзънд, Анелия ще имитира Ед Шийран, Краси Радков ще влезе под кожата на Мими Иванова и Развигор Попов, Александър Сано ще трябва да имитира перфектно Гери-Никол, Дарин Ангелов ще се превъплъти в Ани Ленъкс, а Мариана Попова ще изненада зрителите като Румънеца и Енчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
5
 
! Отговори
Като две локви пикня преди 2 години
Не я гледам тази тъпня.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше потресаващо - те го възхваляват. Среброто направи Риана сериозно, Радков беше карикатура. Иначе песните за вечертя бяха скучни или досадно повтарящи се. И следвщата седмица са или смо_тани, или и друг път са правени. Но това проскуба_ният не го интересува - нали приходите текат към него.
10
1
 
17
 
! Отговори
Бебо преди 2 години
Една СЕКУНДА реклама в гледаемо предаване струва между 1500 и 4000 лева. Сметнете 25 минути по 60 секунди и ще получите които си делят телевизията и арменеца. Мисля че средно се пада около три милиона на 1 час. На частните телевизии според закона се полагат 25 минути реклама на един час. А честито. Гледайте, карайте се кой е по-добър, спорете, смейте се на едни и същи журита и гости...те си лапат..и вие също лапате, но какво...
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошо впечатление направи подмазване то на Геро и особено Рачков към Халваджиян...Как ли не се излагат за някой лев. Грозно, недостойно, отвратително.А Халваджиян намерил село без кучета, взема едни немъчени пари и хвърля трохи на блюдолизците...Ама не е луд този с баницата , а ние, дето му я даваме.
8
0
 
17
 
! Отговори
Габи до 3 преди 2 години
Парите идват от рекламите, които заемат повече време от изпълненията. Тези рекламодатели заслужават никой да не гледа предаването. Учудвам се и на гласувалите при такива формати. Ако има такива, значи няма криза.
7
4
 
12
 
! Отговори
Интелектуалец преди 2 години
Гледайте по цял ден Рацков и се запитайте защо сте толкова умни и защо толкова много сте допринесли за България
6
3
 
15
 
! Отговори
Краси Радков преди 2 години
преигра в тази роля, нищо качествено, правеше се на клоун. Но журито го издига нагоре.
5
6
 
31
 
! Отговори
Galinski преди 2 години
Предаването трябва да се казва ТРАВЕСТИТ ШОУ , а не като две капки вода.Няма друга такава смрад!
4
2
 
17
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
Taка беше, но ъгли-дебеланко му даде 3
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ще го изберат за президент някой ден...
2
17
 
31
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Как е възможно такава безвкусица и некадърност да се лансират КАКЪВ е този Радков за какво е там като не става Потрес е това Предаване ОТКЪДЕ толкова пари като има толкова КРИЗИ Такава е цялата система в България
1
10
 
41
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Какво ли не правят по елементарните хора за пари.