Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?

И дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарднър се представя за „Фин“
20 апр 2024 22:00, Теодора Драгоева
159
Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?
Шайло Джоли Пит; Снимка: Getty Images

След като преди около седмица дъщерята на Бен Афлек и бившата му жена Дженифър Гарнър се представи като Фин на погребението на дядо си, се запитахме защо толкова много деца на топ знаменитости са транс и небинарни? Мода ли е, природа ли е, въпрос на възпитание ли е, или пък е опасна тенденция?

По време на възпоменателна служба по-рано този месец за бащата на Гарнър в Чарлстън, Западна Вирджиния, средното, 15-годишно дете на бившата двойка публично обяви новата си самоличност.

Дъщерята на Бен и Джен, кръстена Серафина Роуз, сега се нарича Фин и използва местоимението „те“. Тя се появи облечена в тъмен костюм и вратовръзка и с подчертано неженствена прическа.

Т. нар. Фин Афлек, разбира се, е потомък на две филмови звезди, които са постигнали известността си, въплъщавайки традиционните полови стереотипи – Афлек като мъжкар в главни роли във филми като „Армагедон“ и „Пърл Харбър“, и Гарнър като елегантна дама и сладурана в хитове като „Събудих се на 30“ и „Призраци на бивши гаджета“.

Фамилия Афлек – сред които са братът и сестрата на Фин – Вайълет и Самуел – със сигурност не са изключение, когато имат транссексуален член в семейството в Холивуд. В света на известните и богатите има доста горди родители на транс и небинарни потомци – факт, за който тези майки и татковци – звезди, често с удоволствие говорят.

В разширеният клан Афлек вече има и доведена сестра на Фин – 16-годишната Еме, която е небинарното дете на Дженифър Лопес, която сега е съпруга на Бен. Еме е от брака на латино дивата с певеца Марк Антъни.

Лопес за първи път нарече Еме „те“ преди две години, когато ги покани на сцената да пеят с нея на бейзболна благотворителна гала.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Рок
И Suicidal Tendencies идват в Пловдив за Hills of Rock
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 37. А Бог не е ли безполов? Или с флуиден пол? Значи може би тези хора да го открили преди задръстените традиционалисти?
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Предполагам, че в следващите години новините по света ще са доминирани от разкритията на whistleblowers-ите за корупция, защото само това би дало на днешните медии някакво конкурентно предимство пред всички други канали човек да се осведоми. И най-тъпите вече изостават зверски. Примерно, имаме сумати информация за Турски поток, но тук четем за някакви небинарни деца на пенсери, които никой от новите поколения не е чувал дори.
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Айде, нова илитератка на хранилка в псевдомедията Днес. "Чийто деца"??? Само да сте писали нещо за резултати от матури, ПИЗИ и т.н., неграмотници безсрамни!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото е трудно да поддържаш интереса към личността си в епоха, когато всеки ютюбър има много по-интересни предложения. Времето на тези хора отмина отдавна, и се съмнявам, че някой изобщо разбира какво следва - ние, или пък авторите на статии в тази *** медия.
35
2
 
10
 
! Отговори
Русофил преди 4 седмици
Защото социализма спечели и по стара комунистическа традиция мъже се мляскат с мъже, а жените гледат отстрани и се чудят тия другари ли са или нещо повече.
34
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 седмици
Е па Холивуд е на дедо Сорос зайчарника, нормално е да произвежда извратеност.
33
2
 
12
 
! Отговори
вгз преди 4 седмици
Хората забравиха, че са жалки смъртни. Живеем в свят, в който Бога е сложил източник на енергия - Слънцето, а до нас достига само малък интервал от целия излъчен спектър. След това растенията са тези, които преобразуват енергията. Животни ги изяждат, а ние ядем тези животни, или растенията. Сещайте се колко сме жалки и назад в еволюцията. В този свят нещата се случват с допущение от Бога. После всички нарушения на Закона отиват на Съда. Задава се огромна жътва за Ада.
32
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Трудните времена раждат силни хора. Лесните времена разждат такива като днешните неопределени младежи. А времената се менят - след лесните, следват трудни. Така че тези неопределените ще поживеят още малко в измисления свят, който са си създали и в един момент ще им дойде много труден живота.
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това е поредната извратена мода, практикувана от човечета с нисък или никакъв интелект. Едно общество в което ценности като семейство, дълг и чест са поругани е обречено! История ще запомни либерастията като най-разрушителна религия - всичко което премине границите на разума е опасно и трябва да се заличи.
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото е сатанинска секта ... Кубрик ни го казваше още преди 45 години.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Бой и копане с мотиката на село и ша са оправят :)))
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Заради НПО тата ето защо .Всеки певец и артист в Холивуд е залщжник на Блекрок които държат и определят всичко ! Ако те са "приятелски" към ЛГБТ ПОЛУЧАВАТ ПО ЛЕСНО ФИНАНСИРАНЕ !
27
4
 
17
 
! Отговори
В наше село преди 4 седмици
се завърнал завършил следването си в СаЩ студент. Както е редно родителите организирали празненство.- Това е, сине, от ракията, която правихме, когато отиваше да учиш. Синът отказал да опита ракията-искал само сокчета. Телето заколи, но и месо отказал да опита. Искал само торбички и картофки. към тоалетната. Бащата взел пушката и тръгнал след него.- Какво си решил да правиш? - пита майката.- Само да го видя, да пикае клекнал, ще го застрелям!!! - отговорил бащата.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дядо тропна по масата и рече "Аз не съм голапутник (те) и бинарно замезвам ракия с вино."
25
2
 
13
 
! Отговори
Четете Кабала преди 4 седмици
и Протоколите на Ционските Мъдреци - и всичко ще ви се Изясни!
24
5
 
5
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 4 седмици
Аз изперкал акохолик ли съм или съм невменяем наркоман?
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сбъркана работа. Те от толкова бракове не знаят кой е сват, кой е на булката брат. Изчанчени хора. Манията за величие и известност е заболяване. Болни мозъци. Обществото е в основата. Прекалено внимание се обръща. Хората не си знаят родословното дърво, но знаят кой на кого е дете, кой на кого е бил съпруг или жена преди години. Знаят им цялата измислена биография.
22
3
 
33
 
! Отговори
Джо преди 4 седмици
Само да добавя нещо, липсвящо в статията, но най-фрапантно. Това, че самите родители искат да яхнат идеологията за собствени облаги, и да използват децата си като носител на слава, която те вече са загубили поради занемаряването на професионалните си качества може много ярко да се види при морално проядени индивиди като Меган Фокс - жената народи три момчета и О ЧУДО - и трите са транс. По-голямо доказателство от чистия егоизъм на подобни "звезди" здраве му кажи
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След като си сложат и силикон в устните, те стават толкова сексуални, че 20 години не могат да забременеят.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото не са открили Бог! Нямам предвид религията, тя не е Бог.