IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заради недостиг на слънчоглед: Производители на олио у нас масово затварят цеховете си


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

53
анонимен
преди 1 час
Харесвам 0 Не харесвам 1
Ами ако слънчогледи не съответства на зелените изисквания, много ясно нема слънчоглед и цените нагоре, също като кафе, какао и мн др.:))
отговор Сигнализирай
52
анонимен
преди 1 час
Харесвам 0 Не харесвам 0
Аха чак сега, когато решиха да вдигнат цената, разбраха, че не достига слънчоглед, а преди това имаше достатъчно. Колко удобно, хората са с къса памет, нали.:))
отговор Сигнализирай
51
Бизнесмени?!
преди 2 часа
Харесвам 0 Не харесвам 0
50
Запознат
преди 2 часа
Харесвам 2 Не харесвам 2
Нищо за "Олиомафията" не казвате ! От 89-та насам няколко мутрокомуняги държат целия бизнес с олио в България и това е обществена тайна или поне за повечето ! Олиото и слънчогледа в България се внася от Украина и само се рафинира и ботилира тук от няколко определини субекта. Българския слънчоглед е основно за фиктивен износ и пране на ДДС , както житото и захарта !
отговор Сигнализирай
49
Шизофрения
преди 2 часа
Харесвам 2 Не харесвам 2
46 и 47 вие двамата сте един и същ нали? Сам си пишеш, сам си отговаряш. Каква е целта?
отговор Сигнализирай
48
анонимен
преди 3 часа
Харесвам 2 Не харесвам 1
Долните коментари ме накараха да се замисля, че и ние вкъщи олио не ползваме. Просто не знам къде. Пишете за панирани филии- ние му казваме френски тост. Прави се с масло. Мекички- да, бухтички и те. Но ядем 2 пъти годишно нещо подобно.
отговор Сигнализирай
47
DO 46
преди 3 часа
Харесвам 2 Не харесвам 1
Затова има класово разделение на обществото. Личи си ти от кои си. Остави работническата класа да си хапва пържените филии и мекиците. Не че има лошо в тях, разбира се, ама не и всеки ден да се яде нещо подобно с 0 хранителна стойност. Те няма да те разберат, защото не са ти на нивото. Но ти тях ги разбираш, защото си много повече.
отговор Сигнализирай
46
до 43
преди 3 часа
Харесвам 3 Не харесвам 0
Мислиш ли, че ще ми накриви някой капата, както се казва, като ми злобее и се прави на интересен. Знам какво да ям, спортуваме редовно вкъщи, идеално изглеждаме и аз, и жената, и децата. Опитвам се да обясня, че олио рядко ядем, даже не се сещам последно за какво използвах, уви, те се дразнят. Нямат култура на хранене. И не само на хранене. То са липса на базово поведение в обществото, адекватни ценности, финансова култура и какво ли не.
отговор Сигнализирай
45
анонимен
преди 3 часа
Харесвам 1 Не харесвам 3
Имам аспержи на двора. Така и не се научих да ги ям след топлинна обработка. Харесват ми единствено да ги дъвча прясно откъснати, изсмуквам сърцевината и изплювам обвивката.
отговор Сигнализирай
44
Do 37
преди 3 часа
Харесвам 4 Не харесвам 0
Преди време обяснявах на един такъв за аспержите. БългарЯта са масово толкова прости, че не знаят по царско време как сме били пръв производител на аспержи. Викат "баба ти само аспержи и авокадо е яла". Ами яла е, не е неграмотна бабичка от БКП ТКЗС-арка.
отговор Сигнализирай
Новини