IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заради недостиг на слънчоглед: Производители на олио у нас масово затварят цеховете си


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

37
До 29
преди 10 часа
Харесвам 3 Не харесвам 4
И кой ти е казал, че съм богат, не знам. Богат за мен е човек с над 1м доход на месец. Аз не съм такъв. Заможен- да. Богат- не. А ти си си просто беден заядливец. Главата си залагам, че за храна давам по-малко от неуките консуматори на олио и хапвам само качествени неща, защото знам откъде да ги набавя. Прочее, за утре бързи тортили със скариди за децата. Зелена салатка и чери доматпета. Е не са домашни, да. Само тортилите са. Сортирани аспержи в зехтин и чесън И ц, олио пак няма никъде...
отговор Сигнализирай
36
DO 35
преди 10 часа
Харесвам 3 Не харесвам 3
Дали осъзнаваш, че обясняваш на неграмотни *** що е то качествена храна. Няма смисъл.
отговор Сигнализирай
35
До 29
преди 10 часа
Харесвам 4 Не харесвам 4
Задушени зеленчуци, шокирани с ледена вода, не губят нищо. Да, ям паста. Пресни домашно направени парпаделе от мен и децата. С домашни яйца от село и италианско брашно. Гръцки нишов зехтин от каламата от ферма на приятел. Уникален. Пекорино внос. Гуанчале няма общо с нашата отровно солена сланина. Бекон от бузи. Пекорино за простолюдие? Приятелю, оригиналната Карбонара се прави с пекорино. Пиле с хормони? Не позна. Домашно царевично от селою.друго има ли, беден заядливецо? I am what I eat.
отговор Сигнализирай
34
анонимен
преди 10 часа
Харесвам 5 Не харесвам 2
Слънчоглед има. Украинските полета са претъпкани. Но нашите "прецакани" земеделци не искат конкуренция, за да си продават зърното на високи цени. Дори получават и "украински помощи" - разбирай кинти, паднали от небето като компенсация, че някои не са си продали зърното, когато е било с нормална цена, а са чакали месеци наред, докато не дошло украинското и българското поевтиняло, вместо да поскъпне.
отговор Сигнализирай
33
анонимен
преди 11 часа
Харесвам 8 Не харесвам 6
Олиото се заменяло със зехтин. ХХАХАХАХА! Ти въобще знаеш ли кога се ползва олио и кога зехтин? Познаваш ли температурата на кипене на олиото? А на зехтина? А температурата на горене? А зехтинът ти какъв е? Или само знаеш думата "зехтин" и си мислиш, че разбираш от храна?
отговор Сигнализирай
32
До 30
преди 11 часа
Харесвам 4 Не харесвам 7
Палмовото нехидрогенирано масло е много полезно. хидрогенираното е смърт. Олиото се заменя със зехтин, масло, сусамово олио, олио от гроздови семки според зависи от случая. А ти не се засягай, но не разбираш нищо от храна.
отговор Сигнализирай
31
живот
преди 11 часа
Харесвам 8 Не харесвам 4
Имам един приятел. Яде скир. Отслабна. И смени жената. Пробвах и аз. Много противен тоя скир на вкус. И съм си още със старата жена.
отговор Сигнализирай
30
Ха ха ха
преди 11 часа
Харесвам 5 Не харесвам 4
До: до 22. Олио ако не ядеш, явно го заменяш с палмово масло.
отговор Сигнализирай
29
анонимен
преди 11 часа
Харесвам 11 Не харесвам 5
Гуанчале бил ял. АХАХХАХА! Кажи суров бекон! Или сланина! Пиле със зеленчуци и ориз... Пфффф, окей няма лошо, но е храната която никой богат човек не би искал да яде. Най-малкото заради хормоните в пилето. И е тривиално. А сварените зеленчуци губят част витамини. Ял бил паста... ммм, макарони, брато! Ама била карбонараааа. С пекорино! Ужас! Едно от най-вредните сирена за простолюдиe. И зехтинът му сигурно не е студено пресован, ами долнoпробен. И маслото му е хидратирано, а не натурално.
отговор Сигнализирай
28
анонимен
преди 11 часа
Харесвам 3 Не харесвам 4
Олио слънчогледово консумираме много рядко. Таван 1 литър на месец, два. Няма просто за какво да го използваме.
отговор Сигнализирай
Новини