IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Синя моцарела втрещи италианци


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

34
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Моцарелата посинява защото в нея е попаднала бактерия от Костов. Те и теменужките му посиняват
отговор Сигнализирай
33
Um
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Добре Гошо, като знеш нещо - кажи го. Дай някакви детайли да се ориентираме за храните.А ти - "Знам нещо *** си е замене"; Содели как се правят храните които не ти харесват :)
отговор Сигнализирай
32
SAPATA
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
От години се занимавам с безопасност на храните. Бедна ви е фантазията как се правят колбасите. Още по бедна ви е фантазията, ако разберете кой и какви пари са вкарани в хран. индустрия. А вината на всички правителства до сега е, че не издигнаха контролът на "изхода" в ранг на държавна политика. РИОКОЗ и ДВСК нямат лаборатории за експресно изследване. Обяснимо е, като се проследят парите и управлявалите до сега.
отговор Сигнализирай
31
SAPATA
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
От години се занимавам с безопасност на храните. Бедна ви е фантазията как се правят колбасите. Още по бедна ви е фантазията, ако разберете кой и какви пари са вкарани в хран. индустрия. А вината на всички правителства до сега е, че не издигнаха контролът на "изхода" в ранг на държавна политика. РИОКОЗ и ДВСК нямат лаборатории за експресно изследване. Обяснимо е, като се проследят парите и управлявалите до сега.
отговор Сигнализирай
30
manuelche
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Gab4o, малко странно мение. Първо, сиренето е оцветено с готварски бои. Те са абсолютно безвредни. Проблемът с оцветителите в храните НЕ Е в тях. Проблемът е, че оцветителят може да маскира нещо по-вредно. Второ, "фините италианци" имат една от най-добрите кухни в света и евала им прави, че мнението на потребителя се чува. Макар че не съм съгласна с мнението "Ще ни го продадат тук". Не сме такива абдали, айде стига, все ще видим, че със стоката нещо хич не е в ред.
отговор Сигнализирай
29
Gab4o
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
В Пикадили в Мола има розово сирене. А децата ни ядат всякакви оцветители и Е505 и т.н в чипсовете, шоколадите, , Nestea-то, МакДоналдс, обикновен салам и т.н, но на никой не му прави впечатление. Обаче италианското сирене Моцццааарреееллллаааааа ще донесе риск на фините италианци
отговор Сигнализирай
28
Aman
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Има го в Пикадили в Мол София....и аз го поогледах. Наистина е странно
отговор Сигнализирай
27
Мина
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Това в България неможе да се случе. Бай ганъо всичко яде - в България внасят какво ли не като онова 20 г. месо .Дали не е било и на повече години.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
да си чувал за някои метали: мед,цинк,алуминий...или познанията ти само до плюскане стигат?
отговор Сигнализирай
25
123
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
a ti kakav med iska6 , ot mravki li !
отговор Сигнализирай
Новини