IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Марияна Беличовска: От квасения хляб не се пълнее!


Обратно в новината

Коментари Коментари

13
Цветанка
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
И това е истина че преди"демокрацията" ядяхме много по вкусен и качествен хляб а и на село правения в къщи домашен хляб беше също супер!
отговор Сигнализирай
12
Цветанка
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Най хубавия и вкусен хляб съм яла в Севлиево и в Унгария. И никъде не съм срещала по хубав и вкусен хляб!!!
отговор Сигнализирай
11
Бургас
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Направете си домашен хляб с квас.Много е хубав и полезен.
отговор Сигнализирай
10
*
преди 9 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Изумявам се винаги, когато чета изказвания от типа:От квасения хляб не се пъпнее, от това не се пълнее, от онова не се пълнее...Запомнете бе хора: Пълнее се от ВСИЧКО. Пълнее се от количество храна, а не от това или онова. И от домати се пълнее! Зависи от количеството и от това, колко от това количество ще изразходваме (както му казват момичетата - ще изгорим).
отговор Сигнализирай
9
Cleo
преди 9 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
Da be, ne se plynee, shtoto dokato go chakash da wtasa 10 dena, wiesh ot glad i si spestil 20 000 kalorii weche.Posle kato wtasa - qdesh i rewesh!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Браво на жената! Няма нищо по-хубаво от домашно приготвения хляб!
отговор Сигнализирай
7
Агент Дейл Купър
преди 9 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
За всички живеещи в София които обичат хубавия хляб препоръчвам магазини Слънце и Луна. Имат няколко вида хляба с лимец, спелта, пърлнозърнесто брашно тип 1810 и квас от ръж.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
6.Благодаря , гледах как го прави един руснак до 6 -я ден , му добавя по 5 пълни лъжици ръжено брашно ( Всеки ден ) и хладка вода , и го покрива с капак - не напълно . Завива го да е на тъмно ! Може част от закваската да се съхранява в хладилник , но след това отново ли се повтаря процедурата всеки ден - брашно+ вода ?
отговор Сигнализирай
5
Руми
преди 9 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
До АнонименКвасът или квасецът е естественият начин за правене на хляб.Можете да си захванете такъв от въздуха- забърквате ръжено брашно с изворна вода да е течно като боза, на следващия ден изсипвате половината смес и "захранвате" с ново брашно и добавяте малко вода. По този начин в рамките на 7-10 дни в сместа започват да се размножават квасните бактерии.Хлябът се замесва с тази смес и се оставя да втаса 10-тина часа, пече на 150-180 градуса
отговор Сигнализирай
4
дрон
преди 9 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Вие четете ли си материалите преди да ги пуснете?Преглеждайте ги поне за правописни грешки в заглавието още.
отговор Сигнализирай