IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Какво трябва да знаем за хляба


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

21
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До мангукво? Ако не знаеш, организмът на всеки човек всячески се стреми да изхвърля всякакви въглехидрати, когато те надвишават 15% от общото количество погълната храна, особено пък хляб!
отговор Сигнализирай
20
мангу
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Уууу Дантева,хляба трябва да се яде и да се задължа в стомаха,без значение бял или черен,по-добре другия път пиши нещо за кюфтето.
отговор Сигнализирай
19
Китайски лечител
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Според целомъдрените коментари по-долу заключваме че всички храни не трябва да се консумират!Съответно минаваме на фотосинтеза по 2-3ч дневно е достатъчно!
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
"""Ако го държим в хладилник, така той всъщност ще остарее по-бързо.""""""Ако искаме да го съхраним за по-дълго, можем да го държим в хладилника"""Почнах да се обърквам, последно къде да го съхраняваме?
отговор Сигнализирай
17
Сашка
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Дори и да престои хляба повече от четири дни запазва формата и остава такъв какъвто е след като го го извадя от фурната.Мога да ти напиша рецептата,защото повече от сигурна съм,че дори и ти незнаеш причината поради която хляба се запазва.Това ,което слагам в хляба е мой патент и е безвредно и на всичко отгоре полезно за човешкия организъм.Не само ти се мъчиш да учиш хората на това , в което ти самата не си сигурна.
отговор Сигнализирай
16
Сашка
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Скъпа Дантева,Ще ти обясня какво правя и ще те помоля да ми пишеш къде греша.Купувам си един чувал брашно . Правя хляб ,който стига за четири дни защото сме двама души.Всеки път когато го извадя от фурната го поставям върху предварително приготвени:дъска върху ,която са послани покривка за маса по-голяма върху нея бяла памучна кърпа ,които предварително са изпрани и изгладени,напръсквам хляба отгоре за да омекне кората и го завивам с покривката .Става като пакет .
отговор Сигнализирай
15
bolka
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Стана тя сега.Хлябът е вреден, да не го ядем. Месото е вредно, да не го консумираме. Някои хора са алергични към млякото и млечните продукти, и те да го изключат от менюто си.Да не говорим за качеството на храните и ***, които вече слагат в тях.Какво остава? Плодове и зеленчуци, ама те пък са пълни с нитрати и един Господ знае с какви химикали.Очаквам да се появи статия, която да ни препоръчва трева за консумация!Впрочем преди година беше публикувана статия, че пръстта била полезна...
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
За разлика от статията, единственото нещо, което е наистина добре да знаете, е че ако пшеницата е нискостеблена, това означава, че е модифицирана за да дава по-голям добив. А такава е в 99% от случайте по целия свят. Ефектите от ядене дълго време на такава обаче, са потресаващи и вече добре известни. Във всички случаи не са здравословни! За съжаление тя фигурира в почти всички продукти и е трудно да се отървем от нея. Но има алтернатива и тя се нарича лимец.
отговор Сигнализирай
13
до №11
преди 10 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Казах ти да се храниш пълноценно, Фидосова. Ама ти не възприемаш.
отговор Сигнализирай
12
до Анонимен 7
преди 10 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Абсолютно прав/а сте, ами маята? Която също е вредна за човешкия организъм, наред всички ензими, подобрители, че дори и маргарин, наистина статията е супер неграмотна и непълна.А пълнозърнестия хляб, дето му слагат оцветители да е черен?
отговор Сигнализирай
Новини