IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Киселото зеле мори рака, вирусите, понижава холестерола


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Аз пък миналата година си взех от кауфланд беше намалено на 10 стотинки и си беше върха втаса си не бих си взел бг киселяк
отговор Сигнализирай
13
Икона
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
И защо трябва да понижаваме холестерола, той е полезен, заблудени овце
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Някой знае ли кога е имало постановление, с което е било забранено киселото зеле? И защо са го забранили?Снощи случайно видях по телевизията откъс от предстоящо предаване - някаква възрастна жена ще говори за това, случайно интервюирана. Но не разбрах в кое предаване.
отговор Сигнализирай
11
Технолог
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Кисело зеле става само от Български сортове зеле,от пазара ,зелките в големите вериги като кауфланд,лидал ,била не ферментират стоят си зелени до февруари и март се развалят като се образуват вредни гнилустни процеси водещи до растройство и повече вредят отколкото да носят полза.
отговор Сигнализирай
10
Рупърт
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Кисело зеле и сланина . Кое мори , кое помага не се знае . Знае се само че народа това обича и това яде . И един ден всички ще умреме , дали сме яли зеле и сланина , дали сьомга и годжибери на кой каквото му е писано. Така че миите бидоните
отговор Сигнализирай
9
д-р Сократес
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
"Киселото зеле мори рака, вирусите, понижава холестерола" , нищо че вдига яко кръвното заради многото сол и можеш да се сдобиеш я с инсулт , я с инфаркт , ако муаш кисело зеле постоянно , ама карай , лаф да става ! Виж , прясното зеле е съвсем друго нещо .
отговор Сигнализирай
8
Моя рецепта
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
като заквасвам зелето слагам и настъргани моркови и малко френско грозде или касис.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Зелето за бидона трябва да е сорт Кьосе. То е много вкусно и много крехко. Зелките от сорта се познават по петте външни листа, които се виждат като погледнеш зелката от към кочана. Другите сортове са с четири такива.
отговор Сигнализирай
6
Станишев
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Аз сложих 120L бидон, най-доброто след тежка вечер. Няма по-добро, ако някой знае да каже?!
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 7
Къв прзник бе пезевеци, нали европейския ссср го забрани?
отговор Сигнализирай
Новини