IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Трябва ли да измиете ориза, преди да го сготвите?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
до 6
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
е че ти не знаеш ли микробите са измислени от производителите на с4пун, за да си продават продукта!
отговор Сигнализирай
6
Ммм
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 6
Нито ръцете нито ориза миите
отговор Сигнализирай
5
МесоЯд
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 13
това е все едно да си мият месото преди да го изпеча - що за въпрос е това - нищо, дето се пече не се мия, същото важи и за яйцата!
отговор Сигнализирай
4
Аз Не Го Мия
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
нали за това го готвя - миете не убива микроорганизмите, топливата ги убива!
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
А, не, бе! Да не би да го сготвите барабар с праха от чувалите? Кой знае колко мишки са се разкарвали по него?
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 6
Задължително се измива и се накисва за петнайсет минути, след което отново се измива обилно с вода иначе слепва зърната при готвене.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 14
Зависи от ориза. Вкъщи имаме над 20 вида ориз. Един и същи вид от различни производители може да е с различно качество. В общия случай не мия ориза, защото купувам качествен. Важна е технологията на приготвяне, не миенето. Ако правя суши, оризът се мие- да. Казвам го като мъж, хоби готвач, програмист по професия с фитнес интструктор за съпруга.
отговор Сигнализирай
Новини