IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кои са ползите и вредите от червеното месо?


Обратно в новината

Коментари Коментари

12
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
11
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ползата, е че се храниш пълноценно, вредата е ако прекаляваш. Както е с всичко, дори с водата и кислорода.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Няма вреди от червеното месо, особено полезно е за бебета и малки деца, както и за възрастни! Яжте си го спокойно, вкусно и полезно!
отговор Сигнализирай
9
Дони
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Плюскaй, народе!!!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Сложил съм парче врат на бавно печене. Чакам го с една ока червено вино. Нека ми е зле.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ще ядете домашна пържолка с едно кило домашно винце +домашна лютеничка и препечена филийка в това време и нямате грижи!
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Да, точно такъв е менахизма на инсулта - ядеж солено, пиеш вода, вдигаш кръвното налягане и - БУМ!
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ям само истинско месо, не си давам парите за боядисани и пресолени мазньочи, картони, нокти и кожи с кимион, продавани за колбаси.
отговор Сигнализирай
4
Настрадин Ходжа
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Тамам научих магарето да не яде и то взе че умря!
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Натрий отрови бля бля, организма ни е доста по-съвършен от колкото го смятате зелените терористи, първо 100 грама луканка примерно е сериозно количество и второ когато солта дойде в повече тялото знае да си поиска повечко водичка, за натриевия глутамат съм съгласен, също месото може да се кисне преди готвене ако не знаете.
отговор Сигнализирай