IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кои са ползите и вредите от червеното месо?


Обратно в новината

Коментари Коментари

2
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Дневната доза сол е 1,5гр. В саламите има 5гр. сол на 100 гр., без да се броят другите скрити натриеви отрови - глутамати, бензоати, стаерати, най-общо изписани като "овкусители" и "окрехкотители", а ако не ги пишат, слагат голям надпис да ни е пред очите - овкусено или окрехкотено месо. Не става за ядене, ще ви убие бавно.
отговор Сигнализирай
1
Натрий навсякъде
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Има връзка между инсултите и солта, натриевия глутамат, натриевия моносулфат, натриевия бензоат и другите натриеви отрови, които ръгат в месото за да стане розово и да ни го пробутват с години. После се чудите що имате високо кръвно, а уж не ядете нищо вредно, даже кафето си пиете с натриев захарат - захарин и натриев цикламат - течен подсладител.
отговор Сигнализирай