IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Четири заместители на маслото


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

23
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Заместители на маслото: мас, лой, жир и оливия.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Палачинки те пак са с масло.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Бих хапнал препечен хляб с мас на закуска. Приятни сънища на едни хора.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Хранителните качества и ползи за човешкият организъм от животинските мазнини, не може да се замени с растителни! Маслото е незаменимо! Зелени до лудост!
отговор Сигнализирай
19
НЯМА ЗАМЕСТИТЕЛ
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Милена Лазарова, малсото няма заместител. Точка! В рецепта, в която е написано "масло" не можеш да сложиш нищо друго. Просто няма да стане това, което искаш. Ще стане нещо друго. Нещо, за което, може би не знаете, че Ви плащат, за да го пропагандирате с тази статия. Нарича се манията на психопатите, които искат да ни отучат да ядем месо, масло, яйца и мляко. За да ни гощават с червеи и скакалци.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Все едно уби ва ш семейството с масло.Ами няма заместител, за съжаление:)
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Прекрасен евроатлантически коректен заместител на кравето масло, е хидролизирана лой от щастливо отглеждани дървеници.
отговор Сигнализирай
16
Кхи
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
И кво му е кравето масло, че да го замествам? И въобще тия торта със зехтин ли ядат или как?
отговор Сигнализирай
15
Фашист
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
И маргарин за готвене.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Точно зехтин не се препоръчва при готвене - за салати е отличен, но при термична обработка е дори вреден. А иначе, протеините от скакалци изобщо не са изследвани дали пораждат ракови и други заболявания - да не стане както с "великите" заместители на захарта, които са канцерогенни.
отговор Сигнализирай
Новини