IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Българинът яде едва 4 кг риба годишно


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

16
Gargantua
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
те пак парите не им стигат, абе как ви стигат за алкохол и цигарки а за риба нема а ?
отговор Сигнализирай
15
varg1
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Аз ям по десетина кила на година няма и толкова
отговор Сигнализирай
14
ДО#13
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Всичко идва от стрес и мизерия... в България, храната също е важна но не най.
отговор Сигнализирай
13
Данчо
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Статията явно е поръчкова,като рекламите!Закъса ли са с пласирането и хайде да фосфорицираме.Гъби и риба си е храна на бедните и мързеливите!Като разнообразие в менюто,да.Нещо като,тая шия не е от трушия!Друго си е свинското!Да ти писне от регулировчици!
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
За цигари се дават по 300 лева на месец , но рибата им била скъпа. Японците не са чували за рак и всички други гадории дето ни се случват . Всичко идва от храната.
отговор Сигнализирай
11
Honorik
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Zatova sme na 4elnite mesta po sarde4no-sadovi zabolqvaniq.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Бачкайте повече и искайте повече от работодателите. Иначе ще ядете само бройлери.
отговор Сигнализирай
9
Стефан
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Нормално е да ядат повече риба европейците - в Бремен /Германия/цените на всички риби са точно два пъти по-евтини от тези в България. Има обаче една съществена разлика, аз получавам там около 1300 евро месечно за обща работа , без образование и квалификация. Аз ям риба, защото ми е евтина и вкусна.
отговор Сигнализирай
8
рядко хапващ риба
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
В България по-скоро нямаме традиция в яденето на риба. Изключение са хората по морето, които от деца са свикнали с тази храна. Във вътрешността на страната риба се консумира значително по-рядко. Набляга се на пилешко и свинско, защото тези животни традиционно се отглеждат по селата, което пък оформя вкуса.Освен това - цената. Кг чистена пастърва от развъдник е 8.50 лв. Толкова струва и кг свинско. Как се гледат прасета и как се развъжда риба? Кое е по-трудно? Да не говорим пък за телешкото...
отговор Сигнализирай
7
ciceron
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Всеки ден си кльопам пангасиус-а и си ми е много добре.Е верно,100 кила съм ама кой го е грижа-ядене нали има.Но прясна риба без вино пет пари не чини,така че си къркам и по канче винце,по цял ден си лежа-на работа не ходя.На 40 години съм,ама изглеждам на 25.А какзват,че живота не бил хубав-хубав е,как да не е хубав....оффф малко ми е стрес сега,че утре съм на зъболекар-дано се свършва по-бързо и да се върна да се опъна па-майната му.Хайде със здраве!
отговор Сигнализирай
Новини