IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Турция и Германия във война за... дюнера


Обратно в новината

Коментари Коментари

35
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
до 35 А ти какво ядеш бе, хевиметалско наркоманско богаташче? Черен хайвер с шампанско ли?
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 8
Дюнер= на храна за социално слаби чалгари.
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 1
Не всеки може да прави качествен дюнер. Много хора не са опитвали качествен дюнер и вече са предубедени че дюнерът не е качествена храна. Това е все едно с шкембе чорбата. На много места съм ял шкембе чорба из различни градове, но като телешката шкембе чорба като на гостилници "Гюрлата" във Варна няма като вкусотия! Ония другите ми са някаква имитация на шкембе чорба. Който е от Варна знае за какво говоря. Не познавам варненец да не е опитвал шкембе чорбата в гостилници "Гюрлата"
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 6
Таква гад като дюнер и китайско не хапвам ако ще да не съм ял от два дни. Швабите да се разправят с ча л ите кой дюнер ( по мия ) е по оригинален. Боли ме ,,дюнера''
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 3
дюнера с качествени продукти не е лоша храна аз ги харесвам и си купувам но само от определени места
отговор Сигнализирай
30
М
преди 4 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 0
Вие изобщо четете ли какво пишете? " Пилешките котлети биха могли да бъдат по-дебели при птичето месо". А пилешките котлети от свинско месо какви могат да бъдат? Журналист стана обидна дума. Бива да сте неграмотни ама ...
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 4
до Дървен философ 14, Ял съм дюнери на няколко места из България.. но един дюнерджия ме впечатли със страхотния си дюнер на Женския пазар в София. Такъв вкусен дюнер не бях ял. Хапвам му аз от дюнера и вече не се сдържам и го запитвам( видимо не беше българин).Откъде си? Ирак. От колко време си в България? 30 години. От колко време се занимаваш с това? От 35 години.Чичака иракчанин майстор наистина. Месото му имаше вкус на месо печено на жар, хрупкава арабска питка. Арабите са големите майстори
отговор Сигнализирай
28
еми
преди 4 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
До ТоптатТоптанКиселоМлтова с киселото мляко се случи още когато бяхме зад желязната завеса. Тогава гърците си го рекламираха по целия свят, ние съответно нямахме този шанс
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 0
Хи-Хи! Амчи то не е лесно да правиш и продаваш дюнери в Германия! Гледаш първо месото - да е от свободно животно, после газта да не е руска, после ножовете да са обезопасени, опаковката да е от рециклирани материали, зеленчуците да са био, хладилниците да са с ИИ за икономия на ток, и цената като за германец е такава. Ако в Брюксел е по-евтино, трябва да се види защо. Да не се прави дъмпинг случайно? Ха-Ха!
отговор Сигнализирай
26
Немски Мазен Салам
преди 4 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 0
Хахаха Германските прассеетаа само дюнерите им останаха. Всичко друго преебахха. Каква държава бяха, а какви станаха. Така е от лакомия да са номер едно в Европа. Айде да пуснем мигранти да ни работят, ето ви мигранти. Айде да лапаммее на Путин да има евтина газ, ето ви и Путин с войните, и газ та се къса от газ. Айде да спрем ядрените централи, ток от слънце и вятър по-евтин и по-чист със субсидираните ВЕИ-та дето изкривиха целия пазар, ето ви ток ама нещо не е много евтин. Та сега и дюнерите
отговор Сигнализирай