IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Токев за скъпите козунаци: Има "Ферари", има и "Рено"


Обратно в новината

Коментари Коментари

49
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 1
Яж си ги! От алкохолици акъл нещем....
отговор Сигнализирай
48
Аз
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 1
Щом цената на козунака не е фиксирана от правителството, предприемачът с малка пекарна може и на 200 лева да ги продава ако има клиенти.Прав е шеф Токев. Така например около офиса има много места с обедно меню и някои си взимат и пакетирана вечеря оттам. Като можеш да си позволиш и не ти се занимава да готвиш или не можеш, твоя си работа как си харчиш парите. Аз готвя и не разчитам на такъв тип зареждане с храна, но не го осъждам. Ако е скъпо, просто не го купувам.
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
Прав е - в България всичко е Рено, ама Рено 19 от 98-***. В чужбина има и Ферари.
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Видяха малко популярност и някой лев и айдеее ... Лорд Чирпак!
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
Не знам кой е този клоун, защото от българска гурме кухня не се интересувам особено (30 години и даже не сте Мишелин Рокомендед! СМЕШНИЦИ!), но вече активно ще избягвам заведения с негово име,когаот излизам.
отговор Сигнализирай
44
Олимпий Панов
преди 7 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
Вчера си купи козунак "Pagani zonda"
отговор Сигнализирай
43
Справедлив
преди 7 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 4
Това е то демокрация - за мафията и олигархията отбран козунак, а за простолюдието - отпадъка. Да Ви е сладко !
отговор Сигнализирай
42
анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 1
Айде бе, шефове: Токев, кошмар Манчев, канадски Линди, ще ме убеждават колко са им хубави козунаците! Бабите и майките ни ги правеха вълшебни, без разни шефчета да им висят на главите!
отговор Сигнализирай
41
До 46
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
До един момент - да , съгласен съм . Но след 18 дена (както е написал човека) е по скоро признак за мощни консерванти , не за качество . Предполагам мисленето им е , че щом е скъп няма да е толкова бързооборотен и му слагат консерванти за да издържа по дълко на щанда и после клиента да е доволен. Иначе по Великден и аа си меся и няма вариант каквото и да сложиш след 5-6 дена да е мек като сега изпечен , камо ли след 18 дена
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 0
кулинарният гуру ?! по скоро пияният гуру , преди имаше култов китайски филм - пияният майстор ,този е малко като него готви добре само когато е пиян
отговор Сигнализирай