До Имам питанеПринципно, сладкишите които се правят предимно с масло(животинска мазнина) издържат много повече от другите. По-скоро това е признак за качество, отколкото обратното.
отговорСигнализирай
38
Анонимен преди 7 месеца
160
Ако никой не им купува скъпия козунак няма значение каква цена са му сложили
отговорСигнализирай
37
Имам питане преди 7 месеца
180
Бате шеф гуру-кулинаро-корифей, откъде да си купя козунак, който наистина да е като "Ферари" сред останалите видове козунаци? Вече купувах един от едно наистина уж луксозно място. Беше много мек, но е трудно да прецениш дали е обикновен леко подсладен хляб или е козунак. Беше останало едно доста голямо парче, бяхме го забравили и след 18 дена установявам, че дори не се е развалило, нито се е втвърдило. Какво ли са му добавили, за да е такова чудо?
отговорСигнализирай
36
kim преди 7 месеца
202
А дали и вкуса и качеството на козунака са "ферари" или само цената? В това е проблема
отговорСигнализирай
Има ракия и шльокавица.От шльокавица мноо боли гльвъта и после безплатен пансион от открит тип.
отговорСигнализирай
33
Анонимен преди 7 месеца
133
Ходил в затвора, попаднал на хора, но не станал човек...
отговорСигнализирай
32
Анонимен преди 7 месеца
52
Персия и Римската империя сключват договор за борба с арабите едва, когато вече е твърде късно. Не успяват да координират действията си и са разбити.
отговорСигнализирай
Защо се публикува мнението на един шеф-алкохолик, най-вероятно и наркоман, който кара по джанти и не знае на кой свят се намира? Най-вероятно - ходил в затвора, попаднал на хора и станал човек!?!
отговорСигнализирай
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца
преди 7 месеца