IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

455 грама седмично! С какво месото вреди на здравето?


Обратно в новината

Коментари Коментари

15
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
"Според австралийски наръчници за хранене червеното месо трябва да се ограничи до максимум 455 грама на седмица. Това се равнява на три или четири парчета варено месо с размер на длан."Да се ограничи? То това количество е непосилна мечта за 80% от населението на България...
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Е то това е една пържола.. все пак е хубаво да се уточни-няма как за 5лв. килото, месото да е от нормално отгледано животно(както едно време със зеленаж и зърно).
отговор Сигнализирай
13
Belge
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
СВЕТЪТ 85% РАЗБРА ( СТАНДАРТИТЕ СТАНДЕТИЗИРАХА НЕСТАНДАРТНИ УМОВЕ )ВСИЧКО С ПЕСТИЦИДИ НИТРАТИ ТОКСИЦИ ХИМИКАЛИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГМО е СТАНДАРТ НОРМА ,днес се доказва от учените (ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК СЕ ПРИСПОСОБЯВА КЪМ НРСТАНДАРТНИ НЕДОКАЗАНИ НАУЧНИ ПРИЕТИ СТАНДАРТИ .
отговор Сигнализирай
12
свинята
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
ям по кило свинско на ден, а през уикензите по 2 кила, това е диетата!!
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
до 7 Абе, що за *** може да пише с четворки, вместо "ч" ? Това сме го учили в буквара- първи глас! Егати сбъркания "българин"!!!
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Че той моят шпек в гащите е 200 грама. Значи ли, че е вредно да го давам на буля повече от два пъти седмично?
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Хаха догодина ако съм жив 2 шопара/цигари и наркотици не!!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
До рак може да доведе месото, което ни внасят от ЕС- блъскано с отрови, размразените военни резерви на някоя европ. страна, представящи ни ги като 'охладено' месо.Преди векове хората са се хранели само с месо, но рак е нямало.Като ядем зърнени, плодове и зеленчуци с ГМО няма да се разболеем от рак сигурно :)
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Баща ми без месо не сядаше на масата. Постно никога не е хапвал. И въпреки тази си слабост към свинските пържоли доживя до 85 години. Много интересно защо не се разболя от рак или каквато и да е друга болест а по4ина заради вътршноболни4на инфекция която полу4и докато беше в една демократи4но капиталисти4еска болница да го лекуват от настинка. Но тои не хапваше хими4еско месо а домашно отгледани животни. В химията е проблема не в месото.
отговор Сигнализирай
6
месара
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
някой да знае за някой нов протест, месо ми се е дояло, а събора на бузлуджа беше отдавна......
отговор Сигнализирай
Новини