IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядете без хляб? Ето как се променя тялото ви!


Обратно в новината

Коментари Коментари

21
...
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 3
И още нещо. В България хляб, ама истински хляб - НЯМА. Няма, защото ревете че ви е скъпо. Защото един истински хляб ще струва поне 3-4 лв. Ще струва, защото ще се прави от хлебна пшеница. В България никой земеделец, от тези дето гледат много земи, НЕ СЕЕ хлебна пшеница защото първо е скъпо семето, второ, по трудно се отглежда и трето - няма на кой да я продаде след като я ожъне, защото цената няма да е 30 ст. на кило а поне 2 лв. Всички сеят фуражна пшеница и после правят хляб от нея. Яжте, яжте
отговор Сигнализирай
20
...
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 8
До СтоюАз ся ще ти кажа що да се лишаваш. Глутен и Глиадин са най силните тригери за производството на Зонулин. Зонулинът разгражда червата и те стават така наречените пропускливи черва (с тънки стени черва) и когато вече са пропускливи, през тях минават такива неща които изобщо нямат работа там където отиват. маай още бел леб и се чуди що си дебел и защо все нещо ти има, болнав си. Сега може и да си здрав, но след още няколко годинки ще станеш абонат на всичките кабинети в болницата. Яж ***
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 3
Не знам за хляба , но спрях алкохола (дори бирата ) за една година съм трайно 5 килограма надолу Никакви други диети или упражнения
отговор Сигнализирай
18
Стою
преди 6 години
Харесвам 28 Не харесвам 2
Хлябът , стига да не се прекалява снего е полезен .Глутенът е белтъчно в-во, което придава еластичност на тестото. Съдържа се в зърнено-житните култури , като най- голям е процента му в пшеницата. Уханието на топъл , току- що опечен хляб е омайно.Защо да се лишаваме от малкия лукс ?
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Аз ям салама/
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 39 Не харесвам 3
Какво стана с идеята хора без медицинско образование да не дават съвети за хранене?100% изсмукана от пръстите статия.
отговор Сигнализирай
15
Аз
преди 6 години
Харесвам 31 Не харесвам 0
Яжте качествен хляб и не вярвайте на подобни глупости като тази статия.Не заменяйте хляба с някаква вносна мизерия!!!
отговор Сигнализирай
14
до 10
преди 6 години
Харесвам 32 Не харесвам 1
Когато ядяхме хляб и лук,не общувахме в интернет,не гледахме телевизия и нямахме телефони,айфони и таблетиНямаше био,нямаше ,,фермерски пазари".Не бяхме се набутали всички в градовете и не ползвахме всички тези технологии и услуги.Просто времето е друго,сега сме 7,6 милиарда на земята ,а тогава бяхме 3 и живота беше друг.Прогрес го наричат ,ама до кога ще ,,прогресираме".
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
Глутенът май помага на мозъчната дейност, така съм чувал.
отговор Сигнализирай
12
До 7
преди 6 години
Харесвам 38 Не харесвам 1
Глутенът дава вкуса и еластичността на хляба. Без глутен не може да стане хубав хляб. Но тъй като ядем некачествена вносна фуражна пшеница/нашата качествена се изнася/, и се добавят подобрители, химичен глутен и т.н.само и само да заприлича на хляб. Нищо чудно, че толкова хора имат "непоносимост" към....химикали
отговор Сигнализирай
Новини