IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядете без хляб? Ето как се променя тялото ви!


Обратно в новината

Коментари Коментари

11
До 5
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 3
Мариела,Мариела,какво мото ,какъв ЕС.Зърното е от Добруджа и си го месим и печем ние.Ти като си правиш кюфтета може ли да те накара някой да слагаш грис или други ,,подобрители".Никаква Европа,ние сме си ,,майсторите"
отговор Сигнализирай
10
Лора
преди 6 години
Харесвам 51 Не харесвам 3
Едно време като са яли основно хляб и то винаги с глутен, да не би да са били с лоши кожи и без енергия. Работоли са на полето от сутрин до вечер. Аман от тия модерни просротии. Няма да ядем хляб а чия и киноа. На баба ми хвърчилото.
отговор Сигнализирай
9
До Само Питам
преди 6 години
Харесвам 31 Не харесвам 4
Исторически хлябът е бил винаги с по- ниско съдържание на глутен, просто в момента се лансират изкуствено подобрени (не ГМО, макар че това е следващата стъпка) сортове, а самата мая не е от естествени кисели бактерии, а от трупни гъбички.... Към това добавете и факта, че преди българите сме яли предимно хляб, лук и постна чорбица, а днес - какви ли не химически гадории, включая и месото и ще ви стане ясно как и защо
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 22 Не харесвам 9
Без хляб не може.Ям си хляб, 104 кила съм и не дебелея.Като не ям хляб, не отслабвам, но имам проблеми с храносмилането. Толкова е вкусно да си топиш залци в маста от пържолите и сока от салатата! Накрая на яденето замезвам с посолена коричка.
отговор Сигнализирай
7
само питам...
преди 6 години
Харесвам 72 Не харесвам 4
7000 години човечеството се храни с хляб. 7000 години никой не се е оплаквал от глутена даже напротив, колкото повече глутен, толкова по-качествен е хляба. И сега от 15 години всички са с непоносимост към хляб и глутен и имат алергия! Е как става този номер??
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 3
До МариелаМариелоу *** разбери какво е пестицид първо.
отговор Сигнализирай
5
Мариела
преди 6 години
Харесвам 39 Не харесвам 10
Това в България не хляб, а пестициден продукт. Опитайте хляб в Гърция или Турция и ще разберете какви *** ни се пробутват под мотото на ЕС.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 29 Не харесвам 2
Никой не по-голям от хляба.Аз ям по половин хляб на ден и тежа 67 кг при височина 173 см.Килограми се качват от изделия,в които има захар-сладкиши,торти,сладолед,безалкохолни,алкохол.
отговор Сигнализирай
3
Hafen die Wahrheit
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
До 1,Що бре? Черният хляб е приемлив и ако е правен с домашна пекарна е шест. С подбрани съставки, най - различни семена, заленчуци, картофен хляб, сладък хляб със стафиди...А пък като не обичаш въобще хляб, има т.нар."варен хляб" или кнедли. Много е вкусен, най-много подхожда за ястия със сосове. Има ги най - различни видове.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 48 Не харесвам 3
До ЧичоАко нема ко да ядеш че ръбаш компири и варени киселици....ама сега голем го вадиш. Никой не е по-голем от леба и от глада по-страшно нема!!!
отговор Сигнализирай
Новини