IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Замразени торти от Белгия се продават за пресни в нашите сладкарници


Обратно в новината

Коментари Коментари

60
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Lefis" виж си пост 26"Да, по отношение на ефекта от "захарността".
отговор Сигнализирай
59
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
До до Lefis and OtherГовориш глупости: както глюкозата така и фруктозата са монозахариди.Иначе, да, захарта в полизахарид, но усвояването в кръвта продължава да се случва сравнително бързо, тъй че предизвиква т.нар. инсулинови пикове.
отговор Сигнализирай
58
анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Не купувам готови торти, нито български, нито вносни! Когато ми се прияде и то рядко си правя, съвсем пресни продови пити, разкошни и леки! Нама консерванти и оцветители, блатовете ги поръсвам с прясно мляко, а не със сирип или компот! Така вкусът на млакото и сметаната се запазва! Опитайте!
отговор Сигнализирай
57
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Анонимен 65"отвътре пъли с нещо като сироп"Какво ли ще да е било това "нещо"? Явно тайно вещество с цел да умори "лошите" български потребители!:))))
отговор Сигнализирай
56
до Lefis and Other
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Интересен спор имате и той е има ли разлика между монозахар (мед ,гликоза) и захар(фруктозна захар,тръстикова захар,царевична захар) това са различни химични формули, най просто казано монозахарите може да си ги инжектирате директно в кръвта, което не е препоръчително да го направите с тръстикова захар, но от тръстиковата захар можеш да я разградиш до гликоза и така вече можеш да си я биеш в вените.Надявам се да съм ви бил полезен.
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
До LefisАбе, приятелю, ти даже не можеш да разбереш, че аз не казвам, че са еднакво полезни. Аз само казвам, че по отношение на елемента захарност са еднакво полезни. Меда (истинския) има натисептични свойства, както и редица микроелементи, които го правят полезен. Това не означава, че ако си муаш яко мед няма да се разболееш от диабет.
отговор Сигнализирай
54
Ф.С.В.
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Имам един познат -на 47г адски мързеливец -Нищо не е правил 47 г освен да лежи -накрая хвана диабет- но да допълня -баща му също имаше диабет
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
в голяма верига купих шок бонбони 10 качество на най-известната и най-скъпата марка -отвътре са течни с нещо като сироп , ама тъй ще е -трайте си ....Защо ,ако напиша веригата и марката ще ме изтрият ? това ли е демокрацията ? ще ядеме огризките и ще траеме ?
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 7
До ОбективноВ Европа се яде същата храна, тъй че тезата ти пропада, а в Русия се яде още по-боклучава. Който е ходил там, особено извън големите градове знае, че нещата са на етап ранните 90 в България, когато знайни и незнайни фирми произвеждаха неща с каквото им падне.
отговор Сигнализирай
51
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
До LefisДиабет се "хваща" от много неща, но връзката между износването на панкреаса и диабета е ясно установена, а яденето на много сладко стимулира това износване.Няма фиксирано количество, което "отключва" диабет. Всеки организъм е различен.Това, което казвам е, че в днешно време се яде ПРЕКАЛЕНО много сладко. Това, а не вида на сладкото е решаващо. В действителност между това дали ядеш мед или захар по отношение на сладкото няма голяма разлика за тялото.
отговор Сигнализирай
Новини